• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar aslında mezun olduğum için utana sıkıla menü yazıyorum sanki boşuna kalabalık ediyorum grupta ana yinede buraya uğramadan duramıyorum
Bugunki menüm
Sabah fırında kaşarlı mantar
Peynir ve 5 zeytin

Öğlen çeyrek simit
Ara 1 elma

Akşam 4 yk yoğurt ve kfleks
Bugün çocuklara ekler pasta yaptım birtane tadına baktım çünkü ilk denemeydi
2 litre su
1 kupa yeşil çay
30 dk leslie boosted 90
10 dk bolgesel 20
Toplam 110 puan
Sen gel canım ne kalabalığı
Ne güzel sohbet de ediyoruz

moni moni kaptanııımmm beni sağlık iznine ayırmışsın çoook teşekkür ederiiim.
başıma neler geldi. Ben iyileştim derken annem rahatsızlandı hadi ondan oğluma geçti herkes hasta herkes perişan bir yandan çalışıyorum bir yandan çocuk bakıyorum haftaya cumartesi sınavım var geceleri ders çalışıyorum derken resmen koptum haber de veremedim. Tabi tüm bu strese benim ürtikerim sürekli tekrarladı durdu. Bir ara nefes desteği almak durumunda kaldım. Kortizon nefes derken bugünlere geldim çok şükür:) bir kere listeye girdim başıma gelmeyen kalmadı beni geriii alınn noliiiiirrrr🤭🤭
Allah şifa versin canım

Guldurdun benii 😄 cok sukur esimle anlasiyoruzz hayatimin en guzel gunleri yasatiyo eksiklerim ne varsa ne istersem aliyor cok duskun bana oyuzden onun gibisini ben gormedim 😊😊
Allah muhabbetinizi artırsın canım
Benim yemek saatlerim sıkıntılı ve günlerce açlık yaptığım için eğer bensiz yemek yemese evde huzursuz oluruz.
Ben açlıktan vazgeçmem kafaya koyduysam, o da yiyeceksin dese ne olur 😱.

Hattaa bende onsuz yemek yemem yalniz yemeyide hic sevmem birbirimizle paylasiyoruz bunun nesi kotuki?
Kötü deyil sen de hâlinden memnunsan sıkıntı yok.
Mesela benim kardeşimin eşi de beraber yemekten yana, kocası evdeyken diyet yapamaz, adam herkesin metabolizmasını kendisininki gibi zannediyor, istiyor ki herşeyden yesin, kilo vermeye devam etsin.

Allah muhabbetinizi artırsın canım
Benim yemek saatlerim sıkıntılı ve günlerce açlık yaptığım için eğer bensiz yemek yemese evde huzursuz oluruz.
Ben açlıktan vazgeçmem kafaya koyduysam, o da yiyeceksin dese ne olur 😱.
Eee zaten saatlerimiz ayniii ben bekliyorum oyle 7 8 gibi gelmiyo ki eve vsrdiyalari degisiyo 😊😊 tabiki aciktimmi yiyorum atistiriyorum bazen ama yemegi mutlaka beraber zaten saatlerii acligim uyuyo belki ondan sikinti yasamiyorum

Mesela benim kardeşimin eşi de beraber yemekten yana, kocası evdeyken diyet yapamaz, adam herkesin metabolizmasını kendisininki gibi zannediyor, istiyor ki herşeyden yesin, kilo vermeye devam etsin.
Hee benimki oyle pek karismazz herkesin hayati farkli saygi duyarim😊😊

Bunu herkes istiyoooo keşke öyle olsa

selam herkese :KK54:

Kahvaltı (11:45)
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 2 ince dilim süzme peynir, domates, salatalık, çay

Öğle (16:00)
1/2 çiğ köfte dürüm + ayran

Akşam (20:00)
5 y.k. ıspanak yemeği + 4 y.k. yoğurt + turp + yeşillik

Su: 2 litre
Spor: 3000 adım + 15 dk leslie

Spor puanı: 30 + 45 = 75

Back