• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kizlar.....

Ben geçtiğimiz c.tesi diyete başlamıştım. İlk tartildigim da 81.2 idi. Gruba katıldığım p.tesi günü kilom 80'e düşmüştü.
Bugün cuma ve tartıldım. 78.8 kg çıktım. Yani 6 günde 2.4 kg vermişim.

Bu kadar emeğe bu çıkması gerçekten üzüldüm. Daha fazla vermeliydim😓

Eki Görüntüle 2809712
Şakamısın sen bence gayet güzel bi rakam

Veee korktuğum başıma geldi son 3 kiloda takildim bende bütün insanların yaşadığı sin 3 kiloda takıldım üstelik bide regl döngü şu başladı bu böyle aylarca gider moralimi bozmuyorum devam ediyorum bunuda yenerim daha öncede çok kilom takıldı yeme düzenimi değiştiriyorum hemen vucud aynı şeylere alıştığı için metabolizmam durdu.

Veee korktuğum başıma geldi son 3 kiloda takildim bende bütün insanların yaşadığı sin 3 kiloda takıldım üstelik bide regl döngü şu başladı bu böyle aylarca gider moralimi bozmuyorum devam ediyorum bunuda yenerim daha öncede çok kilom takıldı yeme düzenimi değiştiriyorum hemen vucud aynı şeylere alıştığı için metabolizmam durdu.
Kesinlikle yenersin canım 🥰 ne kadar çok yollar aştın 3 kiloyu yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde verirsin 🤗🤗🤗

Niye takılsın geçen hafta 4 kiloydu bu hafta 3 e düştü ki zaten diyete yeni baslamadiniz çok güzel bence vücudu sasirtsaniz mi acep

Niye takılsın geçen hafta 4 kiloydu bu hafta 3 e düştü ki zaten diyete yeni baslamadiniz çok güzel bence vücudu sasirtsaniz mi acep
Şaşırtan hemen yeme düzenimi değiştiriyorum ara öğünü 1 ogune dusurcem 2 gün spor yapmiycam vücut kendine gelir aynı düzene alıştığı için metabolizma belli birdonemde duruyor çok yaşadım 23 kiloyu verirken

Şaşırtan hemen yeme düzenimi değiştiriyorum ara öğünü 1 ogune dusurcem 2 gün spor yapmiycam vücut kendine gelir aynı düzene alıştığı için metabolizma belli birdonemde duruyor çok yaşadım 23 kiloyu verirken
Bilmezmiyim bende yaşıyorum ara ara kararli olduktan sonra verilir her türlü

IMG_20210326_073118.webp

geçen hafta : 94.4
bu hafta : 93.8
fark : 0.600
yüzdesi : 0.636
aaaaaa yazıyı unutmuşum halbuki yazdım notumu tüh ne olcak şimdi

Back
X