Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok tatlisin 😍cnm teşekkürler ama diyet yapamıyorum nasil vericem bilemiyorum 😔 benim bi bacak basen gidecek ust cok guzel sade sporla olurmu
Ne yapiyorsa spor yapiyor canim emin ol.
O kalcayi yakan hareketler cok faydali.
Bide kalcalarin uzerinde emekleyerek ilerlemek,onu hic denemedim,ama cok faydaliymis,bir uzman soylemisti

Ne yapiyorsa spor yapiyor canim emin ol.
O kalcayi yakan hareketler cok faydali.
Bide kalcalarin uzerinde emekleyerek ilerlemek,onu hic denemedim,ama cok faydaliymis,bir uzman soylemisti
Cnm iki haftadir basen hareketleri kalca dikleştirme yaptim feci şekilde yaniyorum bugun Leslie yaptim inşallah olur ya süt olmasa bir ayda veririm ama doğumdan sonra yumusacik oldum

Cnm iki haftadir basen hareketleri kalca dikleştirme yaptim feci şekilde yaniyorum bugun Leslie yaptim inşallah olur ya süt olmasa bir ayda veririm ama doğumdan sonra yumusacik oldum
Kendini de fazla zorlama ben geçen sene sadece Leslie yaptım abur cuburu bıraktim 10 kilo vermiştim .69 kiloydum pandemiden dolayı saldım kendimi 86 oldum .Leslie haftada 5 gün yap

Aynen doğru söylüyorsun canım misafirlige gittim orada yememek için mecbur söyledim .Verip geri alıyorum kalıcı versek bir daha almasak ne güzel olur ya😥
Ben midem kotu diyordum,illa yogurtlu salatali birseyler olur ya,onlardan aliyordum fazlaca

Diyetsizmi verdin sade Leslie yaparak
Dikkat ettim canım sadece Leslie le zayiflayanda var çevremde ama ben abur cubur ve ekmek hastasıyım onları kestim .Düzenli beslendim 3 ana 3 ara öğün yaptım .Yeme alışkanlığımız düzene girince sporda yapınca kilolar gidiyor .

Back
X