Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler arkadaslarrrrr
Menum
Saat 14.30
1 tabak pancar diblesi
1 kase yulafli yogurt
.
Saat 16.00
1 corba kasesi patlamis misir
....
Saat18.15
1 tanak bulgur pilavi
1 tabak tavuklu patates
3 bardak ayran
.
Saat 20.30
1 kaseye bulgur pilavi patates koydum yedim
....
Saat 21.00 gibi kacamak 8 tane falan biskuvi yedim.hani şu mozaik pasta yapiliyor ya Ülker'in
O biskuvilerden.
Su cok icemedim 1 lt
Spor 40 dk yavas tempo yürüyüş

Dikkat ettim canım sadece Leslie le zayiflayanda var çevremde ama ben abur cubur ve ekmek hastasıyım onları kestim .Düzenli beslendim 3 ana 3 ara öğün yaptım .Yeme alışkanlığımız düzene girince sporda yapınca kilolar gidiyor .
Anladım cnm teşekkürler bende sayenizde vazgecmiycem yapicam basen eritme arti leslie bende abur cubur yemiyom cnm fena çikolata istiyo hemde nasıl yemicem iki hafta sonra biraz incelirsem düşünürüz 😂

Anladım cnm teşekkürler bende sayenizde vazgecmiycem yapicam basen eritme arti leslie bende abur cubur yemiyom cnm fena çikolata istiyo hemde nasıl yemicem iki hafta sonra biraz incelirsem düşünürüz 😂
😁 biraz once annem de diyor ki ... hani şu cokokrem tarzi kirmizi kaplarda cikolatalar oluyor ya, ha işte 🤣. Diyor ki az biraz zaman gécsin de ondan aliriz yeriz :)
Sakın dedim sakin nisan ayi cikmadan alma mayısta bakariz dedim😊😊

Kahvaltı biber salatalık havuç dereotu domates iki dilim peynirle haşlanmış yumurta salatasiyaninda bu bardak çay.
İkindi oğlanla birkaç patates kızartması yedim birde pizzanın kenarını
Akşam çorba balık salata yedim çay içtim yarın niyetliyim
Spor olarak 8700 adım attım. 15 dk kardio

😁 biraz once annem de diyor ki ... hani şu cokokrem tarzi kirmizi kaplarda cikolatalar oluyor ya, ha işte 🤣. Diyor ki az biraz zaman gécsin de ondan aliriz yeriz :)
Sakın dedim sakin nisan ayi cikmadan alma mayısta bakariz dedim😊😊
Yemek güzel arkadaşım off yemeyince dunya duruyo bir aydır abur cubur yemedim

Back
X