- 22 Aralık 2020
- 100
- 440
- 18
Ah ah benim her günüm böyleGünaydın kızlar kızım sağolsun haftasonu diye erkenden kalktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah benim her günüm böyleGünaydın kızlar kızım sağolsun haftasonu diye erkenden kalktı![]()
Zerosima zehracım mezun üye olduğun için listeye girme hakkın var, ister misin alıyım mı seni bu hafta listeye? şartları tekrar kontrol edicem uygunsan cevabına göre de alır ya da almam.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤günaydın canimGünaydınlar![]()
Hayırlı kandiller canim bütün dualaniz kabul olması dileğiyleHayırlı kandiller![]()
Akşam yemeğini 6 gibi yiyoruz. Manti fazla oldu zaten farkindayimMantiyi saat kacta yedin canim,digerlerine bayildiim,fazla gec yemediysen tamamdir,yoksa 4 5 kasik bir tabak sayilir neredeyse
Günaydın. Akşam başımızı yastığa huzurla ve gururla koyabilmek için gün içinde boğazımıza yenik düşmeyelim. Bunu önce kendime söylüyorum, çünkü kendimde o potansiyeli görüyorumhadi yapalım şu işi
![]()
Aa yok o kadar değil. Bir parça bitterden de vazgeçecek değilizTürk kahvesinin yanına minnak bir çukulata kıracaktım ki bu mesajı gördüm vazgeçiyorum![]()
Yaw hafta içi zaten erken kalkıyoruz ne gerek var uykuyu sevmiyor sanırım anne sabah oldu sabah diyorAh ah benim her günüm böyle![]()
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller herkese