Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cuma 68.7
Bugün 68.4
-300 gr dikkat etseydim daha da verirdim 😏

Eklentiler

• 4F1CA704-7BB1-470E-A07D-9F91ED0885E4.webp
    4F1CA704-7BB1-470E-A07D-9F91ED0885E4.webp
    9 KB · Görüntüleme: 21
Valla şu 2 gün hiç yediğime içtiğime dikkat etmedim yalan söyleyemem çünkü acayip stresliyim ve yemeğe dadanıyorum insan canı sıkılınca yemekten kesilir ben neden böyleyim bilmiyorum canımı sıkmak istmiyorum ama şu sıralar imkansız gibi :KK43:
Bende öyleyim canım can sıkıntısından stresten kendimi yemeğe veriyorum

Yine de yazayımm yediklerimi belki söylediklerinizle gaza gelirim :(

Cumartesi

Saat 10.00
Yarım beyaz peynirli tost
1 bardak şekersiz çay

Saat 14,30
1 tavuk dürüm
1 ayran

Saat 19,30
2 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
2 tane mücver tarzı krep

1,5 litre su içtiysem anca
15 dk yürüyüş 30 puan
Ev temizliği 50 puan
Toplam 80 puan

Pazar menü ne menü ama :)

Saat 10,00
1 tane simit
çeyrek ekmek
Peynir çeşitleri
kaymaklı bal

Saat 18,30
3 tane lahmacun
2-3 bardak ayran

Saat 19,30
Küçük paket cheetosun yarısı
Yarım bardak kadar kola

Spor yok ama kızın peşinde koşturdum hep
Su da hesaplamadım ama 1,5 ltre içmişimdir herhalde :(

Bende öyleyim canım can sıkıntısından stresten kendimi yemeğe veriyorum

Evde tek olsam yemem muhtemelen daha iyi kontrol ederim kendimi ama ailem bu ara yalnız bırakmıyorlar beni sağolsunlar yanımdalar haliyle yemek istemediğim de yenmeye zorlanıyorum ya da stresten daha fazla yemeye başlıyorum

Yine de yazayımm yediklerimi belki söylediklerinizle gaza gelirim :KK43:

Cumartesi

Saat 10.00
Yarım beyaz peynirli tost
1 bardak şekersiz çay

Saat 14,30
1 tavuk dürüm
1 ayran

Saat 19,30
2 yk kuru fasulye
1 yk pirinç pilavı
2 tane mücver tarzı krep

1,5 litre su içtiysem anca
15 dk yürüyüş 30 puan
Ev temizliği 50 puan
Toplam 80 puan
Canım yediklerin bana göre çok fazla tabi yinede kendin bilirsin ama dikkat et ben ekmeği hamur işini çıkardım isteyen yerde ben yemiyorum tam hedefime ulaşana kadar geçen bende dışarıya çıktım yedim dönerdi ekmeğe veya dürüme koyarak yemedim çatalla birde suyla birlikte yedim

Evde tek olsam yemem muhtemelen daha iyi kontrol ederim kendimi ama ailem bu ara yalnız bırakmıyorlar beni sağolsunlar yanımdalar haliyle yemek istemediğim de yenmeye zorlanıyorum ya da stresten daha fazla yemeye başlıyorum
Doğrudur benim de annem diyet yapma bebek emziriyorsun diyor eşimde dün saçmalama gel yemek ye ne takıyorsun diyor ben dinlemiyorum tabiki de görünmek istediğim gibi olmaya çalışıcam

Canım yediklerin bana göre çok fazla tabi yinede kendin bilirsin ama dikkat et ben ekmeği hamur işini çıkardım isteyen yerde ben yemiyorum tam hedefime ulaşana kadar geçen bende dışarıya çıktım yedim dönerdi ekmeğe veya dürüme koyarak yemedim çatalla birde suyla birlikte yedim

Normalde ben de öyle yapacaktım ama eşimin annesi geldi o gün bayağı canımı sıktı dava açtım ya kendilerince konuşmaya geldi 1 aydır ortada olmayan kişiler bir anda beliriverdiler yemekte buz gibi olmuştu o sinirle yedim öğlenki yemeği malsef :(

Doğrudur benim de annem diyet yapma bebek emziriyorsun diyor eşimde dün saçmalama gel yemek ye ne takıyorsun diyor ben dinlemiyorum tabiki de görünmek istediğim gibi olmaya çalışıcam

Aynen ben de emzirdiğim için kızıyor annem illa ki gider diyor ama ben de çok dinlememeye çalışsam da oluşan ufacık bir sıkıntıda kendimi mutfağa atasım geliyor

Normalde ben de öyle yapacaktım ama eşimin annesi geldi o gün bayağı canımı sıktı dava açtım ya kendilerince konuşmaya geldi 1 aydır ortada olmayan kişiler bir anda beliriverdiler yemekte buz gibi olmuştu o sinirle yedim öğlenki yemeği malsef :KK43:
Allah yardımcın olsun olsun canım özel değilse ne davası yeni katıldım da bu takıma belki demişsindir ama bilmiyorum

Aynen ben de emzirdiğim için kızıyor annem illa ki gider diyor ama ben de çok dinlememeye çalışsam da oluşan ufacık bir sıkıntıda kendimi mutfağa atasım geliyor
Benim bu ikinci çocuk ben baya alıyorum emzirirken bunda erkenden önlem almak istedim bu yaşta bu kadar kilo sonu iyi olmaz annen sana yakınsa ondandır benim annem başka memlekette

Pazar menü ne menü ama :)

Saat 10,00
1 tane simit
çeyrek ekmek
Peynir çeşitleri
kaymaklı bal

Saat 18,30
3 tane lahmacun
2-3 bardak ayran

Saat 19,30
Küçük paket cheetosun yarısı
Yarım bardak kadar kola

Spor yok ama kızın peşinde koşturdum hep
Su da hesaplamadım ama 1,5 ltre içmişimdir herhalde :KK43:
Hadi simit yedin ekmek nedir 😆 3 lahmacun yerin 1 yeseydin yada 1.5 yeseydin cheetosun nedir bilemedim

Benim bu ikinci çocuk ben baya alıyorum emzirirken bunda erkenden önlem almak istedim bu yaşta bu kadar kilo sonu iyi olmaz annen sana yakınsa ondandır benim annem başka memlekette

Annem 1 ayı geçti benle kalıyor hem kızıma baktığı için hem de beni bu ara yalnız bırakmamak için

Hadi simit yedin ekmek nedir 😆 3 lahmacun yerin 1 yeseydin yada 1.5 yeseydin cheetosun nedir bilemedim

Normalde çok lahmacun sevmem :D ama cumartesi müşteri geldi yanımda birine telefon açıp lahmacun siparişi verdi öyle bir sipariş verişi vardı ki öyle çok çekti ki canım ben de pazar yaptım dayanamadım yedim 3 tane :D cheetos cips var ya ondan canım

Normalde çok lahmacun sevmem :KK70: ama cumartesi müşteri geldi yanımda birine telefon açıp lahmacun siparişi verdi öyle bir sipariş verişi vardı ki öyle çok çekti ki canım ben de pazar yaptım dayanamadım yedim 3 tane :KK70: cheetos cips var ya ondan canım
Bir de cipssssss cızzzzz ne ceza versek acep sana 😆

Back
X