Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim benim hiç canını sıkma bende bilmiyordum ki öğrendim bir kaç gün sakın yapma kasların bel kasların yumuşasın beline viks tarzi kas gevşetici sürdür allah muhafaza tutulursun canim
Teşekkür ederim ❤bı kaç gün ara vericem zaten spor yapicam derken daha kotu olmayayım

20210402_115929.webp
@moni kaptanim 82,3 tartim

Kızlar bugün hırsız ggiren eve gittik
Kapıyı dün kitlemistim yine hırsız girmis. Beyaz esyalardan götürmüş. Büyük oarcalar duruyor.
Kapıyı kirmislar .
Cok korktuk.
Polis olay yeri inceleme falan geldi
Kamera kaydı da var. Bakalım

Sabah oğlana kahvaltı yaptırırken birkaç lokma peynir domates ve çok az yumurta yedim.
Sonra kraker yedim sokaklardaydik hep.

Akşam da karnıyarık ile salata ve birkaç kaşık pilav yedim..

Spor sekiz bin adım 16 dk cardio dans
Allahtan korkmadan nasil yapabiliyorlar anlamiyorum..1 ay öncede kayinvalidenin kiracisinin evine hirsiz girmişti..zehir zikkim olsun..Allah bildiği gibi yapsin hirsizlik yapip kul hakkina girenleri..insanlar ne mücadeleylen çalişip aliyorlar o eşyalari

Allahtan korkmadan nasil yapabiliyorlar anlamiyorum..1 ay öncede kayinvalidenin kiracisinin evine hirsiz girmişti..zehir zikkim olsun..Allah bildiği gibi yapsin hirsizlik yapip kul hakkina girenleri..insanlar ne mücadeleylen çalişip aliyorlar o eşyalari
Aynen katiliyorum

Aynen öyle ki şuan kardeşim asker. Durumu da iyi değil

Cana gelmesinde kuzum mal yerine geliyor.
Tabi birde psikolojisi var.
Benim rüyalarımda bile defalarca evim soyuldu o dönem.

Back
X