- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah yardımcısı olsunAynen öyle ki şuan kardeşim asker. Durumu da iyi değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcısı olsunAynen öyle ki şuan kardeşim asker. Durumu da iyi değil
Ayni gidiyoruz gezocum.
AynenKuzum bunada şükür boşver sende benim gibi devammmm![]()
Adetim geçsin de ben düelloya hazirimEki Görüntüle 2815525
Listede 5 kişilik boşluk var
Eger sekersiz 21 yapmayayim ama 3 haftalik duello yapalim diyen varsa buyursun lutfen![]()
Duelleyo bayılırım ✌Eki Görüntüle 2815525
Eger sekersiz 21 yapmayayim ama 3 haftalik duello yapalim diyen varsa buyursun lutfen![]()
Artık verdiğim 23 kilonun üstüne bir 10 kilo daha vermeye karar verdim şuan durmuş olabilir kilo vermem ama ergeç yine hızlanacak metabolizmamEki Görüntüle 2815525
Fotolarinizi gördüm taş gibisiniz maşallahArtık verdiğim 23 kilonun üstüne bir 10 kilo daha vermeye karar verdim şuan durmuş olabilir kilo vermem ama ergeç yine hızlanacak metabolizmam
Çok teşekkür ederim canim benimFotolarinizi gördüm taş gibisiniz maşallahboyunuz çokta güzel kaldırmış kilonuzu çok zayıf olmakta yakismaz sanki ideal kiloda siniz gibi
Fotolarinizi gördüm taş gibisiniz maşallahboyunuz çokta güzel kaldırmış kilonuzu çok zayıf olmakta yakismaz sanki ideal kiloda siniz gibi
Tamam ismini yaziyorum o zamanAdetim geçsin de ben düelloya hazirim![]()
HarikaaArtık verdiğim 23 kilonun üstüne bir 10 kilo daha vermeye karar verdim şuan durmuş olabilir kilo vermem ama ergeç yine hızlanacak metabolizmam
Yaz canimTamam ismini yaziyorum o zaman
Harikaa
23 kilomu verdin sen..maşallahArtık verdiğim 23 kilonun üstüne bir 10 kilo daha vermeye karar verdim şuan durmuş olabilir kilo vermem ama ergeç yine hızlanacak metabolizmam
Fotolarinizi gördüm taş gibisiniz maşallahboyunuz çokta güzel kaldırmış kilonuzu çok zayıf olmakta yakismaz sanki ideal kiloda siniz gibi
Nerdee bende gorummÇok teşekkür ederim canim benim
çok geçmiş olsun canım.Kızlar bugün hırsız ggiren eve gittik
Kapıyı dün kitlemistim yine hırsız girmis. Beyaz esyalardan götürmüş. Büyük oarcalar duruyor.
Kapıyı kirmislar .
Cok korktuk.
Polis olay yeri inceleme falan geldi
Kamera kaydı da var. Bakalım
Sabah oğlana kahvaltı yaptırırken birkaç lokma peynir domates ve çok az yumurta yedim.
Sonra kraker yedim sokaklardaydik hep.
Akşam da karnıyarık ile salata ve birkaç kaşık pilav yedim..
Spor sekiz bin adım 16 dk cardio dans