Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hanımlar bugün menüm korkunç.
Uzun zamandır bulusamadigim arkadaşımla buluştuk hem dışardan yedim hem de tatlı yedim..
Motivasyonum düştü bu ara gibi....
Ama bayagaaa bir gezdik bugün. 3bucuk saat hatta daha fazla yürüdük bacaklarim koptu valla.
200*2: 400puan.
Yarım litre anca su içtim. Suyu unuttum bugün resmen.
Şimdi yatacağım yorgunluktan. Yarın güzel bir gün olur umarım.

Yarın Dr gidiyorum kızlar kardiyoloji bölümüne bir hastalık kucaklayıp gelmem inşallah kalbim tıktık atıyo devamlı düzensiz şekil de saatinin nabız ölçerine bakarsam 52 ile 124 arası atış vsr
Çok geçmiş olsun canim benim dikkat et kendine ınsallah hicbir sorun cikmaz🙏🙏🙏🙏

Boşu boşuna kahvaltı yapıyorum aslında sevmiyorum yapmayı acikmi yorumda
Ben bakıyorum biliyormusun biraz yulafi kaseye alıyorum içine musli çok az koyuyorum musli şart deil koymazsan içine sonra cigbadem çiğ fındık kuru üzüm koyuyorum 2 kaşık bal bal yoksa 2 kaşık pekmez ben keçiboynuzu pekmeziyle yapıyorum hepsini karıştır firinda beş dakika tut birazcık soğusun kıtır kıtır oluyor sonra yoğurtla veya sütle karıştır kahvaltım hazır şekersiz granola bu

Ben bakıyorum biliyormusun biraz yulafi kaseye alıyorum içine musli çok az koyuyorum musli şart deil koymazsan içine sonra cigbadem çiğ fındık kuru üzüm koyuyorum 2 kaşık bal bal yoksa 2 kaşık pekmez ben keçiboynuzu pekmeziyle yapıyorum hepsini karıştır firinda beş dakika tut birazcık soğusun kıtır kıtır oluyor sonra yoğurtla veya sütle karıştır kahvaltım hazır şekersiz granola bu
Ben zamanında eczaneden bisi almıştım yulafli. Ozaman ben bir tiksindim yulafdan asla yiyemiyorum istifra ediyorum afedersin 😪

Güncel kilom kaptanım utanarak paylaşıyorum. Bide aşağıdaki tablodaki kiloya bak ahhhhh

Eklentiler

• IMG_20210403_102720.webp
    IMG_20210403_102720.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 26
Back
X