- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz offum cnm cok yogunumkuzum nerelerdesin![]()
Vayy harikasınHuhuuuuuuuuu egzersizde seni geçtim 2 saat benim❤❤❤❤
✌✌✌✌✌✌✌
Çok geçmiş olsun canim benim dikkat et kendine ınsallah hicbir sorun cikmazYarın Dr gidiyorum kızlar kardiyoloji bölümüne bir hastalık kucaklayıp gelmem inşallah kalbim tıktık atıyo devamlı düzensiz şekil de saatinin nabız ölçerine bakarsam 52 ile 124 arası atış vsr
Güne sağlıklı bir kahvaltı yaparak başlayabilirsin kahvaltı yapmayı sevmiyorsan granola yiyebilirsinGünaydın kizlaaarrr
Ne yesem acaba![]()
Ha yaşa hiç sevmiyorum. O nedir?Güne sağlıklı bir kahvaltı yaparak başlayabilirsin kahvaltı yapmayı sevmiyorsan granola yiyebilirsin
Boşu boşuna kahvaltı yapıyorum aslında sevmiyorum yapmayı acikmi yorumdaGüne sağlıklı bir kahvaltı yaparak başlayabilirsin kahvaltı yapmayı sevmiyorsan granola yiyebilirsin
Muslinin sağlıklı hali canim granola icinde badem ceviz bal var şeker yokHa yaşa hiç sevmiyorum. O nedir?
Ben bakıyorum biliyormusun biraz yulafi kaseye alıyorum içine musli çok az koyuyorum musli şart deil koymazsan içine sonra cigbadem çiğ fındık kuru üzüm koyuyorum 2 kaşık bal bal yoksa 2 kaşık pekmez ben keçiboynuzu pekmeziyle yapıyorum hepsini karıştır firinda beş dakika tut birazcık soğusun kıtır kıtır oluyor sonra yoğurtla veya sütle karıştır kahvaltım hazır şekersiz granola buBoşu boşuna kahvaltı yapıyorum aslında sevmiyorum yapmayı acikmi yorumda
Ben zamanında eczaneden bisi almıştım yulafli. Ozaman ben bir tiksindim yulafdan asla yiyemiyorum istifra ediyorum afedersinBen bakıyorum biliyormusun biraz yulafi kaseye alıyorum içine musli çok az koyuyorum musli şart deil koymazsan içine sonra cigbadem çiğ fındık kuru üzüm koyuyorum 2 kaşık bal bal yoksa 2 kaşık pekmez ben keçiboynuzu pekmeziyle yapıyorum hepsini karıştır firinda beş dakika tut birazcık soğusun kıtır kıtır oluyor sonra yoğurtla veya sütle karıştır kahvaltım hazır şekersiz granola bu
Sen yazmaya başla zamanla alışırsınHanımlar merhaba.Yeniyim aranızda.Bildirim gelip duruyor ama henüz çözmüş değilim platformu![]()