• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

😊 tavsiyeler icin tesekkurler
Flort mlort ugrasamam ,kiskanirim ben aklım kalir. Oh rahatim su an kimse benim olmadigi icin kimsede aklim yok :)
Seven insan kiskanir . Tabi paronayak derecesinde degil de yani, ne kadar belli etmese de içi içini yer. .
Hic istemiyorum o duyguyu hissetmeyi sanırsam
Sen kendini daha iyi tanırsın canım haklisin

He diyeceksiniz ki deger vermiyordu neden evlendin? Yangindan mal kacirir gjbi evlendik 3 ay icerisinde ,ben bekleyelim dediysem de vakit ksybi olmasin çıkarak vs ddiler oldu da bitti iste simdi uzun uzun yazmayayim. Eski esim yakisikli boyle heybetli benim de sefimdi otelde. E kacirmayayim kabul edeyim beni de seviyor zaten🤣 ,sevme degil de ilgili gibiydi nikah olunca fısss söndü. Hikayeyi bilenler az cok biliyor burada zaten.
Neyse velhasil kelam.onumuzdeki maclara bakicaz dermişim🤣
Hakkında hayırlısı olsun canım

Sahur 3 dilim kıymalı pide 1 elma

İftarda 1 kase mercimek çorbası 3 adet fırında patates soslu. Ekmek yok. Acı biber turşusu.
Kendimi zorladım 1.5 litre su içtim oda zorla yani.
Spordan beni muaf tutun listeye bile yazmayın 🙄 kaptanlarım
Zaten bir gün kışlıkları kaldırıyorum bir gün kileri boşaltıyorum. Mutlaka hareket yapıyorum. Sabah zaten canlı ders yüzünden 8 de ayaktayız.

Pazar menüm
İki poğaça kahvaltıda.
Yarım yumurta peynir zeytin
Bir adet Türk kahvesi
Üç bardak çay.

Akşam bir kase cacık.
Bir küçük lahmacun ve yeşillik.
Suyu az tükettim en fazla bir ltredir.

Screenshot_20210503-152009_Gallery.webp

Cuma 81.3
Bugun 80.0
Fark 3 gunde -1.3 kg