10 yaş buyuk sevgilim ve sessizligi

Haklisiniz karsilikli konusmak en mantiklisi, sanirim ben kotu birsey duymaktan cekindigim icin konusamiyorum karsilikli.

Belki o da sizin yasiniz genc oldugundan, istifade ediyormus gibi gorunmekten cekindigi icin acmiyordur konuyu.. Bence de siz bir konuyu acin, gelecek goremiyor musun diye sorun. Cunku arkadaslarin dedigi gibi, 34 yasindan sonra hala evlilik dusunmuyorsa, sonradan sizi pisman edebilir.

Sanirim ben cok ipleri onun eline vermisim her dedigini yapan bir sevgili olmusum....

Canım ya, adamın ciddi bir problemi bir olabilir. Evlilik herkes için değil; benim aklıma ilk gelen bu oldu.

Konuyu açan sen olmak istemiyorsun anlıyorum, ama en azından ağzını arayacak bir mevzuyu gündeme getir. 2 sene bir master yurtdışında master mı yapsam falan de, ciddi gözük. Bakalım ne olacak?

Hayır sen onun gönlünü hoş tutuyorsunda o senin için ne yapıyor. 10 yaş gençsin ya, bunun senin ne kadar avantajlı yaptığının farkında mısın? Onun senin için çaba göstermesi lazım asıl

Haklisiniz karsilikli konusmak en mantiklisi, sanirim ben kotu birsey duymaktan cekindigim icin konusamiyorum karsilikli.

Bu konuşmadan kaçamazsın ama elbet gerçekle yüz yüze gelmelisinn cnm..
Yanii ewlilliğe karşı bi adamda olabilir karşısınızdaki..
24 yaşında gencecik kızsınız, neden önünüzü göremediğiniz bir ilişkinin peşinden
gidesiniz ki.. Üstelik 1,5 sene olmuş..
Siz deneme tahtasımısınız.. Bence hiç vakit kaybetmeden açık açık konuşun..
Siz niyetinin ne olduğunu açıkca sorduktan sonra eğer size karşı bi değişiklik olurda (soğuma gibi)
Zaten belli ki bu adam ewliliğe karşı, üstelik 34 yaşında..
Benim abim 28 yaşında 2 tane çocuğu war be

hayatından fedakarık eden sensin
kendinden 10 yaş küçük genç bir kadının sevgi ve ilgisini kazanmışbir adam var karşında
neyi bekliyor ki
demekki o kadar emin ki gitmeyeceğinden
işte bunu yapmayın
o kör kütüklük
erkeklerin böyle davranmasına neden oluyor
gidemeyeceğini bilsende
gidebilrmiş gibi davran
yaa biraz tedirgin et adamı
karşısına geçip ne zaman evlenicez diye sorma
sadece hissettir
hayatındaki odak noktası değil
elinde tutmayı beceremezse
kendine kurabileceğin bir hayat var
bırak o düşünsün
34 yaşında bir adam
niyeti belli olur zaten
yinede sessiz kalabiliyorsa
hayır gelmez
kendini erteleme
kimse için fırsatlarını tepme
aşk aşk aşk değil
önce akılllll
lazım kişiye

bencede konusun.konuyu ben acmaktan istemiyorum demissiniz ama adama evlenme teklif etmiycwksiniz ki..biz boyle mi devam edicez,ailem evlenmemi istiyo artik diyebilirsin laf arasinda.yada ilerisi icin planlarin var mi hic kafanda diye sorabilirsin.bi sekilde evlilige getirebilirsin konuyu.belki dusunmuyo adam bunu ogrenmen bilmen lazim seninde.

bide soylemeden gecemiycem.bi sikintisi olabilir mi acaba.erkekler birazda cinsellik icin evlenmek istiyolar.bu yonden bi cekincesi olabilir mi diye dusundum.

Son düzenleme:
34 Yasindaki adam halla evlenmekten bahs etmiyosa ...
Bence sen bosuna bekliyosun , ve bir erkek icin gelecegini
Elinin tersiyle.itiyosan cok buyuk yanlis yapiyosun. ..

Seni seven isteyen , her halinle bekler...
ki zaten suan ufukta evlilikte yokmus... neden bunu kendisiyle acik acik konusmuyorsun...

sizi seviyor, el ustunde tutuyor ve gelecege dair konusmalarda senden vazgecmem asla mesajı veriyor, aldıgı evde de goruslerinizi soruyor...
anladıgım kadarıyla o da sizinle evlenmeyi dusunuyor

yerinizde olsam bu kadar beklediysem daha fazla konuyu onun acmasını beklemez gelecek icin ne dusundugunu sorardım.
direkt evlilik diyemeseniz de artık iş güc sahibi oldugunuzu ve plan yapmak istediginizi soyleyin, o yaşa gelmis bir adam da anlar ne demeye calıstıgınızı.

ek olarak, bazı fedakarlıklar yaparken kendi kendinize karar vermek yerine onunla konussaydınız, gelecegimiz icin kalıyorum falan deseydiniz onun da dusuncelerinin ne oldugunu simdiye dek biliyor olurdunuz. ilişkinizin dogal gidisatı siz hep verenmissiniz gibi olmus, biraz dengelemeye calısın o durumu da.

Benim erkek arkadasim da 34 yasinda burcu ikizler bi türlü evlilikten söz etmiyor ve sinir oluyorum bu duruma. Seninkinin burcu ne? Ha bi de trabzonlu benimki aslen. Trabzonlulardami bi gariplik var acaba diye düsünmeye basladim cünkü kuzenimde de var böyle bi tane.

Valla canim aslinda senden cok onun bu islere gec kaliyorum diye aceleye getirmesi lazim aranizda yas farki var bulmus fistik gibi kizi, bence konusmayi o sizin icin karar verecekmis gibi degil de hani evlenelim derse sen dunden razi seklinde yapma. Biraz gorusmelerini azaltip olaylara gizem kat anladigim kadariyla seviyorsun. Ne oldu diye sordugunda icinden geldigi gibi davranirsin soracaksan sorarsin napiyoruz 5 sene sonra nerde olacagiz hayatlarimizda bunlari dusunuyorum sen nerde dusunuosun kendini felan de.

otuzbeşine kadar evlenmeyen daha da evlenmek istemez gibi geliyo bana
da siz yine de bir konuşun-fikrini zikrini öğrenin adamın
baktınız istediğiniz gibi olmadı yeni bir iş imkanı yaratıp istanbula gelirsiniz elin adamı için de kariyerinizden olmazsınız...

Evli olmasin?

Benimde aklıma evli olabileceği geldi. Kimliğini gördün mü hiç. Birde evlilik için biraz acele ediyorsun bu kadar istekli olduğunu belli edersen ters tepiyor erkeklerde. Senin yaşın daha çok genç, bırak teklif ondan gelsin. Bu arada en kısa zamanda kimliğine bak

Neye dayanarak hayatimizi etkileyecek firsatlari teptiniz ? Bence daha cok bunu dert edin kendinize. Benim gelecegimde olacagina dair bi isaret bile olmayan bi adam icin kendimi neden engelledim ? Sorman gereken soru bu.

böyle vakalara bakınca ışık hızında evlendim gibi geliyo..
yahu buçuğunu geçtim de son bi yıldır hiç mi konuşmak gelmedi bu adamın içinden evlilik konusunu...
hadi sen çıtırsın daha da, kendisi neyi bekliyo evlenmek için merak ettim..
ona der misin: ölmeden mürüvetimiizi görmek istermisin? diye..daa neyi bekliyo yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…