10 yaş farkı...

bu arada 5 snelik evliyimm.... evlilik benim için git gide güzelelşen bişey... dünyadaki cenentim eşim ve yuvam benim..teke ksiğimiz bi evlat( oda geldimi dünyamıza başka hiçbi eksiğimiz kalmıcak

Canım çok sağol cevabın için senin gibi güzel örnekleri gördükçe aslında kafa takacak bi mesele bile olmadığını fark ettim yaş mevzusunun :)
İnşallah ben de senin gibi mutlu olabilirim :)
Bakalım biz daha birbirimize açılma aşamasındayız daha

10 yaş varmış, gayet ideal sayılır...

dua et 20-30 yaş yok...

dert ettiğin şeye bak güzelim yaa, şuan siz aynı yaşta sayılırsınız, erkekler geç olgunlaşır

bizim de aynı şekilde 10 yaş fark var. aileme bu durumu söylediğimde karşı çıkcaklarına eminim. bu konuda bize büyük iş düşüyo. eğer gerçekten seviyosak herşeyini savunmamız lazım. ailye akrabalara arkadaşlara sürekli açıklamak zorunda kalcaz ve normal bi evlilik olmucak. ama evlendikten sonra, telaş bittikten sonra herşey çok güzel olcak eminim.

Bize daha evlilik şimdilik uzak görünüyor da böyle onunla buluştuğum zaman telde konuştuğum zaman ya da aileme yalan söylemek istemiyorum. Başka birinin ismini söylemek istemiyorum. O olduğunu bilsinler istiyorum ama nasıl karşılarlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…