• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Siz de 34 yaş olgunluğu yok,pembe panjurlu ev hayali de kurdunuz mu?
10 yaş erkek küçük....
Kadın görüntü olarakta fark ediliyor....
Aileye yalan söylemeyi teşvik etme....
Sorunları öteleme....
Cinsel olarak size çekim duyan genç oğlan bir kaç sene sonra başka denizlere yol alır ,çünkü olgunlaştığı zaman tercihinde pişman olacak ailesi de tepkili olunca yolları ayıracak bu bir temenni değil gerçekler.Size biraz sert yazdım çünkü bu hikayenin sonunda en çok üzülen,yıpranan siz olacaksınız ,hiç istemem
haklısınız ne diyim herkes haklı. ben zaten tepkileri önceden görebilmek için yazdım

Siz de 34 yaş olgunluğu yok,pembe panjurlu ev hayali de kurdunuz mu?
10 yaş erkek küçük....
Kadın görüntü olarakta fark ediliyor....
Aileye yalan söylemeyi teşvik etme....
Sorunları öteleme....
Cinsel olarak size çekim duyan genç oğlan bir kaç sene sonra başka denizlere yol alır ,çünkü olgunlaştığı zaman tercihinde pişman olacak ailesi de tepkili olunca yolları ayıracak bu bir temenni değil gerçekler.Size biraz sert yazdım çünkü bu hikayenin sonunda en çok üzülen,yıpranan siz olacaksınız ,hiç istemem

O cinsel çekimde büyük ihtimalle konu sahibinin hemen hamilelik istemesiyle sekteye uğrayacak.
Hamilelik, lohusalık emzirme derken ,24 yaşında her gün sevişmek cilveleşmek istediği için ( normal olarak) bunlar ağır gelecek ne yazık ki.

ya bende öyle çok düşünen biriyimki beni tanısanız ne kadar ince elediğimi anlarsınız bu konuda. karşımdaki yaşıtları gibi değil. olsa zaten emin olun yüzüne bile bakmazdım. beni tek düşündüren şey tecrübesiz olduğu konular ve yaşının küçük göstermesi
Sizin ince elemenizin bir önemi yok ki. 24 yaş kırılma noktası yaşıdır. Yani olgunlaşmanın başladığı hayatın gerçeklerini görmeye başladığın bir yaş. Ben 36 yaşındayım. Eşim 34 yaşında.Eşimin dinamikliğini hissediyorum. 24 yaş erkeği düşünemiyorum ben. Aramizda konuşurken bize 23_24 lü yaşlar çok genç geliyor. Eşim bile 23 yaşındaki erkekten bahderken daha genç çocuk ya diyor.
Düşünsene yaa adam 34'üne gelene kadar 10 sene geçmesi lazım. Çok ciddi bir zaman.

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Yaş farkı önemli değil ama 24 küçük henüz,o 35 siz 45 olsaydınız ne sorun olacaktıki,allah aşkına yaş maş bu nedir böyle herkes takmış kafayı,zannedersin 10 yaşta çağ atlanıyor,önemli olan kafa yapısı eğitim denkliği(eğitim derken üni. demiyorum genel eğitim,ahlak,bilgi vs)ben bu tarz yaklaşımları doğru bulmuyorum üç günlük dünyada mutsuz olacak çok sebep var zaten mutlu edecek şeylere dört elle sarılmalıyız bence,görünüşte önemli değil iki vazsıfsız aaaa ooo diyecek diye kimse kendini kasmasın onada gerek yok ama 24 küçük cidden😄

çocuk sahibi olmak istemiyor kendisi benim içinde belirsiz
Aman Amaaan aman uzak dur. Şimdiden çocuk sahibi olmak istemeyen erkekten... Çünkü çok genç. O yükümlülüğü almak istemiyor. Ee siz 34 yaşındasınız. Çocuk sahibi olmak isteyeceksiniz. Kim ne derse desin hormonlar,yaş bu yönde etkiliyor kadınları. Ne zamana kadar çocuk yapacaksınız. Yaş belli. Ne kadar erteleyebilirsiniz ki? Bu adam 24 yaşında istese 30'una kadar erteler siz 40'a kadar bekleyecek misiniz?
Bana bu şekilde dese ben asla evlenmem. İstediği kadar harika biri olsun.

Sizin ince elemenizin bir önemi yok ki. 24 yaş kırılma noktası yaşıdır. Yani olgunlaşmanın başladığı hayatın gerçeklerini görmeye başladığın bir yaş. Ben 36 yaşındayım. Eşim 34 yaşında.Eşimin dinamikliğini hissediyorum. 24 yaş erkeği düşünemiyorum ben. Aramizda konuşurken bize 23_24 lü yaşlar çok genç geliyor. Eşim bile 23 yaşındaki erkekten bahderken daha genç çocuk ya diyor.
Düşünsene yaa adam 34'üne gelene kadar 10 sene geçmesi lazım. Çok ciddi bir zaman.

Belirsiz derken?
Onun şu an çocuk sahibi olmak istememesi çok normal zaten, misal 7 sene sonra isterse ne olacak?
haklısınız. üzülsekte sıkılsakta bitirmek mantıklı.

haklısınız. üzülsekte sıkılsakta bitirmek mantıklı.
Aldığınız karardan pişman olmayacaksınız emin olun. Geçen başka bir konuda konu sahibi kendinden 9 yaş küçük erkekle olur mu demişti. Ama adam 30 yaşına gelmiş. Oluru vardı. Sebepler mantıklı idi. Bunda üzgünüm ama mantık yok.

Yaş farkı önemli değil ama 24 küçük henüz,o 35 siz 45 olsaydınız ne sorun olacaktıki,allah aşkına yaş maş bu nedir böyle herkes takmış kafayı,zannedersin 10 yaşta çağ atlanıyor,önemli olan kafa yapısı eğitim denkliği(eğitim derken üni. demiyorum genel eğitim,ahlak,bilgi vs)ben bu tarz yaklaşımları doğru bulmuyorum üç günlük dünyada mutsuz olacak çok sebep var zaten mutlu edecek şeylere dört elle sarılmalıyız bence,görünüşte önemli değil iki vazsıfsız aaaa ooo diyecek diye kimse kendini kasmasın onada gerek yok ama 24 küçük cidden😄
ya karşımdaki de bu şekilde konuşuyor. bide inançlı bi insan peygamber efendimizde eşinden küçüktü mutlu olmadılar mı diye başlıyor. milleti takarsan hiçbir konuda mutlu olamazsın diyor. konuşması zaten benden olgun o bi gerçek

ya karşımdaki de bu şekilde konuşuyor. bide inançlı bi insan peygamber efendimizde eşinden küçüktü mutlu olmadılar mı diye başlıyor. milleti takarsan hiçbir konuda mutlu olamazsın diyor. konuşması zaten benden olgun o bi gerçek
Bunun inançla alakası yok. Evet Efendimiz (sav) kendisinden büyük biri ile evlendi ama bunun Müslümanlıkla alakası yok. Tamamen kültürel bir durum. Coğrafi şartlar, kültür etkisi vs. Bir de evlenmesinin bir çok hikmeti var. Dini yayma,Hz. Hatice'nin toplum içindeki saygınlığı. Maddi durumu. Çok başka koşullar. Günümüz ile kıyaslamak saçma.
Sizden olgun değil. Sunduğu gerekçe saçma. Olgun olmadığı buradan belli.

Bunun inançla alakası yok. Evet Efendimiz (sav) kendisinden büyük biri ile evlendi ama bunun Müslümanlıkla alakası yok. Tamamen kültürel bir durum. Coğrafi şartlar, kültür etkisi vs. Bir de evlenmesinin bir çok hikmeti var. Dini yayma,Hz. Hatice'nin toplum içindeki saygınlığı. Maddi durumu. Çok başka koşullar. Günümüz ile kıyaslamak saçma.
Sizden olgun değil. Sunduğu gerekçe saçma. Olgun olmadığı buradan belli.
haklısınız o da var tabi. ama olgun ılıman bi insan bunu bütün yanlarıyla burada açıklamıyorum ama benim gördüğüm bu sekilde

Hayır şimdi şöyle birşey,siz zaten çok gençsiniz ama bu kadar yaş farkıyla bu yaşta kendinizi yaşlı konumuna düşürüyorsunuz,şuanda 37 yaşında birisiyle evlenseniz tam yaşında evlendin derdi millet ne siz takardınız yaşınızı nede kendinizi bu kadar sorgulardınız,kendi doğrularınız,ruhunuza iyi gelen sizi hafifletecek tercih hangisi olurdu,kardeşim sizin yaşınızda geçen sene evlendi yeni evliler henüz çok gençler diyoruz ama sizde şunu sezdim karşı taraf fazla erken yaşta olunca siz kendinizi gereğinden fazla yaşlı hissediyorsunuz,nasıl hissettiğiniz çok önemli,hayatınızdaki insan sizi mutlu hissettirmeli,genç hissettirmeli,sorgusuz hafif hissettirmeli,acabamı dememelisiniz hah evet kesin bu demelisiniz,bu kadar hengame ruhunuzu yorar,sizin şimdi heyecandan mutluluktan yerinizde duramamanız lazımdı ama siz çekiniyorsunuz,sorguluyorsunuz,demekki bişeyler olmamış.

ya laylaylom düşüncesi yokki kafamızda. zaman geçirsek ne konumuz sürekli evlilik gelecek. 3 ay kısa ama insanlar aynı evin içine girmeden kimse kimseyi tanıyamaz diyor. bu yüzden süreye takılmıyorum cidden. ki çevremde kısa sürede evlilik yapan çok oldu. benım takıldığğım şey insanların tepkisini ben kaldırabilecek miyim kısmı.

"Eşimi hiç tanıyamamışım" ya da "eskiden böyle değildi, çok değişti" diyen insanları da böyle uyaranlar oluyor ama dinlemiyorlar. Sonra da "ya beni 50 kişi uyarmıştı ama ben dinlemedim" demiyorlar da "aynı eve girmeden tanımak imkansızmış" diyorlar.
Burada size 3 ay erken diyen insanlar da halihazırda evli insanlar farkındaysanız. Ama siz aynı eve girmeden tanıyamazsın diyen evlileri dinlemeyi tercih ediyorsunuz.

Ben sizin 24 yaşında biriyle nasıl anlaşabildiğinize şaşırmıştım ama mesajlarınızı okudukça sebebini anladım.
Kusura bakmayın ama o olgun olduğu için değil, siz olgun olmadığınız için anlaşabiliyorsunuz.
3 ayda aileleri tanıştırma kararı almak, hem de bunu 24 yaşındaki birinin lafıyla yapmak, yaş konusunda yalan söylemek, ortaya çıkmayacağını sanmak vs hiç yaşınızın hareketleri değil.

24 yaşın heyecanı vardır. Siz de o heyecana kapılmış gidiyorsunuz ama sonunda üzülen siz olacaksınız bence. Bu kadar acele etmeyin en azından.

Hayır şimdi şöyle birşey,siz zaten çok gençsiniz ama bu kadar yaş farkıyla bu yaşta kendinizi yaşlı konumuna düşürüyorsunuz,şuanda 37 yaşında birisiyle evlenseniz tam yaşında evlendin derdi millet ne siz takardınız yaşınızı nede kendinizi bu kadar sorgulardınız,kendi doğrularınız,ruhunuza iyi gelen sizi hafifletecek tercih hangisi olurdu,kardeşim sizin yaşınızda geçen sene evlendi yeni evliler henüz çok gençler diyoruz ama sizde şunu sezdim karşı taraf fazla erken yaşta olunca siz kendinizi gereğinden fazla yaşlı hissediyorsunuz,nasıl hissettiğiniz çok önemli,hayatınızdaki insan sizi mutlu hissettirmeli,genç hissettirmeli,sorgusuz hafif hissettirmeli,acabamı dememelisiniz hah evet kesin bu demelisiniz,bu kadar hengame ruhunuzu yorar,sizin şimdi heyecandan mutluluktan yerinizde duramamanız lazımdı ama siz çekiniyorsunuz,sorguluyorsunuz,demekki bişeyler olmamış.
evet tam olarak böyle. ben karşımdakine de söyledim 30 olsan mesela hiç takmayacağım ama bu halde takıyorum elimde değil diye. yakışıklı temiz yüzlü biri yanına ne kızlar olur diyip duruyorum içimden. bu his geçmiyor. polis memuru kendisi

Ben 24 yaşında cıvıl hayatın içinden geçmesi gerektigi yaşta kendinden 10 yaş büyük kadın isteyen erkekte bişeyler ararım.
Sevgilisi benden bir yaş küçük olduğu için o yaşlardaki erkekleri az çok biliyorum. Bir kısmı sosyal medyada kendinden yaşça büyük kadınla sevgili olmak mantıklıdır ne istediğini bilir diye muhabbet yapıyorlar. O yaşlarda bir erkek geçenlerde hikaye atmıştı "yaşıtlarımla anlaşamam olgun bulmuyorum diye bu zamana kadar hep kendimden yaşça büyük kadınlarla beraber oldum ama yaşıtlarıma şans verince hiç de öyle olmadığını anladım" diye. Bir de düşüncelerin oturduğu, ne istediğini tam olarak bileceği bir yaş değil kararları istekleri bir yılda bile değişebilir. O yüzden konu sahibi onunla beraber olarak risk almış olacak

evet tam olarak böyle. ben karşımdakine de söyledim 30 olsan mesela hiç takmayacağım ama bu halde takıyorum elimde değil diye. yakışıklı temiz yüzlü biri yanına ne kızlar olur diyip duruyorum içimden. bu his geçmiyor. polis memuru kendisi
Bu çok üzücü cidden çok üzücü özellikle severken bu kadar sorgulamak ayrılık düşüncesi ama öncedende dediğim gibi o henüz cidden çok erken yaşta,biraz daha büyük bir yaşta olsaydı yine 10 yaş fark olsaydı hiç sorgulamazadınız muhtemelen,empati yapıyorum şuanki ruh haliniz çok zor o yüzden bence zamana bırakın yavaş yavaş karar verin.

"Eşimi hiç tanıyamamışım" ya da "eskiden böyle değildi, çok değişti" diyen insanları da böyle uyaranlar oluyor ama dinlemiyorlar. Sonra da "ya beni 50 kişi uyarmıştı ama ben dinlemedim" demiyorlar da "aynı eve girmeden tanımak imkansızmış" diyorlar.
Burada size 3 ay erken diyen insanlar da halihazırda evli insanlar farkındaysanız. Ama siz aynı eve girmeden tanıyamazsın diyen evlileri dinlemeyi tercih ediyorsunuz.

Ben sizin 24 yaşında biriyle nasıl anlaşabildiğinize şaşırmıştım ama mesajlarınızı okudukça sebebini anladım.
Kusura bakmayın ama o olgun olduğu için değil, siz olgun olmadığınız için anlaşabiliyorsunuz.
3 ayda aileleri tanıştırma kararı almak, hem de bunu 24 yaşındaki birinin lafıyla yapmak, yaş konusunda yalan söylemek, ortaya çıkmayacağını sanmak vs hiç yaşınızın hareketleri değil.

24 yaşın heyecanı vardır. Siz de o heyecana kapılmış gidiyorsunuz ama sonunda üzülen siz olacaksınız bence. Bu kadar acele etmeyin en azından.
evet haklısınız ben olgun değilim. ne yaptığım belirsiz hep. belki karşımdaki benden olgundur bile. sadece risk almak istiyorum sanırım

Kendisi şuan tabi ki çocuk istemez. Daha 24 yaşında. Siz yaşınız dolayısıyla evlenince isteyeceksiniz, o hayata daha kolay adapte olacaksınız ama sevgiliniz için çok erken olacak.
Söz verdim deyip durmuşsunuz ama 3 ayda sürekli söz alıp, verilmesi de manasız.
Sizin içinizde de yaş farkı fazla. Bunu içinde hem problem edip,kendinizi gereksiz yere eksik hissedeceksiniz.
Ne gerek var?
Ayrıca aile bu yaş farkını büyük ihtimalle sorun eder. O yalan ortaya çıkınca sizi oğullarını kandırmış kadın gibi bile görebilirler.

Bu çok üzücü cidden çok üzücü özellikle severken bu kadar sorgulamak ayrılık düşüncesi ama öncedende dediğim gibi o henüz cidden çok erken yaşta,biraz daha büyük bir yaşta olsaydı yine 10 yaş fark olsaydı hiç sorgulamazadınız muhtemelen,empati yapıyorum şuanki ruh haliniz çok zor o yüzden bence zamana bırakın yavaş yavaş karar verin.
zaten ayrılık konuşmasına girdiğimde inanın karşımda göz yaşı döküyor hiç denemedin ki diye. bırakamadım. zamana yaymaya çalışacağım. o elinden gideceğim diiye acele ettiriyor ama

Back
X