• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Fikir ayrıcalığına düşmüyorsanız birbirinizin kişisel alanlarına saygı duyacak kadar olgunsanız karşı taraf kişisel olgunluğunu tamamlamışsa girdiğiniz ortamlarda birbirinizi tamamlayabiliyorsanız olabilir . Görüntünüzün nasıl olduğunun bi önemi yok sizin birbirinizi nasıl gördüğünüz önemli . Ama sanki siz şimdiden utanıyorsanız daha kendınıze kendınız yakıştıramıyorsunuz eş adayını .
Değer vermek değilde gerçekten sevıyorsanız ne düşündüğünüzden gerçekten emin olunca adım atın , şuan daha kendi içinize bile oturtamadığınız şeyi bi anda hayatınıza sindirmeye çalışmayın .
Fikir ayrılığı durumu tok o çok uyumlu birbiimizle anlaşıyoruz. Oturup saatlerce sohbet edebiliyoruz. Ben 10 yaşı gormezden geliyorum ama görünüş olarak yaş farkı olduğu belki. Çünkü o olduğundan küçük gösteriyor bende küçük görünüyorum ama o yaşını gösterse bi nebze sorun olmaxdi. Ama o da 18 gbi

😂😂 ever eğlenceli oluyor bazen. Bende almazdım diye çok söylemişimdir ama şuan bu durumdayiz bakalim

Büyük konuşmayacaksın işte. Aman üç günlük dünya sevdiğini almıcan da kimi alcaksın. Hayırlısı olsun o zaman. :) Eskiden kadınlar büyük olurmuş evlilikte. Hatta evde bereket olur falan diyor eskiler. Çok da kafana takma.

şunu hep söylerim yaştan önce konuşmanız gereken çok şey var. Bunun en başında çocuk geliyor sonra hayata bakış açıları , ortamlarınız , sorumluluk faktörleri , aile ile ilişkiler gibi gibi. Eğer bunlar konusunda uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız neden olmasın. Bende kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim çok şükür mutluyum ama en başta herşeyi tekrar tekrar konuştum evlenmeden önce işin ciddiyetini anlasın diye.

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
10 yaş çok fazla. Ben en fazla kendimden 4-5 yaş büyük erkeklerle konuşuyorum. Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? Ortak yönleriniz var mı? Sohbet ederken keyif alıyor musunuz? Ne sıklıkla görüşme oluyor? Kaliteli vakit geçiriyor musunuz? Saygı, sevgi, ilgi, güven bunların hepsi var mı?

şunu hep söylerim yaştan önce konuşmanız gereken çok şey var. Bunun en başında çocuk geliyor sonra hayata bakış açıları , ortamlarınız , sorumluluk faktörleri , aile ile ilişkiler gibi gibi. Eğer bunlar konusunda uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız neden olmasın. Bende kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim çok şükür mutluyum ama en başta herşeyi tekrar tekrar konuştum evlenmeden önce işin ciddiyetini anlasın diye.
Bunları konustuk. Iste evlilik kısmındaki düşüncelerimiz çok.guzel çok uyuşuyor ben dışarıya karşı utanıyorum sadece

Fikir ayrılığı durumu tok o çok uyumlu birbiimizle anlaşıyoruz. Oturup saatlerce sohbet edebiliyoruz. Ben 10 yaşı gormezden geliyorum ama görünüş olarak yaş farkı olduğu belki. Çünkü o olduğundan küçük gösteriyor bende küçük görünüyorum ama o yaşını gösterse bi nebze sorun olmaxdi. Ama o da 18 gbi
Görünüşe çokta takılı kalmayın . Önemli olan anlaşabiliyor olmak herşey herkes okeyse ve sadece görüntü sorunsa sorun etmeyin . Dışarıya karşı utanacağınız bi durum yok bunu kafadan bi atın önce yoksa kendinize olan özguvenınızi yitirirsiniz zamanla kendınız kendınızı yakıştıramazsınız sonra eşinize

Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
10 yaş erkeğin büyük olmasında dahi sıkıntı bence,hele kadın asla olmamalı.Bırak anası babası büyütsün daha,sen niye onu büyüyeceğim diye uğraşacaksın.

Erkekler bizlerden daha geç olgunlaşıyor. 25 yaşında biri olarak hayata bakışım olsun isteklerim olsun daha bu yıl tam olarak oturdu. 24 yaşında bir erkek kendini bilip ne istediğinden emin olacak olgunlukta olur mu bilemiyorum. Ben kendimi bu yıl tam olarak keşfettim öyle diyeyim. Tabi herkes farklıdır ama erkeklerin kadınlardan daha geç olgunlaştığı bilinen bir durum. İyi düşünün.

Erkek 30larinda olsa okey derdim ama 20lerinin başında yani hala çocuk beyinli . Erkeklerin gelişimi 35e dek sürüyor. Bilemedim olur mu. Jennifer Lopez ablamiz bile erkekler 33den önce coptur demiş. Artiriyorum erkekler tamamen coptur😄 ama idare eder kısmı için bi 30u görmeleri lazim

34-44 olsa olur derdim ama 24-34 biraz zorlar sizi. 20li yaşlar biraz daha ergenliğin uzantısı olan, kendimizi keşfettiğimiz yaşlar oluyor. Görüntü, elalem ne der vs dert etmezdim ama karşımdakinin hala 20lerinde olduğunu düşününce çokta ilişkiyi ilerletemezdim.
Evliliği uzatabildiğiniz kadar uzatın bence, süreçte farklılık var mı daha net görürsünüz.

Maddi olarak imkanın varsa, bakabilecek isen neden olmasın.

Ülkemizde %85, kendinden büyük kadın seçen erkekler kendini dayamak için seçerler.
Arkadaşım kendinden 6 yaş küçük biri ile evlenmişti. Aile vs asla sorun etmedi, çünkü oğullarına arkadaşım baktı yıllarca. Çok medeni iyi insanlardı ama bu aileler de evlatlarını iyi tanıyor.
Arkadaşım ben çalışmayacağım deyince boşandılar. Tazminat istedi boşanırken kv beni arayıp şahit ol dedi. Aaaa tabi teyzecim olurum ama herşeyi doğru anlatırım deyince çark etmişti.
Arkadaşımın istediği tazminat hakkıydı.

Merak etme ailesi sorun çıkarmaz.

Demet Akalın örnek yıllardır bakar kocasına. 10 yaş büyük…

20li yaşlar biraz daha ergenliğin uzantısı olan, kendimizi keşfettiğimiz yaşlar oluyor.
Benim birkaç yıl önceki davranışlarım da düşüncelerim de bambaşkaydı. Ne istediğim bile birkaç yıl içerisinde değişti. Benden bir yaş küçük erkeğin kişiliği, düşünceleri, hayatta ne istediği tam olarak oturmuş mudur, olgun yapıda mıdır konu sahibinin bu konuda iyi düşünmesi gerekiyor. Birkaç yıl önce tamam dediğim şeylere bugün olmaz derim. Bu yaşlarda fikirler seçimler her şey değişebilir

Aile tanışmasına kadar ilerletmişsiniz. Tek sorun görünüş ise takılmayın. Ne kadar süredir tanıyorsunuz, ne kadar tolere edebileceksiniz toyluğunu bunlar önem evet tek sorun şuan görünüş. ona da takılmasam aslında rahatlayacağım. çünkü karşıdan olumsuz bi davranış görmüyorum açıkcası

24-34 yaş olur ama 34-44 olmaz. bundan 10 sene sonra gözü gençlere kayar. hele bi de kadın çocuk yaptımı 5 yaş yaşlanıyor zaten.

Büyük konuşmayacaksın işte. Aman üç günlük dünya sevdiğini almıcan da kimi alcaksın. Hayırlısı olsun o zaman. :) Eskiden kadınlar büyük olurmuş evlilikte. Hatta evde bereket olur falan diyor eskiler. Çok da kafana takma.
doğru diyorsun en iytisi takmamak :d aile tanışmasına az kaldı o zamana kadar bu küçüklük mevzusunu içime sindirmeye çalışıyorum

Back
X