• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş küçük bir erkekle olur mu?

Olmaz, bundan on sene sonrasını da düşünmek lazım. Bu heyecan bittiğinde bu iş de biter. Eski konularınızdan anladığım kadarıyla sizin bir evliliğe geç kalmışlık hissiniz , çocuk doğurmaya geç kalmışlık hissiniz var. Bu yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.
34 yaşında kadının 24 yaşında çocukla ne işi var derim ben kusura bakmayın. Diyorum çünkü 24 yaşında erkek daha çocuktur .Yani 54-44 olsanız daha farklı yorum yapardım ama şu an bunun oluru bence yok yani çocuğun ailesinin yerinde olsam karşı çıkardım. Kusura bakmayın
haklısınız bende söylüyorum ailenin yerinde olsam karşı çıkarım diye. ama karşımdaki öyle basit bi insan değil. geleceğe yönelik düşünce tarzı cidden güzel. inançlı vicdanlı biri. ki ayrılık lafını söylediğimde karşımda eriyip biten o oluyor. bu saatten sonra bana söz verdin dönme lütfen diyor ki o ailesine söyledi bile yakında tanışma faslı olacak. ben buradan ne diyip döneceğim üzülüyorum her anlamda

10 yaş küçük erkekle olur mu?
Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
Çok fazla. Bence olmaz ilerde de sıkıntı yaratır

Suan evlilik yoluna söz verdiğim erkekle kendimden 10 yaş küçük ve yaş farkımız belli oluyor. Aile tanışması olacak yakında. Utanıyorum. Ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum. 0 24 ben 34 yaşındayım. Gerçekten fikirleri çok güzel ama görünüş olarak yanimda küçük olduğu çok belli ama değer veriyorum
söylüyorum ailenin yerinde olsam karşı çıkarım diye. ama karşımdaki öyle basit bi insan değil. geleceğe yönelik düşünce tarzı cidden güzel. inançlı vicdanlı biri. ki ayrılık lafını söylediğimde karşımda eriyip biten o oluyor. bu saatten sonra bana söz verdin dönme lütfen diyor ki o ailesine söyledi bile yakında tanışma faslı olacak. ben buradan ne diyip döneceğim üzülüyorum her anlamda

Bu söylediğin doğru olabilir. Maddiyat değilde anne sevgisi konusuna katılıyorum. Ama aramızda bi kimyada var bunu görmezden gelmemde saçma sanki

Hiç evlenmediysen, sevgin doruk noktasındaysa mutluysan deme.

Risk almadan hayat yaşanmaz diyor isen, risk budur… Yaşa gör.

Ama sonu hüsran olursa üzülme, bil riske girerek bu yola girdiğini çünkü evlilik konusunda hüsrana uğramanın acısı çok başka en en en isteyerek aman bitsin diyerek boşanan bile kendine acıya acıya kapalı kapılar arkasında ağlar…

Erkek 30'larında olsa sorun değil yorumları da çok klişe geliyor. Ezbere mantıklı değil.Sitede ilk başta birkaç kişi bunu yazdı, şimdi herkes yazıyor. Sevgilisi en erken 30 olsa konu sahibi en erken 40 olacak, ne zaman çocuk yapacak, menopoza girince mi? Sanki kadınlar 60'ta bile rahatça çocuk yapabiliyor gibi yazıyor bazı üyeler. İkisi de gençken daha mantıklı, çocuk da yapılır, gezilir tozulur da.

benim kuzenlerimden 5-8 yas büyük kadinlarla evlenen cok var. hepsinin de boyu kadar cocugu oldu artık, hala evliler.
eger eminseniz neden olmasın. ama 24 yasinda bir erkek evlenmek icin küçüktür ya, bilemedim. gerci sorumsuz erkek 44 yasinda da küçük ama neyse
siz karar verdiyseniz allah mutluluk versin.
bence 24-34 , 34-44ten daha iyi. çünkü dogurganlik vs de problem olacak bir yas degil. normal genç cift gibi takilabilirsiniz. aileler genelde kadinin cocuk doğuracak yasin sınırında olmasina takıyor, hic evlenmemis cocuksuz ogullari icin. yoksa uce beşe cok degil, ikna oluyorlar.
esiniz soylemesin 10 yas küçük diye ilk tanismada, önyargilari olmasin. sizi sevdikten sonra önemsiz bir bilgi gibi verir bu bilgiyi, büyük bir olay gibi "bir kiz sevdim ama 10 yas buyuk!!" gibi degil de

doğru diyorsun en iytisi takmamak :d aile tanışmasına az kaldı o zamana kadar bu küçüklük mevzusunu içime sindirmeye çalışıyorum
Aile tanışmasında olumlu karışayacaklarına emin misiniz ?
Ben karşılamazdım mesela.
Yaş farkı çok fazla.

benim kuzenlerimden 5-8 yas büyük kadinlarla evlenen cok var. hepsinin de boyu kadar cocugu oldu artık, hala evliler.
eger eminseniz neden olmasın. ama 24 yasinda bir erkek evlenmek icin küçüktür ya, bilemedim. gerci sorumsuz erkek 44 yasinda da küçük ama neyse
siz karar verdiyseniz allah mutluluk versin.
bence 24-34 , 34-44ten daha iyi. çünkü dogurganlik vs de problem olacak bir yas degil. normal genç cift gibi takilabilirsiniz. aileler genelde kadinin cocuk doğuracak yasin sınırında olmasina takıyor, hic evlenmemis cocuksuz ogullari icin. yoksa uce beşe cok degil, ikna oluyorlar.
esiniz soylemesin 10 yas küçük diye ilk tanismada, önyargilari olmasin. sizi sevdikten sonra önemsiz bir bilgi gibi verir bu bilgiyi, büyük bir olay gibi "bir kiz sevdim ama 10 yas buyuk!!" gibi degil de
evet o zaten ailesine gösterdiğim yaş kadar söyledi 27 demiş. bende aileme onu biraz büyük tanıtacağım mecbur

şunu hep söylerim yaştan önce konuşmanız gereken çok şey var. Bunun en başında çocuk geliyor sonra hayata bakış açıları , ortamlarınız , sorumluluk faktörleri , aile ile ilişkiler gibi gibi. Eğer bunlar konusunda uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız neden olmasın. Bende kendimden 10 yaş küçük biriyle evliyim çok şükür mutluyum ama en başta herşeyi tekrar tekrar konuştum evlenmeden önce işin ciddiyetini anlasın diye.
Peki siz kaç yaşında tanıştınız eşinizle

söylüyorum ailenin yerinde olsam karşı çıkarım diye. ama karşımdaki öyle basit bi insan değil. geleceğe yönelik düşünce tarzı cidden güzel. inançlı vicdanlı biri. ki ayrılık lafını söylediğimde karşımda eriyip biten o oluyor. bu saatten sonra bana söz verdin dönme lütfen diyor ki o ailesine söyledi bile yakında tanışma faslı olacak. ben buradan ne diyip döneceğim üzülüyorum her anlamda
Siz hele bir aile tanışmasını gerçekleştirin. Çok okuduk burada aşkından ölüp biten ama ailesinin etkisinde kalanları. 24 yaşındaki bir erkeğin fikri düşüncesi ileriye yönelik hedefleri sabit değildir. Mesela size, evet yaş farkından dolayı problemler yaşayabiliriz, ailem sorun çıkartabilir ama ben dengeyi bulmak için elimden geleni yapacağım diyeceğine ağlamaklı oluyormuş. Ailesine söyleyince ne cevap almış, 10 yaş büyük olduğunuzu biliyorlar mı?

Ben sizin tarafınızdayım yanlış anlamayın ama bence evlilik kararını hemen vermeyin:

Gönül ister ki mutlu mesut olun,ama gerçek hayat öyle toz pembe olmuyor.3-4 yaş tolere edilir ama erkekte yaş küçüklüğü büyük sıkıntı.Üstelik yanında ablası , yengesi gibi duruyorsunuz.Çevreden gelecek kötü yorumlara hazır olmanız gerekir.Normal evlilik sorunları,geçim vb yanında birde bunun psikolojik baskısını çekmeye hazır mısınız?

evet o zaten ailesine gösterdiğim yaş kadar söyledi 27 demiş. bende aileme onu biraz büyük tanıtacağım mecbur
siz sorun etmiyorsanız yaş farkınız problem olmaz diyecektim ki siz ikiniz de hatta aileler bile takılıyor bu konuya belli ki. Yoksa neden yalan söylenme gereği duyulsun? Hadi siz çekiniyorsunuz diyelim, eğer karşınızdaki erkek bunu önemsemese ailesine söyler doğruyu.

Yalan üzerine evlilik temeli atmayın derim

Eşim dostum deneyimlerim gözlemlerim ülke gelenek fizyoloji pek olumlu değil ama ben iddialıyım denemek istiyorum diyorsan olur neden olmasın

yaşımı ailesine biraz küçük söylemiş durumda. bende onunkini büyük söyleyeceğim mecbur
Canim olmaz bu is uzulursun. Psikolojik olarak yipranirsin. Anlasabiliyor olabilirsin ama orasi da bi yerden sonra olmayacak. Is eglenceyken bu yas farki gozukmez ama kendini elbet belli edecektir. 24 yas o kadar kucuk ki gunumuzde. Ergen yasi turk erkekleri icin hatta.

Sen daha cok goruntuye takmissin. Bak ailesine de seni 27 diye tanitmis. Ben de 30larimdayim ve daha kucuk duruyorum ama aslinda cogunluk gibi duruyoruz. Kilosu olan, cocuk sahibi bir 35yasa gore evet daha genc duruyorum ama aslinda normal duruyoruz. Cocuk (uzgunum cocuk diyorum cunku cocuk) 24 yasinda ve bebek yuz dedigine gore. 34 yasinda ne kadar iyi gozukursen gozuk bebek yuz bir 24un yaninda abla durursun.

Aile zaten iskillenir o ayri da. Bu kadar kafana takmissin demek ki sen de rahatsiz olursun zamanla. Kendini surekli onun yasiti kizlarla kiyaslarsin falan. Seninle asik atamayacak tipleri bile sirf yasindan dolayi kiskanirsin falan.

Flort su an eglenceli ama cok kucuk bir cocuk kafa olarak da. Her turlu uzulursun

Baştan yalanlar üzerine kurmayın. Bir tarafa da değil iki tarafa yalan söylenecek. Mutlaka bir gün ortaya çıkar. Siz bile biraz büyük göster diye şaka yapıyormuşsunuz. Ne münasebet sizin hakkınızda yalan söyleme gereği duyuyor? Aksine, ben bu kadını seviyorum 10 yaş fark olması kimseyi değil bizi bağlar deyip herkesi susturması gerekir. Yapmayın bunu kendinize, gizlemeyin yaşınızı. Adama kolaylık sağlıyorsunuz, mücadele etmeden yalan söyleyip geçiştirmek sıyrılmak işine geliyor. Bırakın çıksın o er meydanına ve çarpışsın. Ailesi üstünde ne kadar etkili görüp ölçer biçersiniz. Pes ediyor mu etmiyor mu bir görün.

Back
X