• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş kücük erkek

84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var

sizce bu ilişki yürür mü ? arkadasım iletişimlerinin çok güzel oldugunu soyluyor, arkadasım da cok mutlu .

bence bu iş ilişkiye gider. sizce yaş farkı sorun olur mu ?
Olmaz, dominant iliski istiyorsa olabilir

84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var

sizce bu ilişki yürür mü ? arkadasım iletişimlerinin çok güzel oldugunu soyluyor, arkadasım da cok mutlu .

Sizin için sorun olmazsa bizim içinde sorun olmaz.

Olmaz kanka... Kadın erkeğe göre çok büyük. Ayrıca bir de çocuk var. Erkekler geç olgunlaşıyor. Bugün evet der evlenir. Yarın öbür gün kadın yaş aldıkça erkek daha genç olur gözü dışarı kayar. Çocuğu bakım konusunda sorun yaşar. Erkekler sorumluluk alma konusunda zayıf. Bence arkadaşınız nefsini zorluyor. Çekim falan hikaye. Türkiye'nin gerçekleri var.

Olmaz kanka... Kadın erkeğe göre çok büyük. Ayrıca bir de çocuk var. Erkekler geç olgunlaşıyor. Bugün evet der evlenir. Yarın öbür gün kadın yaş aldıkça erkek daha genç olur gözü dışarı kayar. Çocuğu bakım konusunda sorun yaşar. Erkekler sorumluluk alma konusunda zayıf. Bence arkadaşınız nefsini zorluyor. Çekim falan hikaye. Türkiye'nin gerçekleri var.
arkadasım evlilik istmeiyor hemen olsada olur olmasada olur
sevilmek istiyor
bu duyguları ozledım dıyor

arkadasım evlilik istmeiyor hemen olsada olur olmasada olur
sevilmek istiyor
bu duyguları ozledım dıyor
Ben arkadaşınızı Cook iyi anliyorum çünkü o yollardan geçmiş. Ama genç bir erkek için aynı şey geçerli değil. Arkadaşın unu elemis elegini aşmış. O adam ise daha yolun başında. Arkadaşınız çok daha fazla bağlanmadan bitirsin ilişkiyi derim

erkekler kendilerinden 10 yas kucuk kızla evlenıyor birsey yok onlara
kadınlar neden 10 yas kucuk erkekle evlenemıyor

midem bulanıyor bu durumdan , bana cok ıkı yuzlu geliyor , lafım meclisten dısarı lütfen yanlıs anlamayın beni burada kimseye sitem etmiyorum ama toplumun bu normu beni cok uzuyor

insallah arkadasım mutlu olur

Beklentiye bagli. Ilerde evlenmeyi düsünüyorsa ailenin karsi cikacagina hazirlikli olmasi lazim. Tanidigim da bu durumdaydi. Bosanmis, cocuklu, ve yasca büyük. Aile nasil yaptiysa dügünden önceki gün adami ayrilmaya ikna etti.kinalari olmustu bile. Öylesine takilacaksa cocugun.etrafina getirmesin

Kesinlikle olur.

Maalesef ikisi de bekar olsa yine olmaz. Aradaki yaş farkı cok fazla . Suanda frekanslari uymuş gibi görünse de iş ciddiye binince her şey tersine dönecek. Çünkü erkek zaten geç olgunlaşıyor yapisi geregi e bi de 10 yas küçük. Hayattan evlilikten beklentileri birbirinden cok farkli olur sonu gelmez gibi

midem bulanıyor bu durumdan , bana cok ıkı yuzlu geliyor , lafım meclisten dısarı lütfen yanlıs anlamayın beni burada kimseye sitem etmiyorum ama toplumun bu normu beni cok uzuyor

Erkek henuz cok genc , belki de hicbirsey yasamamis ve doyuma ulasmamis bence bi yerden sonra arkadasiniz ona yetmeyrbilir. Benimde kardesimin arkadasi hep kendinden 7-8 yas buyuk kadinlarla beraber oluyor ama sonu olmuyor olamiyor. Yoksa yaa farki neymis 2 kisi anlastiktan sonra. Kadin erkek buyuk kucuk farketmez. Ama 10 yas kucuk bir kadinla 10 yas kucuk bir erkegin arasinda da cok ama cok fark var maalesef .

Bence olabilir, madem mutlular demek ki anlaşıyorlar.

Bir de bu toplumda şunu hiç anlamıyorum, aman erkekler sorumluluk alamaz, amaaaan erkek olgunlaşma, amannn erkek sıkıntıya gelemez diye diye bu erkekleri el bebek gül bebek! yaşayan insan kategorisine sokuyorsunuz, onlar da öyle davranıyor sonra bu toplum niye böyle Allah Allah diyorsunuz. Hayır kardeşim, insan insandır, kadın da erkek de sorumluysa sorumludur, iş başa düştü mü yapar veya yapamaz. Avrupalı erkek nasıl 5, 10yaş büyük kadınla oluyor peki? Amerikalı erkek nasıl 25te evlenip ev geçindiriyor? Erkeklere çocuk muamelesi yapmayı bırakın artık, onlar da koskoca yetişkin insanlar🤦‍♀️

Pink, emin ol ben de senden ya çoğumuz senden farklı düşünmüyoruz. Ama bu bizim toplumumuzun ahmakligi...Ama hayatımın çoğu alanında erkeklerle muhatap oldum oluyorum. Çok sohbetim de olmuştur. Ama çoğunun kafası bu yönde. İlla kadının yaşı kendinden küçük olacak. Soruyorsun niye ? Biyolojik,psikolojik nedenler sunuyorlar. Ve aile,kültür de işin icinde.
Mesele benim bir arkadaşımın amca oğlu kendinden 7 yaş büyük çocuksuz bekar bır kadınla birlikte diye ailesi nah dedi Nuh demedi. Çok saçma değil mi? Ama bunlar gercekler. Ama adam pes etmemiş. Aile kabullenmeye baslamis. Çünkü biz de elalem ne der kafası var. Baktığında bekar olup her haltı yiyen insanlar istedikleri kişi ile evlenirken boşanmış bir kişinin bekar biri ile evlenmesi büyük sorun oluyor neden çünkü kağıda dökülmüş resmiyet kazanmış ya ondan. Toplum ahmak. Arkadaşın üzülür ciddi söyleyeyim üzülür. Çünkü erkeklerin kendilerine göre normları var. Nadir erkek cikiyor kendinden büyükle evlenen. Hee çocuğu olmasa aralarında 3-4 yaş olsa bak ona ok derdim. Oluru var. Aileler de ikna olabilir.(olur demiyorum olabilir bak. Çünkü bizde aileler çok baskın) Ama bu dediğin kriter zor.

Avrupalı erkek nasıl 5, 10yaş büyük kadınla oluyor peki? Amerikalı erkek nasıl 25te evlenip ev geçindiriyor? Erkeklere çocuk muamelesi yapmayı bırakın artık, onlar da koskoca yetişkin insanlar🤦‍♀️
Biz buna kültür diyoruz. Her kıtanın kültürü farklı. Kiyaslayamayiz. Tabularin yıkılması çok zor. Doğru ya da yanlış. Avrupa'nın da her şeyi doğru diye bir şey yok. Ama evet evlilik konusunda bu kadar katı kriterler olmamalı. Bana göre de çok saçma. Bekarken de saçma geliyordu. Fikirlerim hiç değişmedi bu yönde

Bu arada 94lü insan evladı 28 yaşında olmuyor mu? Yukarda hiçbir şey yaşamamış, görmemiş, doymamış! yazılmış yapmayın Allah aşkına koca adam 😶 Doymak nedir ayrıca, doymamış! yazanlar 9764468kadınla gezmiş, tozmuş, yatmış kalkmış erkeklerle mi beraber? Doymak zaten başlı başına iğrenç bir tabir, bari kadınlar kullanmasın🙈

Biz buna kültür diyoruz. Her kıtanın kültürü farklı. Kiyaslayamayiz. Tabularin yıkılması çok zor. Doğru ya da yanlış. Avrupa'nın da her şeyi doğru diye bir şey yok. Ama evet evlilik konusunda bu kadar katı kriterler olmamalı. Bana göre de çok saçma. Bekarken de saçma geliyordu. Fikirlerim hiç değişmedi bu yönde

Eee o zaman ben eşeğim diyen kadınlarımız sırtlarına vurulan semerleri kabul edecekler. Eşşek kadar, yetişkin 30luk 40luk adamlar ben sorumluluk alamam beni baya derse evet diyecekler, evlenecekler adam ben çocuk bakamam ev işi yapamam diyecek o zaman bizim kadınlar da ev işi meslek derken paralanacaklar, hiçbir yük almayan başka bir yetişkin sırtlarında taşıyacaklar. Bunu böylece kimse kabul etmek zorunda değil, erkekler çocuk bebek diye pışpışlamayı herkes bırakırsa bence sorun çözülecek🤐

Back
X