• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş kücük erkek

Eee o zaman ben eşeğim diyen kadınlarımız sırtlarına vurulan semerleri kabul edecekler. Eşşek kadar, yetişkin 30luk 40luk adamlar ben sorumluluk alamam beni baya derse evet diyecekler, evlenecekler adam ben çocuk bakamam ev işi yapamam diyecek o zaman bizim kadınlar da ev işi meslek derken paralanacaklar, hiçbir yük almayan başka bir yetişkin sırtlarında taşıyacaklar. Bunu böylece kimse kabul etmek zorunda değil, erkekler çocuk bebek diye pışpışlamayı herkes bırakırsa bence sorun çözülecek🤐
Böyle değil mi zaten... Böyle... Sorun da bu ya zaten.. Toplum yozlaştı. Bundan 50-60 yıl öncesine gidin... O zamanki durum ile şimdiki durumu kıyaslayın çok fark var..

erkekler kendilerinden 10 yas kucuk kızla evlenıyor birsey yok onlara
kadınlar neden 10 yas kucuk erkekle evlenemıyor

midem bulanıyor bu durumdan , bana cok ıkı yuzlu geliyor , lafım meclisten dısarı lütfen yanlıs anlamayın beni burada kimseye sitem etmiyorum ama toplumun bu normu beni cok uzuyor

insallah arkadasım mutlu olur
+1

Olmaz o iş bana kalırsa. Bi kere kadın yapamaz karşısında genç 28 yaşında bir erkek var, kadın evlenmiş boşanmış zorluklar yaşamış evlilik görmüş tecrübeli, çocuk sahibi, çocuk sorumluluğu nedir bilen bir kadın. Sırf sevilmeyi özledim diye de genç bir adamla bir yola girerse aralarındaki olgunluk yaşanmışlık ve kuşak farkından ötürü erkek boğulabilir, kadın da karşısındakini zamanla toy ve yetersiz bulabilir boşuna kafa yorar kendini kırar.

Hem yaş farkı hem çocuk. Olmaz.. ben sadece çocuk olan kısmını anlatayım. Herkeste böyle olacak diye birşey yok ama olsun. Eski eşimle evlendiğimizde aynı yaştaydık ama benim 4 yaşında bir kızım vardı. Sonuç: olmadı, yürümedi. Her kavgada çocuğu bahane etti, oğlumuz doğunca kızımı ihmal etti. Kızım çok üzüldü bundan dolayı. Boşanacağımız zaman "al kızını da defol git" dedi daha neler neler. Kısacası yaş farkını boşver, sadece çocuk için bile olmaz.

Bence olabilir, madem mutlular demek ki anlaşıyorlar.

Bir de bu toplumda şunu hiç anlamıyorum, aman erkekler sorumluluk alamaz, amaaaan erkek olgunlaşma, amannn erkek sıkıntıya gelemez diye diye bu erkekleri el bebek gül bebek! yaşayan insan kategorisine sokuyorsunuz, onlar da öyle davranıyor sonra bu toplum niye böyle Allah Allah diyorsunuz. Hayır kardeşim, insan insandır, kadın da erkek de sorumluysa sorumludur, iş başa düştü mü yapar veya yapamaz. Avrupalı erkek nasıl 5, 10yaş büyük kadınla oluyor peki? Amerikalı erkek nasıl 25te evlenip ev geçindiriyor? Erkeklere çocuk muamelesi yapmayı bırakın artık, onlar da koskoca yetişkin insanlar🤦‍♀️
Bizde kadınlar evlenmeyi evlat edinmek sandığı için böyle ilişkilere asla yanaşmazlar. Zira erkek çocuklarını da bu sorumsuzluk ve kişiliksizlikle yetiştiriyorlar. Herkes malını biliyor.

erkekler kendilerinden 10 yas kucuk kızla evlenıyor birsey yok onlara
kadınlar neden 10 yas kucuk erkekle evlenemıyor

midem bulanıyor bu durumdan , bana cok ıkı yuzlu geliyor , lafım meclisten dısarı lütfen yanlıs anlamayın beni burada kimseye sitem etmiyorum ama toplumun bu normu beni cok uzuyor

insallah arkadasım mutlu olur
Geçende bir kız 12 yaş büyük sevgilim var diyordu, sitenin yüzde 80'i destekliyordu bu yaş farkını.Erkek küçük olunca yeniyetme ergen oluvermiş bazı üyelerin gözünde.

Onun dışında 10 yaş bence fazla ama o yorumları gördükten sonra konu sahibinin arkadaşını destekliyorum, bu tabular böyle böyle yıkılacak.

Bu arakadas işi yalan..
Arkadaş olarak tanıtmaya çalıştığın kişi de bizzat sensin bana kalirsa
Benden 10 yaş küçük bir citirla ilişki yaşamak istiyorum diyorsun.
Bizden de onay bekliyorsun 🤔
Endişen ise genç oldugu için sıkılıp bırakabilme ihtimali.
Onun kararini yahut uzun soluklu olup olamayacağını senden başka kimse bilemez.

Olmaz kanka... Kadın erkeğe göre çok büyük. Ayrıca bir de çocuk var. Erkekler geç olgunlaşıyor. Bugün evet der evlenir. Yarın öbür gün kadın yaş aldıkça erkek daha genç olur gözü dışarı kayar. Çocuğu bakım konusunda sorun yaşar. Erkekler sorumluluk alma konusunda zayıf. Bence arkadaşınız nefsini zorluyor. Çekim falan hikaye. Türkiye'nin gerçekleri var.
Bir akrabamın kocası kendisinden yaklaşık 10 yaş küçüktü. Çekici bir kadın. Yaş farkı pek anlaşılmıyordu bile bakınca. Kocası değil, o aldattı. Öyle boşandılar. Her zaman tahmin ettiğiniz gibi olmuyor yani o işler...

Geçende bir kız 12 yaş büyük sevgilim var diyordu, sitenin yüzde 80'i destekliyordu bu yaş farkını.Erkek küçük olunca yeniyetme ergen oluvermiş bazı üyelerin gözünde.

2 gün önceydi sanırım, benzer bir kadın yaşça büyük konusuna aynısını yazdım. Adam 12 yaş büyük olsa da, burdaki gibi hiçbir analiz, fikir falan yok sadece olur olur mutluluklar yazılmış. Kadınlar adına gerçekten üzücü, kadınların iyi anlaşsallar bile sevmeye de, mutlu olmaya da hakları yok.

Ülkede milyonlarca ergenliği atlatamamış yetişkin var,+30 yaş kategoride bile. Bir insanın olgunluğu yaşla ölçülemez, karakteri, yaşanmışlıklarıyla ölçülür. Hala bunu anlamayanlar var malesef

Dün 2 çocuğunu onun bunun üzerine atıp meme silikonu yaptırmaya giden anne ve çocuklaırına para dışında bi katkısı olmayanın baba konusu okuduk. Şimdi bu insanlar sırf evlenebiliyor ve üreyebiliyor diye yetişkinler mi? Böyle durumları görebildiğimiz halde bir birey olmak hala nasıl yaşla ölçülebiliyo anlamıyorum. Bu ülkedeki bir çoğu insan 15 20 yaşlarında takılı kalmış. Sadece bedenleri değişiyor.

Eğer bi insan yaş farkı olduğunu bilip, bunu kabullenip, kendi özgür iradesiyle ve imkanlarıyla bu ilişkiyi devam ettirebilecek durumdaysa olgun ve yetişkindir kimse kusura bakmasın.

Ve artık belli bir yaşı aşmış koca koca adamlara çocuk muamelesi yapmayı bırakmamız gerekmiyor mu yahu?

Bu arada 94lü insan evladı 28 yaşında olmuyor mu? Yukarda hiçbir şey yaşamamış, görmemiş, doymamış! yazılmış yapmayın Allah aşkına koca adam 😶 Doymak nedir ayrıca, doymamış! yazanlar 9764468kadınla gezmiş, tozmuş, yatmış kalkmış erkeklerle mi beraber? Doymak zaten başlı başına iğrenç bir tabir, bari kadınlar kullanmasın🙈
Bu mantığı hiç anlamicam ben 25 dim eşim 20 di taşındığımızda ama her zaman benden olgun ve ağır olmuştur bu karakter meselesi yaş ile hiç alakalı değil

Bence bi sorun yok kocam benden 5 yaş küçük
Aslında erkek büyümez..
Bu yaş ile alakalı değil yetişmekte alakalı.
Kadın da çok çabuk olgunlaşır.
Çünkü toplumun görgü ve ahlak kuralları genel olarak kadınlara daha çabuk etki eder.
Yani kadın 20 yaşında ise olgunluk olarak 30-35 yaşındaki bir erkege tekabül ediyor bana kalırsa.
Sen sansliymissin bibi..

Tabi ki yürümez. 94 kadına göre çocuk yani. Neyse ben 89 doğumluyum çocuklarımın babası 90 dı. Arkamdan yaşlı diyorlarmış. 10 yıl evli kaldık bir kere gündeme gelmemişti bu konu halbuki

Genelleme yapacaksak aradaki yaş farkı çok. Büyük olan erkek olsa da 10 yaş büyük bir fark. Bazı çiftler için bu sorun olmayabilir bu da tamamen kişiseldir. Yani onlar için sorun olmamış olması arkadaşınız için aynısı olacaktır değil. Aynı şekilde tam tersini de düşünebilirsiniz. Tamamen kişilerin ilişkiden ne beklediklerine bağlı. Benim de sevgilim benden 4 yaş küçük. Yani yanlı bir yorum değil bu. Ama kişilerden ve cinsiyetten bağımsız 10 yaş büyük bir fark. Özellikle ortada bir çocuk varsa hayatlarını nasıl yaşadıklarına biraz daha dikkat etmeli insanların.

Back
X