• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yaş kücük erkek

84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var

sizce bu ilişki yürür mü ? arkadasım iletişimlerinin çok güzel oldugunu soyluyor, arkadasım da cok mutlu .

bence bu iş ilişkiye gider. sizce yaş farkı sorun olur mu ?
Fazla yaş farkı çoğu zaman sorun yaratır maalesef. Çoğunluktan bahsediyorum tabi. Kültürel fark, zaman farkı, bilgi birkimleri, yaşam biçimleri.... bunlar zaten ilikinin başlarında belli etmiyor ki kendini. Annemle babam arasında 20 yaş fark vardı benim ömrümü yediler ya. Kültür şoku yaşıyorlar zaten o ayrı biri Milattan Öncede kalmış ( üvey babam ) Diğer Yeşilçam havasında :D ha bire kavga tartışma. İlklerde böylemiydiler hayır canım cicim ayları işte :D

84lü bir kadın arkadasım var boşanmıs bir tane de cok sirin bir cocugu var ve 94lü bekar erkek ile aralarında bir çekim var

sizce bu ilişki yürür mü ? arkadasım iletişimlerinin çok güzel oldugunu soyluyor, arkadasım da cok mutlu .

Hep citir kizlar erkeklere mi yar olcak azcik da citir erkekler kadinlara yar olsun. 10 yas cok aslinda genelde ama bi hosuma giti erkek kucuk olunca😁

Heyecan, heves, çekim, tutku gibi duygular güzel fakat yanıltıcıdır. Birbirlerinden etkilenebilirler, ikisi de yetişkin ama iş daha ciddi konulara geldiğinde ikisi de zorlanır. Keşke sorun olmasa ama oluyor işte maalesef. Hem yaş farkı biraz fazla hem de çocuk meselesi var. Sorun olur gibi geliyor. Bunu aşanlar yok mudur, illa ki vardır ama hem çok çok uyumlu, mutlu, aşık olmak gerekiyor ki o topa girebilesin hem de çevreyi, toplumu hiç takmayan biri olmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Yaş farkı çok ama en azından iki tarafta yetişkin. Adamın olgunluğuna bağlı. Olabilir de olmayabilir de.

arkadasım evlilik istmeiyor hemen olsada olur olmasada olur
sevilmek istiyor
bu duyguları ozledım dıyor
Bu iş olmaz. 94lü dediğiniz daha dünkü çocuk. Kadınların evlilik istemiyorum olaylarına pek inanmıyorum istisnalar hariç. Beklentiyi dışarıya karşı düşük tutarak kendince bir savunma mekanızması geliştirmiş. İllaki birkaç ay sonra evlilik isteyecek ki en fazla 6 ay içinde. Boşanmış olması+10 yaş büyük olması+ çocugu olması malesef karşı tarafın ailesi için feci sıkıntı yaratır zira hepimiz türk aile kafasını biliyoruz. Daha fazla cendereli ilişkilere girmesin boşanmak zaten zor bir süreç

Kadin olsun, erkek olsun; iliskilerde bu kadar buyuk yas farkina ben karsiyim.

Enistem teyzemden 12-15 yas buyuk. Teyzeme hem sagliginda, hem hastaliginda bebek gibi bakti, dunyanin en tatli adamlarindan biri olabilir; ancak teyzem hala aradaki yas farkina hayiflanir, keske daha az olsaydi der. Maalesef yas sadece bir sayi degil ve evlilik gibi zaten riskli bir konuda daha fazla sansi zorlamaya gerek yok.

Gonul ferman dinlemez derler ama bazi yerlerde mantigimizi kullanmaliyiz.

yani kadın çocuk büyütmek istiyorsa olur.

Kadin olsun, erkek olsun; iliskilerde bu kadar buyuk yas farkina ben karsiyim.

Enistem teyzemden 12-15 yas buyuk. Teyzeme hem sagliginda, hem hastaliginda bebek gibi bakti, dunyanin en tatli adamlarindan biri olabilir; ancak teyzem hala aradaki yas farkina hayiflanir, keske daha az olsaydi der. Maalesef yas sadece bir sayi degil ve evlilik gibi zaten riskli bir konuda daha fazla sansi zorlamaya gerek yok.

Gonul ferman dinlemez derler ama bazi yerlerde mantigimizi kullanmaliyiz.
kesinlikle, kimseyi yargılamıyrum ama bu kadar yaşa ben de karşıyım.
ben 5 yaş büyük flörtümle bile anlaşamıyordum, bana kafa olarak çok geri geliyordu.

Back
X