10 yasindaki kizimda tek tarafli meme buyumesi

heja hebib

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2024
48
1
6
28
merhaba hanimlar 10 yasindaki kizimi sol memesi sis bilgisi olan varmi lutfen cevap verirmisiniz cok kotu durumdayim

doktora goturdum ultrasyon cememizi soyledi daha bir hafta var cekmemize cok o da surekli agliyor kotu biseymi var diyor

merhaba lutfen bilgisi olan yazabilirmi kizimin utrasyonunu cektirdik memesinde kist varmis iki ay sonra tekrar kontorol istedi ve onemli bisey olmadigini soyledi doktor ama hala cok tedirginim lutfen bilgisi olan cevap verebiliri

Kist bendede var ufak tefek kist diye yazıyordu kağıtta bir zararı yok dendi banada endişe etmeyin.

Ben çocukken de önce sol memem gelişmişti. Panik yapmanıza gerek yok
Ayrıca çocuğunuza neden yansıttınız bunu anlamadım rutin kontroller deyin ki öyle de zaten.
Fazla evhamcısınız sanırım

Ben çocukken de önce sol memem gelişmişti. Panik yapmanıza gerek yok
Ayrıca çocuğunuza neden yansıttınız bunu anlamadım rutin kontroller deyin ki öyle de zaten.
Fazla evhamcısınız sanırım
cevapladiginiz icin tesekurler evet fazla evham yapiyorum doktor israrla onemli bisey deyil dedi ama ben tutamadim kendimi eve gelebe kadar agladim

cevapladiginiz icin tesekurler evet fazla evham yapiyorum doktor israrla onemli bisey deyil dedi ama ben tutamadim kendimi eve gelebe kadar agladim
Öyle davranılır mi çocuğu da korkutuyorsun, aynı anda gelişecek diye birşey yok zaten diğeri de başlar yakında gelişmeye, gayet normal.bi süreç, çocuğu germeyin... Kist falan deyip daha çok korkutmayin çocuğu, bu süreci anlayamaz şimdi ciddi birşey zannedecek

Back
X