- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Neden istesede içemez? Ben spor yapiyorum, sigarada kullaniyorum. Birakmak istedim lakin olmuyor :) İciliyor. Gerci cocuk bagimli degıl ben 8 senelik iciciyim.
Cevabı kendiniz vermişsiniz ama ben yine de ilgisiz kalmamak adına cevaplayayım
Sigaraya yeni başlayan insanla bağımlı insan bir olmaz
Ayrıca şuan bir alanda kendini göstermek icin sigara içiyor çocuk
Arkadasları arasında bir artı gibi düşünüyor
Spora yönlendirildiginde de arkadasları arasında yaptıgı sporu da bir artı olarak görecek böyle seylere psikolojik olaraktaihtiyac duymayacak
Bir nevi senin bilgin olmayan bir konuda ben bilgiliyim, benim de yapabildigim şeyler var, benim bir farkım var, mesajı verecek. Aynı mesajı sigara içerek veren çocuklar var çünkü
Anlıyorum seni canım, ben olsam senin yerine,(benimde 9 ve 6 yaşında iki oğlum var) alırım karşıma sakince anlatırım, öncelikle senden çok özür dilerim sana vurduğum için ama çok üzüldüm hayalkirikligina uğradım de, sonra sebepletini anlat zararlarını izah et en sonda bana doğruları anlattığın için sana teşekkür ederim de seni çok ama çok seviyorum de beraber üstesinden gelicez de.Ah o kadar pişmanım o kadar uzgunumki anlatamam.ne deseniz haklisiniz.dunyanin en zor isiymis evlat yetistirmek.
Bende spor yaptigi icin icemeyecek dediginizi dusunmustum. Psikolojik olarak bakinca evet sigarayla cizecegi imaj yerine sporla kendini gosterecek. Tesekkur ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?