Ne yapacağımı sasirdim.oglum küçüklüğünden beri hep zor bi çocuk oldu.kucukken afacan derdik yaramaz derdik ama büyüdükçe dertleride gerçekten buyuyormus.henuz 10 yaşını bile doldurmadi.5.sinifa gidiyor.okula küçük başladı.sorumluluk alamadı bir türlü.okuldaki bikac arkadaşından hoşlanmıyorum zaten.bugunde son damla oldu resmen.okuldan sonra dışarı çıkmak istedi.yagmur yağıyordu çıkamadı.bikac saat sonra arkadaşı geldi kapıya çağırdı dışarı.bende yağmur dindışı için kapının önüne cikabilirsin dedim yarim saat.yarim saat sonra geldi gerçekten.biraz odasında oturdu.sonra yanına gelince farkettim sigara kokuyor.once inkar etti.sonra sikistirinca anlattı.4 arkadaş sigara içmişler bu ikinci defa olmuş.cocuklarin ailelerini aradım.biri dışında çok ilgili gibi konuşmadı aileler.ogretmene bildirdim.esimde sigara aldıkları markete gitti tartıştı.meger çocuklardan birinin tanıdığı bi abi varmış markette o veriyormuş.normalde yasak.ama ben çok sinirlendim.22 haftalık a hamileyim.ne yalan söyleyeyim dovdum oğlumu.suan hem pismanliktan hem hayalkirikligindan oluyorum.uzuntuden saatlerdir ağlıyorum.nasi koruyucam nasi dizginlicegimi bilmiyorum.benzer durum yaşayan varsa nasıl bi yol izlediler fikir verirlerse cok sevinirim.uzun oldu hakkinizi helal edin.