- 10 Mayıs 2014
- 3.410
- 7.018
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sporda ne yapıyor yani hangi dal ? Belki bu işi yapan kişilerin fotoğraflarını geleceklerini gösterip anlatabilirsiniz yani iyi birilerine özenirse belki daha çok istek gelir. Motivasyonu yok bence.Spora verdim daha önce ama maymun iştahlı hep bi heves başlıyor ama 2 ay sonra gitmek istemiyorum diyor.ama bu sefer zorla a olsa göndericem galiba.cunku gerçekten ortam cok kotu.
Buna mı takıldıniz Allah aşkına kadın oğlunun sağlığı için endişesinden yapmış 24 saat dövüyor gibi. Demekki çok korkmuşAnnem beni çok dövdü zamanında. Hala unutamıyorum, kırgın ve kızgınım.
Her ne yaşanırsa yaşansın çözüm bu değil.
Canınızın parçası o, n’olur dövmeyin![]()
Buna mı takıldıniz Allah aşkına kadın oğlunun sağlığı için endişesinden yapmış 24 saat dövüyor gibi. Demekki çok korkmuş
Bur annenin en üzüldüğü an bence. Tabiki dayak iyi birşey değil ama böyle önemli bir konu varken kadının bir seferligine yaptığı şey için uyarmakta saçma. Birde keşke vurmasamiydim diyemi düşünsün. Vurmuş bitmiş keşke olmasaymis ama konu o değil konu 10 yaşındaki çocuğun zehirlenmesiEvet buna takıldım elbette.
Çünkü şiddet hiçbir şeyin çözümü değil ve görüldüğü üzere üstünden 20 küsür yıl geçmesine rağmen acısı geçmeyebiliyor.
Konu sahibini de aynı hatayı yapmaması için uyarma ihtiyacı duydum.
Lüzumsuz yere uzasın istemiyorum.Bur annenin en üzüldüğü an bence. Tabiki dayak iyi birşey değil ama böyle önemli bir konu varken kadının bir seferligine yaptığı şey için uyarmakta saçma. Birde keşke vurmasamiydim diyemi düşünsün. Vurmuş bitmiş keşke olmasaymis ama konu o değil konu 10 yaşındaki çocuğun zehirlenmesi
Tabiki uzatacak birsey yok sadece bende anneyim görsem duysam kahrolurum hiç vurmadığım çocuğuma korkumdan üzüntümden birtane vururum belkide bilmiyorum ki empati kurduğumda kadının acısını üzüntüsünü anlıyorum sadece oyuzden dayak kismı gereksiz ve yersiz gelmişti bana. Yoksa sizede hakveriyorim şiddeti herzaman kınamış bir insanımdır Sadece burda konu çok farklı.Lüzumsuz yere uzasın istemiyorum.
Ben kendi düşünceme göre önemli bulduğum için cevap verdim.
Konu sahibinin üzülmesini ben de istemem ama oğlunu ilk kez dövüp dövmediği konudan anlaşılmıyor sonuç olarak. Umarım bir daha tekrarlamaz ve sorununa da kolaylıkla çözüm bulur.
Sigara alıp çocuğunuzu yanınıza çağırın ve yanınızda içmesini isteyin. Sigaranın sandığı kadar güzel olmadığını ona farkettirmek adına. Bu konuda baskı kurulmadığını bildiği zaman arkadaş ortamında içesi gelmeyecek. Siz içmiyorsanız içen birinden yardım isteyin. Sigara içen birisi daha etkili olur. Aynı şey içki için de geçerli. İlk içkimi 11 yaşında içtim babam vermişti. Ve çok tiksindim oldukça etkili oldu. Sonrasında hiç hoşlanmadım, şu an neredeyse 25 yaşındayım ve hala içkiden zerre hoşlanmıyorum. Çocuğu dövüp zorla konuşturmak da oldukça yanlış. Karşınıza alıp dediğim şekilde ona psikolojik yöntem uygulamanızı öneririm. Bence dövdüğünüz için pişman olduğunuzu da söyleyin.Ne yapacağımı sasirdim.oglum küçüklüğünden beri hep zor bi çocuk oldu.kucukken afacan derdik yaramaz derdik ama büyüdükçe dertleride gerçekten buyuyormus.henuz 10 yaşını bile doldurmadi.5.sinifa gidiyor.okula küçük başladı.sorumluluk alamadı bir türlü.okuldaki bikac arkadaşından hoşlanmıyorum zaten.bugunde son damla oldu resmen.okuldan sonra dışarı çıkmak istedi.yagmur yağıyordu çıkamadı.bikac saat sonra arkadaşı geldi kapıya çağırdı dışarı.bende yağmur dindışı için kapının önüne cikabilirsin dedim yarim saat.yarim saat sonra geldi gerçekten.biraz odasında oturdu.sonra yanına gelince farkettim sigara kokuyor.once inkar etti.sonra sikistirinca anlattı.4 arkadaş sigara içmişler bu ikinci defa olmuş.cocuklarin ailelerini aradım.biri dışında çok ilgili gibi konuşmadı aileler.ogretmene bildirdim.esimde sigara aldıkları markete gitti tartıştı.meger çocuklardan birinin tanıdığı bi abi varmış markette o veriyormuş.normalde yasak.ama ben çok sinirlendim.22 haftalık a hamileyim.ne yalan söyleyeyim dovdum oğlumu.suan hem pismanliktan hem hayalkirikligindan oluyorum.uzuntuden saatlerdir ağlıyorum.nasi koruyucam nasi dizginlicegimi bilmiyorum.benzer durum yaşayan varsa nasıl bi yol izlediler fikir verirlerse cok sevinirim.uzun oldu hakkinizi helal edin.
gunumuzde cevre koşulları , besinler, teknoloji vs sayesınde çocuklar herşeyi erken öğreniyor erken ergenliğe giriyor sigarada bunun bir parçası ben ilk denememi lisede yapmıştım ama düzenli olarak üniversitede başladım içmeye ama tiryaki hiç olmadım hala ara ara içerim ama paket almam , bence o size dürüst olduğu için sizde ona sigaranın zararlarını birkaç resimli örnekle anlatsaydınız, bu duurmun sizi üzdüğünü hayal kırıklığına uğradığınızı halbuki ona çok güvendiğinizi falan söyleseydiniz, içmesinin bir sebebi olup olmadığını öğrenmeye çalışsaydınız yani sadece merak mı başka şey mi sebebi??? daha iyi olurdu, şiddet uygulamanız yanlış olmuş..Ne yapacağımı sasirdim.oglum küçüklüğünden beri hep zor bi çocuk oldu.kucukken afacan derdik yaramaz derdik ama büyüdükçe dertleride gerçekten buyuyormus.henuz 10 yaşını bile doldurmadi.5.sinifa gidiyor.okula küçük başladı.sorumluluk alamadı bir türlü.okuldaki bikac arkadaşından hoşlanmıyorum zaten.bugunde son damla oldu resmen.okuldan sonra dışarı çıkmak istedi.yagmur yağıyordu çıkamadı.bikac saat sonra arkadaşı geldi kapıya çağırdı dışarı.bende yağmur dindışı için kapının önüne cikabilirsin dedim yarim saat.yarim saat sonra geldi gerçekten.biraz odasında oturdu.sonra yanına gelince farkettim sigara kokuyor.once inkar etti.sonra sikistirinca anlattı.4 arkadaş sigara içmişler bu ikinci defa olmuş.cocuklarin ailelerini aradım.biri dışında çok ilgili gibi konuşmadı aileler.ogretmene bildirdim.esimde sigara aldıkları markete gitti tartıştı.meger çocuklardan birinin tanıdığı bi abi varmış markette o veriyormuş.normalde yasak.ama ben çok sinirlendim.22 haftalık a hamileyim.ne yalan söyleyeyim dovdum oğlumu.suan hem pismanliktan hem hayalkirikligindan oluyorum.uzuntuden saatlerdir ağlıyorum.nasi koruyucam nasi dizginlicegimi bilmiyorum.benzer durum yaşayan varsa nasıl bi yol izlediler fikir verirlerse cok sevinirim.uzun oldu hakkinizi helal edin.