- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 40
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Adamin da dedigi gibi senle ilgili degil adam dengesiz sen niye bu kadar taktin anlamadim.Bi de 10 yil sonra mi karsilastin tekrar
Normal bi durum olmadiginin farkindayim ama acikcasi baskasina anlatma kaygisindan ziyade anlatamiyorum derdimi tanidiga kendimi ifade edemiyorumBence birine bu kadar takmam normal değil yardım almalısın . Tanıdık psikoloğa git bşy olmaz onlar işinde profesyonel insanlar kimseye senin hakkında konuşmazlar merak etme.
Ama bu sekılde yaşayamazsın kiNormal bi durum olmadiginin farkindayim ama acikcasi baskasina anlatma kaygisindan ziyade anlatamiyorum derdimi tanidiga kendimi ifade edemiyorum
Zaten cokta rahat yasadigim soylenemez bi lafi 50 kere dusunup soylemeler sonra karsindakini kirdim mi diye ozur dilemeler ardindanda once karsindakini rahatsiz etme sinra kendin rahatsiz olmaAma bu sekılde yaşayamazsın ki
Takıntı hastalığı varZaten cokta rahat yasadigim soylenemez bi lafi 50 kere dusunup soylemeler sonra karsindakini kirdim mi diye ozur dilemeler ardindanda once karsindakini rahatsiz etme sinra kendin rahatsiz olma
Simdi en azindan karsimdakine kirdim mi cs gibi sorular sorup bunaltmiyorum ozur ustune ozur tesekkur uatune tesekkur yok ama bu seferde bi vasima kendimi yeyip bitiriyorum
Zaten hasta gibiyimeğer bu kadar hassas olursan
insanların tavırlarına bu kadar kafa yorarsan hasta olursun
bırak gitsin
biri selam veriyormuş da vermiyormuş da
Durumumun normal olmadiginin idrakindeyim fakat tanidik birine anlatmanin cekincesinden ziyade kendimi anlatip ifade edemiyorumAllah korusun kanser olsanız ay burada 2 doktor var herkes duyar şimdi diyip tedavi olmayacak mısınız?
Rahatsızlık rahatsızlıktır eğer tanıdık olduğu için size faydası olmayacağını düşünüyorsanız o başka.Ama yine de yakındaki bi ile gidin otobüs falan vardır aracınız yoksa da .İhmal etmeyin inanın psikolojik rahatsızlıklar fiziki rahatsızlıklardan daha tehlikeli
Bu ruh haliyle yeryuzundr bir ben varim zannediyordum uzulsem mi sevinsem mi bilemedim ama yalniz olmadigimi anladim:)Acaba bu beyefendi sizden hoslaniyordu, bazen siz farkinda olmadan reddediyodunuz da ondan mi oyle gelgitli davraniyordu? Baksaniza hala tanimazliktan gelme, bi tavsan daga kusmus de dagin haberi olmamis haller... gerci siz bu konuyu sormamissiniz ama ben bu kisma takildim nedense. Diger konuda ben de cok hassasim malesef bazen durup dururken insanlarin ruh halinden kendimi sorumlu tutuyorum. Biraz bencil olmak lazim ama duygusal zekaniz yuksek olabilir yada empati yeteneginiz fazla gelismis. Her halukarda bosvermis bi insan olmak daha iyi. Cozum bulursaniz bana da haber edin...
Berbat bi huy. O kadar iyi anliyorum ki. Boyle olunca gereksiz bi iyilik yapma da oluyor. Aman kimse kirilmasin diye gereksiz fedakarlik. Mutsuzlugunda hic payimiz olmasa da o sorumluluk hissi duzeltmeye calisma. Bi kitap onereyim muhakkak okuyun. Iyi hissetmek kitabin adi yazarini simdi hatirlamiyorum. Internetten indirdim ben eger kitabi bulamazsaniz. Orda bazi taktikler verilmis. Ben bazen sesli konusarak cozuyorum. Kendimi savunuyorum. Kitapta da benzer bir sey anlatilmis.Bu ruh haliyle yeryuzundr bir ben varim zannediyordum uzulsem mi sevinsem mi bilemedim ama yalniz olmadigimi anladim:)
Beyefendi mevzusuna gelirsekte tamda ifade ettiginiz tavsan ve dag mevzusu
Dusunuyorumda kimle konusursam konusayim lafimi 3 dusunup bir soyleyem biriyim olaki bir patavatsizligim olmustur kac kere sordum hatta bilmeden farkinda olmadan kirici bir davranisim olduysa ozur dilerim bile dedim
Ama aradan gecmis 10 yil hala gorunce selam vermiyor bir merhabasi bile yok ne bir kolay gelsin ne baska birsey sanki hala o 10 yil once takindigi tavir ustunde
Sahiden bu kadar iyi anlasildigim olmamisti bakiyorum insanlari mutlu etmek icin kendimden huzurundan o kadar cok feragat etmeme ragmen gecen bir arkadasim kendisine zaman ayirmadigimdan sikayet etti ve kırıldigini ifade etti halbuki sirf onun icin cok sıkintılı zamanlarinda yaninda oldum yada evde olmam gereken saatlerde yaninda oldum herseye ragmen bu sadece kucuk bir ornekBerbat bi huy. O kadar iyi anliyorum ki. Boyle olunca gereksiz bi iyilik yapma da oluyor. Aman kimse kirilmasin diye gereksiz fedakarlik. Mutsuzlugunda hic payimiz olmasa da o sorumluluk hissi duzeltmeye calisma. Bi kitap onereyim muhakkak okuyun. Iyi hissetmek kitabin adi yazarini simdi hatirlamiyorum. Internetten indirdim ben eger kitabi bulamazsaniz. Orda bazi taktikler verilmis. Ben bazen sesli konusarak cozuyorum. Kendimi savunuyorum. Kitapta da benzer bir sey anlatilmis.
Aynı seyleri hissediyoruz hemen hemen o yüzden iyi anladım sanırım. Insanlara ılıslkılere cok fazla anlam yukluyoruz. Mesala 10 yıl oncekı dengesız bı adamın davranısları hala sızı rahatsız edıyor. Bende oyleyım 2.kere yanlışlıkla aransam yine acarım o numaraya yanlış demek icin. :) defalarca silmeye karar verdıgım arkadasım arayınca yıne acarım gibi. Bir de niyet okuyuculugu var. Mesala dün bi arkadasımla butun gun bırşıkteydık. Ayrılırken eve cagırmamı bekledi gibi geldi. Ev de müsait degildi. Geldim direk yazdım yarın beklerim diye. Halbuki kadıncagızın aklından bile gecmemis olabilir ama oyle hıssedınce dayanamadım işte. Neyse velhasılkelam baskaları ıcın avantaj bızım ıcın dezavantaj bı ozellık. Acılen degısırız umarım. :)))Sahiden bu kadar iyi anlasildigim olmamisti bakiyorum insanlari mutlu etmek icin kendimden huzurundan o kadar cok feragat etmeme ragmen gecen bir arkadasim kendisine zaman ayirmadigimdan sikayet etti ve kırıldigini ifade etti halbuki sirf onun icin cok sıkintılı zamanlarinda yaninda oldum yada evde olmam gereken saatlerde yaninda oldum herseye ragmen bu sadece kucuk bir ornek
Dediginiz gibi gereksiz iyilikte bulunma vs bildiginiz bir sürü sey
Bu arada oneriniz icin tesekkur ederim dikkate alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?