10 yil sonra tekrar aldatildim

AshA_bi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
4
0
1
39
Merhabalar 12 yıllık evliyim 10 yıl önce aldatılmıştim fakat yine ayni kisiyle aldatıldığimi öğrendim. Eşimin aldattığı kişi herşeyi benimle buluşarak anlattı foto WhatsApp mesajlarına kadar gösterdi. Bunu yapmasındaki sebepte eşimin ilişkilerini bitırmek istemesı imis.bir kızım var 10 yaşında eşim ayrılmak istemiyor ama ben kabullenemiyorum biraz fikir almak istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar 12 yıllık evliyim 10 yıl önce aldatılmıştim fakat yine ayni kisiyle aldatıldığimi öğrendim. Eşimin aldattığı kişi herşeyi benimle buluşarak anlattı foto WhatsApp mesajlarına kadar gösterdi. Bunu yapmasındaki sebepte eşimin ilişkilerini bitırmek istemesı imis.bir kızım var 10 yaşında eşim ayrılmak istemiyor ama ben kabullenemiyorum biraz fikir almak istiyorum sizlerden şimdiden teşekkür ederim.
Yine aynı kişiyle aldatilmamissiniz 10 yıl boyunca aldatilmissiniz gibi geldi bana.bu durumda tek olması gereken yol boşanmak zaten.kabullenmeyecegi şeyleri yaşamak istemiyordu madem o zaman o haltlari yemeyecekti. Sakın güvenip inanmayın kabullenmeye asla çalışmayın

Evet banada bosanmak tek çıkar yol geliyor fakat kızım babasına çok bağlı ve ayrılığı ona nasıl anlatacağımı kara kara dusunur oldum kendi psikolojim bile umrumda değil artik

Hatayi daha ilk aldattiginda ayrilmamakla yapmissiniz bence .. tek cözüm bosanmak

Yine aynı kişiyle aldatilmamissiniz 10 yıl boyunca aldatilmissiniz gibi geldi bana.bu durumda tek olması gereken yol boşanmak zaten.kabullenmeyecegi şeyleri yaşamak istemiyordu madem o zaman o haltlari yemeyecekti. Sakın güvenip inanmayın kabullenmeye asla çalışmayın
kızi
Hatayi daha ilk aldattiginda ayrilmamakla yapmissiniz bence .. tek cözüm bosanmak
çok haklısınız

Kızınıza uygun bir dille anlatırsınız.bende 10 yıldır devam ediyor muydu diye düşündüm.umarım herşey gönlünüzce olur.

Lütfen şunu anlayın artık boşanınca “baba” denen kavram yok olmuyor. Kızınız ona ne kadar düşkün olursa olsun, eğer baba’da kızınıza düşkünse zaten görüşmeye devam ederler. Ayrıca aynı çatı altında siz bu mutsuzlukla ve huzursuzlukla sağlıklı yetiştirebilecek misiniz kızınızı? Mutsuz bir evde büyümesindense boşanmanız çok daha sağlıklı bir seçenek. Kızınızında daha fazla büyümeden bu işe bir son verin. 13-14 yaşlarında çok daha zor kabulleniyorlar.

anladığım kadarıyla 10 yıl sonra tekrar aldatılmamışsınız
10 yıldır aldatılıyormuşsunuz zaten
tek yol boşamak bence
yıllarca sizi aptal yerine koymuş çok afedersiniz
kadının biri size mesaj fotoğraf gösterdiğinde gururunuz incinmedi mi
düşünmeye gerek yok
baba halt yerken düşünmemiş çocuğunu bunun bedeli gururunuzu ayaklar altına alıp rezil edilmeniz değil bedeli ödeyecek olan o
böyle adamla büyüyeceğine haftada bir görsün yeter eş kişisini

O kadın bitirmek istese eşinizle bitirir size niye gelsin.
Herhangi bir şeyi elden etmek için sizi kullanmış resmen.
10 sene sonra aldatılmaktan daha zor olanı aynı kişiyle aldatılıyor olmak...

Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok ağır olmuş - 10 yıl sonra yine değil de 10 yıldır devam ediyor demekki. Ayrıca o kadın da bitirmek için değil, sizi rahatsız edip ayrılmanızı sağlamak için sizinle iletişime geçmiştir. Kendisi ayrılsa bile sizin de mutlu olmanızı engellemek için.
Siz böyle bir adamla devam etmeyi dahi düşünüyorsanız edin - aldatmalara devam.
Kızınızı bahane etmeyin bence - insanlar boşanınca da çocuklarına anne baba kalabiliyor.

Back
X