10 yıllık arkadaşıma tahammülüm kalmadı

Hıı anlaşıldı tek dayanağı siz kalmışsınız. Zaten anlattığınıza göre kimsenin de çekebilecegi bir tip değil ama işte böyle çekilmez tipleri sineye çeken sen ben gibi insanlar oluyo ve bu yüzden bu tarz insanlar kendi hatalarını görmüyor. Rica ederim katlanmayin artık şuna.

Görünür sebep bu ama altında başka sebeplerle sürdürmek istemiyorsaniz konusun. Sebepleri açıklayın ve biraz uzaklaşın birbirinizden.
Ben gerildigim insanları pek hayatımda tutmuyorum

Ben dan diye söylerim.
Gelip durma artık derdim herhalde.
Ya valla demek isterim ama kendini haklı görecek ennn ufak bir nokta dahi bulamasın istiyorum. Evet 10 yıllık arkadaşlığım bitti, hiç arkadaşım kalmadı ve bunun suçlusu benim desin istiyorum şimdi terslersem vicdanı rahatlar, rahatlamasın

Yok kesinlikle katlanmayacağım, katlanamıyorum da zaten.

Bekle biraz. Sevgilinle ilgili konularda azıcık kanırt onu. Sonra nasıl arkadaşsın hiç yanımda değilsinden gir gerisi doğaçlama..

Birbirleriyle çok samimi iki arkadaşım var(dı), biri yıllar evvel boşanmış ve iki çocuğu olan bir adamla sevgili oldu. Kendinden de 13 yaş büyüktü. Önce bozuk attı diğeri, sonra da düğününe gelmeyerek kopardı ipleri. Sebebi hep ötekinin mutsuz olacağını düşünmesiydi ama sonuçta yetişkin insanlardı, kendileri karar verebilirdi tabii ki buna. Onlar hala görüşmüyorlar ama o adamla evlenen arkadaşımız hala evli ve gayet de mutlu.
Dostunu uyarabilmelisin tabii ki ama sizinki haddini fazla fazla aşmış bir de yüzsüzlük ediyor. Ben olsam ortamlarda yüzüne bakmazdım, kendi kendine zaten anlar ve uzaklaşır diye tahmin ediyorum.

Ne kadar saçma bi hareket ya. Şimdi mesela sizin bu yazdığınızı okurken kesin kıskanmıştır fesat diye düşündüm

Ben şuna inanıyorum arkadaşım sevgilimi sevmemiş vs olabilir ama bana saygısından dolayı sevgilimden kaçmak beni arada birakmak yerine gördüğünde bir başıyla bile selamlasa yeterli. Zaten arkadaşım sevmediyse ben onları bir araya getirmem. En başta çok büyük saygısızlık yapmış arkadaşın bence. Ve şunu da demeden edemeyeceğim sevgilinin senden 10 yaş büyük olması senin için problem değilse gerisi mühim değil. Bence çekinmemelisin insanların yorumlarından. Sen çekindikce eleştiriler artacak ve haklıymış gibi davranacaklar.

Ayy böyle arkadaşlardan uzak dur bende senin gibi bi arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldım yoktan yere sırf sevgilimi şuan eşim kendisi istemediği için yaş sorunumuz da yoktu senin gibi yani diyeceğim o ki iyiki eşimle evlenmişim ona kalsa çoktan ayrılmıştık sevgisiz insanları etrafında barındırma kes at tabi sevdiğin insana güveniyorsan bunun için değiyorsa:) ben seninkilerin bin katı fazlasını yaşadım kötü bir insanmış..

Ben yanlis mi anladim. Siz acik secik konustuktan sonra hatasini anladi ve bir daha yapmadi duzeltti kendini. Sizinle arkadas olmaya devam ediyor. Eger boyleyse yanlis olan ne . Tahammulunuz kalmadiysa bunu bi sekilde belirtebilirsiniz ama bu onun sucu degil sizin sucunuz. Arkadasiniz 2. Soyleyisinde bir daha bu lafi duymak istemiyorum diyerek konunun lastik gibi uzamasini engelleyecektiniz. Yok o zaman da devam etseydi bu o zaman onun sucu olurdu. .

İyi de bana yaptığı şey saygısızlık, bu tutumunu aylarca sürdürmesi de onun elinde olan bir şeydi. Gerizekalı değil bu insan sonuçta yaptığının doğru olmadığını bikaç saniye düşünerek anlayabilirdi. Ben kendi anlayacağını temenni ederek sustum ama ben sustukça o işi ilerletti insanların yanında da aynı tavrı sergilemeye devam etti. Çenesini ilk seferde kapamayışım da benim suçumdu bu konuda haklısınız

Anladida işine gelmedi, sende her seferinde sevgilimde gelicek de görüşmek istemiyor ya gelmez, olsun dersede artık ben istemiyorum de

Aynen annen değil ablan değil başta kesicektin önünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…