- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Olabilir ama beni sevgilimden daha çok kırıp üzdü resmenArkadaşlarım kendilerine layık olmayan erkeklerle sevgili olduklarında ben de öyle oluyorum. size yakıştırmıyor kendinize yazık etdiğinizi düşünüyor da ola bilir.
Hıı anlaşıldı tek dayanağı siz kalmışsınız. Zaten anlattığınıza göre kimsenin de çekebilecegi bir tip değil ama işte böyle çekilmez tipleri sineye çeken sen ben gibi insanlar oluyo ve bu yüzden bu tarz insanlar kendi hatalarını görmüyor. Rica ederim katlanmayin artık şuna.Zaten okulda benden başka hiçbir arkadaşı yok o yüzden muhtemelen hala yanıma geliyor. Ama bu sefer de benim arkadaşlarımı seviyor. Şu kız çoks sesli gülüyo bizle gelmese olur mu? Şu kız çok korkutucu onu çağırmayalım vs. Diyor haspam
Görünür sebep bu ama altında başka sebeplerle sürdürmek istemiyorsaniz konusun. Sebepleri açıklayın ve biraz uzaklaşın birbirinizden.Yoo aslında hiç öyle bir düşüncem yoktu. Esas kırıldığım nokta kimse beni yargılamazken tutup beni yargılaması ve buna asla son vermemesi. Bir de son 5 aydır herrr buluşmamızda aynı şeyleri duymaktan gerçekten gına geldi. Sıkılır belki bu muhabbeten diye bekledim, sıkılmadı. Bir de tabi arada başka şeyler de oldu, ufak bir ricamı saçma bir bahaneyle yapmaması, her gittiğimiz yerde zorluk çıkarması, benim arkadaşlarımı dış görünüşlerine göre yargılaması vs. Buz gibi oldum yani
Ya valla demek isterim ama kendini haklı görecek ennn ufak bir nokta dahi bulamasın istiyorum. Evet 10 yıllık arkadaşlığım bitti, hiç arkadaşım kalmadı ve bunun suçlusu benim desin istiyorumBen dan diye söylerim.
Gelip durma artık derdim herhalde.
Yok kesinlikle katlanmayacağım, katlanamıyorum da zaten.Hıı anlaşıldı tek dayanağı siz kalmışsınız. Zaten anlattığınıza göre kimsenin de çekebilecegi bir tip değil ama işte böyle çekilmez tipleri sineye çeken sen ben gibi insanlar oluyo ve bu yüzden bu tarz insanlar kendi hatalarını görmüyor. Rica ederim katlanmayin artık şuna.
Ya valla demek isterim ama kendini haklı görecek ennn ufak bir nokta dahi bulamasın istiyorum. Evet 10 yıllık arkadaşlığım bitti, hiç arkadaşım kalmadı ve bunun suçlusu benim desin istiyorumşimdi terslersem vicdanı rahatlar, rahatlamasın
Kendine yazık etdiğini düşündüğünden öyle yapıyor, ayrılıp kendine uygun birini bulmanı istiyor yanı kötü niyetle yapmıyor. TakmaOlabilir ama beni sevgilimden daha çok kırıp üzdü resmen
Yalandan gözyaşı da dökeyim inandırıcılığı artsın
Bekle biraz.Sevgilinle ilgili konularda azıcık kanırt onu. Sonra nasıl arkadaşsın hiç yanımda değilsinden gir gerisi doğaçlama..
Ne kadar saçma bi hareket ya. Şimdi mesela sizin bu yazdığınızı okurken kesin kıskanmıştır fesat diye düşündümBirbirleriyle çok samimi iki arkadaşım var(dı), biri yıllar evvel boşanmış ve iki çocuğu olan bir adamla sevgili oldu. Kendinden de 13 yaş büyüktü. Önce bozuk attı diğeri, sonra da düğününe gelmeyerek kopardı ipleri. Sebebi hep ötekinin mutsuz olacağını düşünmesiydi ama sonuçta yetişkin insanlardı, kendileri karar verebilirdi tabii ki buna. Onlar hala görüşmüyorlar ama o adamla evlenen arkadaşımız hala evli ve gayet de mutlu.
Dostunu uyarabilmelisin tabii ki ama sizinki haddini fazla fazla aşmış bir de yüzsüzlük ediyor. Ben olsam ortamlarda yüzüne bakmazdım, kendi kendine zaten anlar ve uzaklaşır diye tahmin ediyorum.
İyi de bana yaptığı şey saygısızlık, bu tutumunu aylarca sürdürmesi de onun elinde olan bir şeydi. Gerizekalı değil bu insan sonuçta yaptığının doğru olmadığını bikaç saniye düşünerek anlayabilirdi. Ben kendi anlayacağını temenni ederek sustum ama ben sustukça o işi ilerletti insanların yanında da aynı tavrı sergilemeye devam etti. Çenesini ilk seferde kapamayışım da benim suçumdu bu konuda haklısınızBen yanlis mi anladim. Siz acik secik konustuktan sonra hatasini anladi ve bir daha yapmadi duzeltti kendini. Sizinle arkadas olmaya devam ediyor. Eger boyleyse yanlis olan ne . Tahammulunuz kalmadiysa bunu bi sekilde belirtebilirsiniz ama bu onun sucu degil sizin sucunuz. Arkadasiniz 2. Soyleyisinde bir daha bu lafi duymak istemiyorum diyerek konunun lastik gibi uzamasini engelleyecektiniz. Yok o zaman da devam etseydi bu o zaman onun sucu olurdu. .
Anladida işine gelmedi, sende her seferinde sevgilimde gelicek de görüşmek istemiyor ya gelmez, olsun dersede artık ben istemiyorum deYa konuştuktan sonra artık zaten laf edemez sevgilimle alakalı ama ben komple görüşmek istemiyorum işte bu detay konunun sonlarında yazıyoama o arkadaşlığımı bitirmek istediğini anlamadı veya işine gelmedi bilmiyorum, hala mesaj atıyor yemeğe benimle geliyor vs. Yetmezmiş gibi bir de gideceğimiz yeri yiyeceğimiz yemeği beğenmeyip planımızı kendine göre değiştirmeye çalışıyor
Aynen annen değil ablan değil başta kesicektin önünüİyi de bana yaptığı şey saygısızlık, bu tutumunu aylarca sürdürmesi de onun elinde olan bir şeydi. Gerizekalı değil bu insan sonuçta yaptığının doğru olmadığını bikaç saniye düşünerek anlayabilirdi. Ben kendi anlayacağını temenni ederek sustum ama ben sustukça o işi ilerletti insanların yanında da aynı tavrı sergilemeye devam etti. Çenesini ilk seferde kapamayışım da benim suçumdu bu konuda haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?