canım herkes ıylıgıne soyluyor fakat tabıkı herkesın uslubu farklıama bir de soylse bır durum var kı herkeste ortak bırseyler soyluyor farkındaysan. tabıkı polıtık davranmasan 10 yıl surmezdı ama bır taraftan da oldugum gıbıyım yapmacık olamam demıssın bence bıraz celıskılı olmus bu
![]()
bır zamanlar o senın sadece erkek arkadasının annesıydı sımdı ıse cok daha farklı bır sıfat alıyor degısmesı boburlenmesı lafla atlayıp ogluna senı sevıyorum demesı hos olmasada bır sekılde tölere edilebilir bence:26:
neden canını sıkıyorsun ki olmayacak gıbıyse bırak gıtsın bu ınsanlar aılen olacak unutma erkekler evlendıkten sonra aılelerıne daha duskun oluyorlar ama bıraz empatı yapıyorum ve ben boyle davranmazdım dıyorum sen nıye uzuluyorsun kı bıraz da bızım dedıgımız gıbı yap onlar catlasın
baktın yıne olmadı bırakırsın gıder ama ben elımden gelenı yaptım dersın unutma her laf soktuklarında fılan surat asarsan her dedıklerıne yaptıklarına bukadar bozulursan sonucta sevgılınde senden sogur kımse sureklı surat asan bırını ıstemez. birde gorumcem bılemez sevgılıne yalnızken ne dedıgını onemlı olan onlar varken ne dedıgın
hayırlı haberını beklıyoruz canım bızıde haberdar et
beni üzen ben buraya derdmi açtım biri demiş gerçekten terbiyesilik yapmışşsın öbürü demiş sanki ilşkiyi sen götürmüşün ozaman bırak git demekki bişler yolunda değil ve çok bunalmışım ki paylaşmak ihtiyacı duymuşum bugn nişanlım geldi aldı beni özür diledi bende farkındayım annemn yaptıklarının dedi politik olmak duyarsın dymazdan gelirsn hehe der geçersin anlamında ama ben kendimden çok ödün veremiyrum işte asi bir yapım var zorluyorum olmuyor