10 yıllık büyük aşk bitiyor mu?

canım herkes ıylıgıne soyluyor fakat tabıkı herkesın uslubu farklı:34: ama bir de soylse bır durum var kı herkeste ortak bırseyler soyluyor farkındaysan. tabıkı polıtık davranmasan 10 yıl surmezdı ama bır taraftan da oldugum gıbıyım yapmacık olamam demıssın bence bıraz celıskılı olmus bu:50:
bır zamanlar o senın sadece erkek arkadasının annesıydı sımdı ıse cok daha farklı bır sıfat alıyor degısmesı boburlenmesı lafla atlayıp ogluna senı sevıyorum demesı hos olmasada bır sekılde tölere edilebilir bence:26:
neden canını sıkıyorsun ki olmayacak gıbıyse bırak gıtsın bu ınsanlar aılen olacak unutma erkekler evlendıkten sonra aılelerıne daha duskun oluyorlar ama bıraz empatı yapıyorum ve ben boyle davranmazdım dıyorum sen nıye uzuluyorsun kı bıraz da bızım dedıgımız gıbı yap onlar catlasın:27:
baktın yıne olmadı bırakırsın gıder ama ben elımden gelenı yaptım dersın unutma her laf soktuklarında fılan surat asarsan her dedıklerıne yaptıklarına bukadar bozulursan sonucta sevgılınde senden sogur kımse sureklı surat asan bırını ıstemez. birde gorumcem bılemez sevgılıne yalnızken ne dedıgını onemlı olan onlar varken ne dedıgın:34:
hayırlı haberını beklıyoruz canım bızıde haberdar et

beni üzen ben buraya derdmi açtım biri demiş gerçekten terbiyesilik yapmışşsın öbürü demiş sanki ilşkiyi sen götürmüşün ozaman bırak git demekki bişler yolunda değil ve çok bunalmışım ki paylaşmak ihtiyacı duymuşum bugn nişanlım geldi aldı beni özür diledi bende farkındayım annemn yaptıklarının dedi politik olmak duyarsın dymazdan gelirsn hehe der geçersin anlamında ama ben kendimden çok ödün veremiyrum işte asi bir yapım var zorluyorum olmuyor

beni üzen ben buraya derdmi açtım biri demiş gerçekten terbiyesilik yapmışşsın öbürü demiş sanki ilşkiyi sen götürmüşün ozaman bırak git demekki bişler yolunda değil ve çok bunalmışım ki paylaşmak ihtiyacı duymuşum bugn nişanlım geldi aldı beni özür diledi bende farkındayım annemn yaptıklarının dedi politik olmak duyarsın dymazdan gelirsn hehe der geçersin anlamında ama ben kendimden çok ödün veremiyrum işte asi bir yapım var zorluyorum olmuyor

benım polıtık dedıgım o degıl ama canım yanı soyle yap mesela sevgılının yanında guler yuz goster yakın ol onların agızına senınle ılgılı laf verme hoslanmadıgın bır seymı soyledıler hehe deme sakın duymamazlıga verme ayy aklım karıstı bıraz dusunıyım de basından sav yoksa hehe dersen yanarsın ıstemedıgın okadar cok sey kabul ettırılır dayatılır kı gercı nısanlında farkındayım fılan demıs ozaman daha guzel o yanındaysa daha kolay yaparsın 10 yıl az bır zaman degıl ılıskıne az emekde vermemıssın bıtırıp bıtırmemek tabıkı senın kararın ama kafan karıstı ıse nısan suresını bıraz daha uzun tutmanı daha cok tavsıye ederım suanda bıtırmektense...

uslup ıle soyledıklerıne katılıyorum bende karsılastım actıgım konuda buna benzer seylerle.... soyle bır goz gezdır polıtık olmak sorusunun cevabını ozaman anlarsın canım ınsanlar bazen empatı yapmadan ınsanların ne soyledıgınden cok nasıl soyledıklerı ıle ılgılenebılıyorlar. okuyup dusunmeden kotu nıyet olmasa daha fevrı olarak yorum yapabılıyorlar .onlara ters gelen seylerı bazen karsısındakını dusunmeden soyleyebılıyorlar ama bızlerde konu acarken bunları goze almalıyız zaten neredeyse yaslarımız aynı bende aılenın tek kızıyım ve evet yalan soyleyemem bıraz sımarık buyutuldum onun dısında dıkbaslı ve fazla ozgurlukcu yetıstırıldım ama bazı seylerı yasarken bır sey daha ogrenıyorsun ''ıdare etme yetenegı''.
unutma bazıları ıdare edılmelı ya da hayatından komple cıkarılmalıdır hangısını yapacagına sen karar verırısın:70:

canım benim sana tek tavsiyem kızdığın bir şey mi oldu bunun üstünü örtme ama kayınvaliden ve görümcen yokken nişanlına söyle böyle bağırman beni yerin dibine soktu vs şeklinde.. ve sen de yalnızken surat yap yapıcaksan..

he de geç kısmına ben katılmıyorum he deme ama konunun bir şekilde üstünü ört ve istemediğin bir şeyse tatlı dille istemediğini belirt..

resmi samimi olmak lazım bence.. nişanlına annen öyle yaptı böyle oldu deme.. o zamanla görecektir..

sana gelip konuşması çok güzel bir şey bunu çoğu erkek yapmaz annesi ne yapsa görmez.. unutmaki o da anne ve kıskanabilir..

sorunlarınızı aranızda halledin, o da sana bir şey diyecekse başbaşa desin kısacası ikiniz dışındaki insanların yanında bunlar ailede olabilir terslemeyin birbirinizi, sonra oğlu sana bağırır sen oğlunu üzüyor olursun..

10 yıllık emeğin var her şey yoluna girer.. her şey gönlünce olsun..

Back
X