• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık kocamı hiç tanıyamamışım şimdi sizden fikir istiyorum

Haklısın. En kötülerinden biri bu. Ama madem cocukların icin katlanacaksın, o zaman gerçekten katlanacaksın. Hicbirsey belli etmeyeceksin, kan kusup kızılcık serbeti ictim diyeceksin.

doğru söylüyorsun aslında benim şu ortamdan biraz uzaklaşıp kendimi dinlemem lazım bu şoku üstümden atmam lazım ama bu bile bana lüks:5: çocuklarım okullu ve küçük olunca onları bırakıp bir yere gidemiyorum.yoksa 3-5 günlüğüne de olsa annemin yanına gidip biraz toparlanmaya çalışırdım

hem de nasıl etkileniyorlar evde 1 aydır kavga tartışma patırtı hiç huzur yok.onlarla ilgilenemiyorum bile çok üzülüyorum şoku üstümden atamıyorum itiraf 4 gün önce geldi bu kadar kısa sürede unutulmuyor ki.aldatılmanın en acı şeklini yaşadım maalesef

madem çocukların için devam kararı aldın,herşeyi unutacaksın.çocuklarının huzuru için hır gürü bırakacaksın ki ,onlarda mutlu olsun.yok kavgaya devam edeceksen bir anlamı olmaz.geçmişe sünger çek bugünden itibaren geleceğine bak:34:

Bak Mihriban..Boşanmak istemediğin bir durumu daha fazla eşelemek senin ve evlatlarının hayrına değil zararına olur..3 evlad sahibisin, iyi yetiştirmek zorunda ve daima destek olmalısın.Ben de bir anneyim ve biliyoruz ki annelik ömür boyu feragat edemeyeceğimiz kutsal bir meslek o sebeble eşinden önce evlatlarını düşünmek zorundasın..

5 kişilik nefesi az görüp başkalarının da nefesini kutsal olan aile değerlerinin üzerine arsızca alabilmeyi kendine ilke edinmiş bir adamdan beklentilerini oldukça aşagıya çek öyle ki sıfıra yakın olsun..

Ama sen eşimi bırakmayacağım ben bu yolda evlatlarım ve eşimle devam edip yürümek istiyorum diyorsan 4 kişilik değil 5 kişilik nefes almak zorundasın..lamı cimi yok bunun..Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin canım..Öyle deveyi de gütmem diyardan da gitmem demekle bitmiyor iş.

Son düzenleme:
haklısın daha fazla bu olayı eşelemek ancak beni yaralıyor unutmaya çalışmak çocuklarıma odaklanmam gerek

Boşan da diyeceğiz elbet ama içindeki ayrıntılara göz atarak bence konuyu kapat ki bundan sonra bir nefret sönüp ,bir ateşlenmesin

yöneticilerden konunun kapatılmasını rica ediyorum
yorumda bulunan herkese teşekkür ederim çok sağolun hanımlar

ne demek derdin vardı yorumlarda bulunduk kendimizce Hayatında başarılar diliyorum kendi adıma..Umarım tez zamanda toparlanırsın.

Son düzenleme:
Back
X