100 de 100 gül suyu ve gebelik:(

limon kolanyası suruncede limon lekesımı çıkıyormış

valla böle bır şeyi ilk defa duyuyorum

çıkmaz inşallah

ya tam anlayamadım
demek istediğin sürdüğün gülsuyu leke yaparmı ? bunumu diyorsun başta böyle anladım
fakat ikinci yorumunu görünce şaşırdım kaldım şu limon olayına yaptığın yorumda afalladım bilemedim ne yazacağımı

bu konuda efsaneler çok :9: bizzat duyduklarımı aktarayım ona göre kendinize dikkat edin;
hamile bi ablamız canı çok çekmiş ve başkasının bahçesinden üzüm alıp yemiş, bebeğinin boynunda bildiğin üzüm salkımı lekesi varmış. :39:
başka bir hamile ablamız hamileyken üç tane nar tanesine basmış ve bebeğinin ayağının altında üç tane ben varmış. :130:

birde doğum sırasında yüzünüzü saçınızla silmeyi unutmayın, doğum lekesi olmasını önlüyormuş.
inanıp inanmamak size kalmış, ben daha çok gülüyorum ama tabi hamile değilim belkide hamileliğimde delirmiş gibi bunları araştırcam :9::9:

kızlar rosensenin gğlsuyunu yuzume kullandım birkac kez. 28 haftalık gebeyim bebegimin yüzünde gül lekesi fln cıkarmı?? bir arkadasta kullanmıs bişey olmamıs ama aklım hala bulanık korkuyorummm:(

hey Allahım ya çok yaşa sen emi güldürdün beni niyemi?çünkü bebeği olmayan ben ve her kürü deneyen ben gül suyununda kürü var sandım hoop atladım yazınaaaa :52:hey Allahım ya vahim halime güler oldum sen hayırlsını ver:35:
Canım merak etme birşey olmaz mis gibi cennet ve gül kokan bir bebişin olur hepsi bu sağlıklı doğumlar:16:

Böyle şeylere inanma ....
bizim de bir arkadaşın ayağında bir leke vardı, lisedeyken bizi kandırırdı,
yok annesi fare öldürmüş sonra ayağına dokunmuş bu iz olmuş diye,
meğer küçükken yanmış orası...
neyse yüzde yüz gül suyu bulduysan helal olsun, öyle doğal ürünler bulmak çok güç

hey Allahım ya çok yaşa sen emi güldürdün beni niyemi?çünkü bebeği olmayan ben ve her kürü deneyen ben gül suyununda kürü var sandım hoop atladım yazınaaaa :52:hey Allahım ya vahim halime güler oldum sen hayırlsını ver:35:
Canım merak etme birşey olmaz mis gibi cennet ve gül kokan bir bebişin olur hepsi bu sağlıklı doğumlar:16:

:)) İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizin de bir bebeğiniz olur

annem bana hamileyken iz olacakmı diye deneme yapmış dalak yiyomuş (kansız olduğu için) elleri yağlı diye serçe parmağıyla belini kaşımış belimde doğum lekem var dağınık bide bişeyede benzemiyo üstüne dövme yaptırıcam

Ispartalıyım %100 gülsuyu diye birşey yoktur. Tonlarca suyun içerisine 10 gram falan gül esansı koyarlar. Zaten yüzlerce kilo gülden ancak 10-15 damla esans çıkar. Bebeğinizin lekeli olmasından çok sağlıklı olmasını dert edinin.

Son düzenleme:
Back
X