- Konu Sahibi sessizgemiler
kızlar rosensenin gğlsuyunu yuzume kullandım birkac kez. 28 haftalık gebeyim bebegimin yüzünde gül lekesi fln cıkarmı?? bir arkadasta kullanmıs bişey olmamıs ama aklım hala bulanık korkuyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
limon kolonyası koklayınca da bebeğin yüzünden limon şekli çıkıyormuş :)
kızlar rosensenin gğlsuyunu yuzume kullandım birkac kez. 28 haftalık gebeyim bebegimin yüzünde gül lekesi fln cıkarmı?? bir arkadasta kullanmıs bişey olmamıs ama aklım hala bulanık korkuyorummm![]()
hey Allahım ya çok yaşa sen emi güldürdün beni niyemi?çünkü bebeği olmayan ben ve her kürü deneyen ben gül suyununda kürü var sandım hoop atladım yazınaaaahey Allahım ya vahim halime güler oldum sen hayırlsını ver
Canım merak etme birşey olmaz mis gibi cennet ve gül kokan bir bebişin olur hepsi bu sağlıklı doğumlar![]()
bu tip şeylere inanmayın lütfen..olucak şeymi bu..kızlar rosensenin gğlsuyunu yuzume kullandım birkac kez. 28 haftalık gebeyim bebegimin yüzünde gül lekesi fln cıkarmı?? bir arkadasta kullanmıs bişey olmamıs ama aklım hala bulanık korkuyorummm![]()