• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi arzulamıyorum ve kuruluk problemim var lütfen yardım edin.

Bak canım benim. Yaşadığın hayat tarzı benim ne hayat felsefeme ne de hayat bakisima uyuyor. Ammavelakin gönülden seni destekliyorum. Yasadiklarin bir kadın olarak çok üzücü. Cinsel istek(vajinanın harekete geçmesi ) tamamen arzuya bağlı olabiliyor. Bu hıyar ağası seni o kadar zorlamış o kadar tepene binmiş ki o vajina islakligini istemese de kaybeder. O öyle bir organ ki zorladikca kendini kapatan durumu kötüye giden bir organ. Bu pis herif anca senin gecmisinle uğraşmış. Çok pak bir geçmişi varmış gibi. Seni asla ama asla sevmiyor. Yetersizlik duygusu hissediyor. Daha önce çok iliskin olduğu için niye ben de böyle oldu deyip ezikleniyor. Zaten kendi seni istemiş şimdi de s.refsizlik yapıyor. Senin yerinde olsam bosanirim. Vajinamin sağlığı ile ilgilenir. Hayatıma bakarım. Gezer tozarim. Beni her seyimle kabul eden biri ile evlenirim. İslam dinin de bile evlenilecek kişinin geçmişi sorgulanmaz. Sen tam bir ayı ile evlisin. Üzüldüm yaa.
Zaten ben yaşadıklarım için Allaha tövbe ettim. Savunmuyorum yani tamam o an oldu ama keşke sadece evlendiğim kisi ile olsa diye, ama iyiki de olmamış yoksa hiç anlayamazdım böyle bi insan olduğunu

Dokunulmamislik beklentisi -cehaletle birlikte- olup olacaginin buldugunuz/gordugunuz kadari zannettirmek cabasindan baska bir sey degil. Baska bir kulturde onceden sevisir, sevismeyi ogrenir, kiminle omur boyu sevismekten mutlu olacaginizi secersiniz. Bizim kulturde cogunuzun sevisme zannettigi sey aslinda tecavuz. Kaba, kinayici, basarisiz, suclayici vb vs.

Keşke bekaret konusu açıldığı an ayrılsaydınız. Evlenince mi kilo aldı eşiniz ?
evlenmeden önce 110 kgydu ve bana söz verdi zayıflayacağına bende ona destek oldum hep incitmeden yanında oldum ama emekler boşa gitti tekrar aldı.

Keşke hiç evlenmeseydin en başında ve imkanın varsa kurtul bu adamdan. Kuruluk bende de var marka yazsam yorumum silinir bana özelden mesaj atarsan gönderirim bana çok iyi geldi hemde bitkisel. Kullandığın kremler kimyasal onlardanyidir benim kullandığım ürün

Dokunulmamislik beklentisi -cehaletle birlikte- olup olacaginin buldugunuz/gordugunuz kadari zannettirmek cabasindan baska bir sey degil. Baska bir kulturde onceden sevisir, sevismeyi ogrenir, kiminle omur boyu sevismekten mutlu olacaginizi secersiniz. Bizim kulturde cogunuzun sevisme zannettigi sey aslinda tecavuz. Kaba, kinayici, basarisiz, suclayici vb vs.
çok doğru. çok kötü bi geçmişim yok kızlar. herkesin yaşadığı şeyler tabi yinede pişmanlık duyuyorum ama affettim kendimi. Eşimde keşke kabul edebilseydi. Malesef o zaman anlamadım işte insan anlamıyormuş.

Keşke hiç evlenmeseydin en başında ve imkanın varsa kurtul bu adamdan. Kuruluk bende de var marka yazsam yorumum silinir bana özelden mesaj atarsan gönderirim bana çok iyi geldi hemde bitkisel. Kullandığın kremler kimyasal onlardanyidir benim kullandığım ürün
bitkisel bi ürün daha kullanıyorum bende Hyalüronik asit ve c vitamini varmış içinde ama kullansamda içimden gelmeynce olmuyor hemen yazaym size özelden

Önce işi hallet, dükkan falan demişsin esnaflık işlerine hiç girme çok büyük hata olur, normal maaşlı işe gir, sigortan her şeyin olsun sonra kenara para koymaya başla. Birde korun eşine söylemeden, aylık iğne olabilirsin anlamaz o zaman. Şuan çöpsüz üzümsün, ne ailenle ne kocanla bağın olmaz.
Ekonomik güç her şeydir. Adım adım ilerle, çıkarsın eşyalı bi aparta kendi yağında kavrulursun tek kişisin ne olacak. En azından huzurun olur, hayata yeniden başlarsın.
Babana karşı çirkin sözler derse sonuna kadar inkar et, dik dur. Madem öyleydin nasıl evlendin bunca zaman aklın nerdeydi diye yık geç

Önce işi hallet, dükkan falan demişsin esnaflık işlerine hiç girme çok büyük hata olur, normal maaşlı işe gir, sigortan her şeyin olsun sonra kenara para koymaya başla. Birde korun eşine söylemeden, aylık iğne olabilirsin anlamaz o zaman. Şuan çöpsüz üzümsün, ne ailenle ne kocanla bağın olmaz.
Ekonomik güç her şeydir. Adım adım ilerle, çıkarsın eşyalı bi aparta kendi yağında kavrulursun tek kişisin ne olacak. En azından huzurun olur, hayata yeniden başlarsın.
Babana karşı çirkin sözler derse sonuna kadar inkar et, dik dur. Madem öyleydin nasıl evlendin bunca zaman aklın nerdeydi diye yık geç
Katılıyorum hemen önceliğim maaşlı bir iş. Dükkan stresi zaten cok yorar kazanıp kazanamayacağm stresi ile mahvolurum. Sonra gerisi gelir allahın izniyle. Cesaretimi topladm artık korkmuyorum sizlern sayesnde.

Bu arada kötü bişey daha söyleyim iyice mideniz bulansın..
Eşim dişlerini asla fırçalamıyor. Hiç fırçalamamış dişleri sarı olmadıgı icin hiç farketmemiştim ve 5 günde bir filan benm zorumla duş alıyor. Ne bi traş losyonu ne bişey.
Zorla vücut losyonu aldırdım duşta sürsün diye kilolu oldugu icin biraz koku oluyor. Yalamamı istiyor midem kalkıyordu.. ve yine sucluyordu.
Artık yüzüne söylüyorum duş alsan belki olurdu diye ama hevesim inanılmaz kaçtı
kaç aydıır traş bile olmuyor. Yüzünde bile saç sakalı birbirine girdi inanılmaz bakımsız biriymiş sevgiliyken böyle değildi.
Ona özel 3 aylık diyet yaptırmıstm 3 ögün hazırlıyordum ve 90 kg ya kadar düşürmüştüm.. Kmse yapmaz böyle bişey.
Sonra geri aldı 30kg. ve şuan artık ugrasamıyrm
Ten uyumumuz bencede yok
Ay 🤢🤢 kayganlaştırıcılar duysa buhar olup uçardı. Bu zamana kadar koynunuza aldığınıza şükretsin recep ivedikten bozma herif

bundan cok cok korkuyorum böyle bişey olursa direk bulundugum şehri terk ederim babamı bi daha asla göremem benim yüzümü yere düşürdün der.. neler neler olur düşünmek bile istemiyorum. bu kız aldığımda temiz çıkmadı derse.. Ah.. babam anadolu babası o zaman yanarım ben işte annem filan kahrolurlar.:(
Kendisi gizli escinselmis, paravan evlilik yapmis, o yuzden iftira atiyor , oyleyse benle neden evlenmis ki dersiniz. Gerisini o dusunsun artik

Kızlar öncelikle selamlar.. Çok darda ve bunaldığım için artık burdan konu açmak istiyorum çıkış noktası bulamıyorum artık birilerinin önerisine ihtiyacım var. (Biraz uzun olabilir lütfen okuyun) (2 yıllık evliyim. 28 yaşındayım.)
Eşimde 4 yıl önce tanıştık, arkadaş hatta kankaydık. Sonra benden hoşlandığını söyledi, başta istemedim bir sürü hediyeler çiçekler vs. sevgili olduk. Peşimden baya koştu. 6 ay sonra evlenme teklifi etti. Herşey o kadar hızlı oldu ki kontrolüm dışındaydı sanki. Bu arada sevgili olduğumuzda eşim beni bakire olarak biliyormuş çünkü o benim kankamdı ve ben erkek kankalarımla genellikle özel hayatımı asla paylaşmam. Bir gün bana arabada giderken '' sen açmamış bir gonca gül el değmemiş birisin'' vb gibi bişey söyledi. Ben şoka girdim ve bu cümlelerden asla hoşlanmam. Yaşanan bitmiştir geçmişte kalmıştır bana göre. Ona benim daha önceden bir yaşantım olduğunu ve bu sorun olacaksa hiç başlayıp birbirimizi yormayalım dedim. Çünkü asla geçmişimi yüzüme vuracak bir erkekle yapamazdım. Şuan başıma gelenler gibi..
Herneyse bu sorun olmaz vs gibi konuşup kabul etse de ara ara konuyu açıp sürekli irdeliyordu. Kaç kişi oldu hangi sevgililerinle oldu vs vs. Ki kanka olarak gördüğüm için ben ona cogu sevgilimi anlatmıştım zaten.
Benden resmen çetele tablo istedi. Ben çok unutkan bi insanım bu arada yaşadıklarımı genellkle unuturum dün ne yediğimi hatırlamam. Sevgilimle yaşadığım vs cogu seyleri unuttum aklıma dahi gelmiyordu.
Zorla düşünüp kaç kişi olduğunu buldum bu arada ben ona hiç sormamıştım bile.
Herneyse gel zaman git zaman bunlar iyice sorun olmaya başladı her muhabbette bi şekilde konusunu açıyor (hafızası cok kuvvetli ve bende cok unutkan oldugum icin sürekli beni denediğini hissediyordum bakalım aynı şeyi söyleyecek miyim diye)
İllaki unutup söylemediğim oldu kızlar. Sonradan bana zorla hatırlattığı şeyler oldugu için.
Bi yandan da güzel giden sürekli hediyeler çiçekler gibi şeylerle beni mutlu ediyordu derken evlenme teklifi etti. Nişanlıyken bile eşya tartışması hiç yaşamadık hep bu konular yüzünden kavga ederdik.
Bu arada eşimle evlenmeden birlikte olmuştuk ve gayet iyi geçmişti.. (benim için)
Ben gayet tutkuluyken o gün o çok donuktu. Meğersem ben çok kuru bi insanmışım yapısal olarak bunu sonradan öğrendm. Kmse bana kurusun vs dememişti.
Hep cinsellk yaşadıgımda vajinamn alt kısmı sürekli kanıyordu. hafifte olsa kan oluyordu ve orası çatlıyordu. ama tekrar ve sık olmadıgı icin kendi kendine iyileşiyordu normal sanıyordum. 18 yasından beri cinsellk yasıyorum. Herkeste aynı sey olmuyor bazen kanamadıgı oluyordu bazen boyutsal olarak mı diyordum hatta anlamıyordum.
Evlenince eşim sürekli beni istemiyo musun vs demeye basladı daha bu muhabbetler açılmadan. Ben senin galiba top noktan değilim gibi krizlere giriyordu. Meğerse o beni başka kadınlarla kıyaslıyormuş kızlar..
Benim vajina yapım nası anlatsam klitorisim cok kücükmüş (son gittiğim doktor söyledi) ve her yaptıktan sonra geri kapanıyor hiç bollaşmıyor bi bollaşsa rahatlıcam.
İlk ilişkiye girdiğimizde ve öpüştüğümüzde o zaman içimde cinsel anlamda nasıl bakcam sonucta arkadasım diye düşünürken gayet iyi geçmişti. sonrasında kanamalar başladı ve anlayışsız eşim yüzünden devam ettk cünkü sürekli beni istemiyor musn deyip duruyordu. İstedigim icinde malesef kanasada yapıyordum. Evlendkten sonra o yarık o kadar büyüdü ki kızlar.. benim için işkenceye dönüştü. sürekli kremde srüyorum bu arada. gitmedigim doktor kalmadı. suan profesöre gidiyorum.
herneyse doktora gittik ve ben kuru olduğumu net bi şeklde öğrendm doktor eliyle açınca bile canım acıyordu ama ben herkesn öyle sanıyordum ne bliym.
vajinamn ici ıslak ama dış kısmı cok kuru.
Bir sürü menapozlu kadınların kullandıgı ilaçları kullandım. Estradiol, Vagifem, bir sürü krem daha sayamadıgım.
Kesin bir tanı konulamıyor.
daha önce baska bir birlikteligmde cok zevk aldıgım icin umursamıyordum ve o kadar kanamıyordu bana bi kere neden kanadı diye sordu olablir arada demiştim takmamıştı.
Eşim sürekli bunu problem haline getirdikçe kurudukça kurudum.
Son 1 yılda ise çişimi yaparken canım acıyordu meğersem orda yağ bezeleri olusmus.
Skene bezlerinin içinde yani ıslaklıgın oldugu kısımda.
veya hep mi öyleydi inanın bilmiyorum orda hep bi hassasiyet vardı.
doktorlar nasıl göremedi anlayamadım bi tanesi gördü sadece 100lerce doktora gittim.
Doktor istersen kesip alırız ama senin için tavsiye etmıyorum yapısı zaten kuru olduğu için iyileşmesi cok uzun zaman alır dedi..
Vajina yırtıgı icin madessol mu ne öyle bi kreme basladım. Biraz daha iyiym ama 1 aydır cinsel iliski yaşamıyoruz.
Cinsellik olmadıkca da iyice soguduk.
Eşim öpüşme konusunda vs cok kötü ben onu onun gibi öptüğümde napıyosun huylanıyorum igrenc diyo. Emcükler gibi öpüyo tüm dikkatm dagılıyo artık hiçbişey hissetmıyorm bu hayat gerçekten haram oldu bana.
Onu arzulayıp arzulayamadıgımı anlayamıyorum cünkü kmseye öyle hissedemiyorm sanırm artk bosansam bile hissedemem cinsellkten asırı tiksiniyorm
bu arada cinsel terapi de aldım eşimde gitti ama nafile.
Kızlar ben ne yapaym biliyorm cok uzun oldu lütfen okuyun. Artık intiharın eşiğine geldim.
canim seninkisi aslinda biraz psikolojik yani esine karsi gercekten ilgi duyuyormusun bunuda dusun.belki esine ilgi duymadigin icin sana cekici gelmiyor ya da onunla sevismek istemiyorsun ya da sevissen bile zevk almiyosun islanmiyosun diyelim.esin eskiden arkadasinmis bu gozle mi bakiyosun hala.birde cinsel terapiste git bence.vajinani fazla irdeledikcede huylaniyor ya da rahatsizlaniyor olabilirsin

Kızlar hepinize teşekkür ederim bir sürü yorum olmasına çok şaşırdım. Hormonlarımın hepsine bakıldı. Geçen yıl yasmin kullandım dogum kontrol hapı hormonlarım mahvolmustu. hatta bi doktora gittim stajyer bi kız erken menepoz filan demişti sonra baska doktora gittm öyle bişi yok yumurtalarınz gayet iyi dedi. yasmini bıraktım 6 ay oldu hormonlarım kendine geldi. Östrojenm 49 çıkıyor her ay gidiyorm yumurtalarmı sayıyolar. Kuruluk için vajinal PRP öneren var özel hastanelerde. Onlarda para tuzagı diyen var yaptırdım iyileşmedi diyen var.
Bide şuan yağ bezelerini sıksakta tahriş oldugu için normaldede bisiklet kulanırken bile canım acıyor kızlar. Profesör en son demekki bizimde cözemedigmz noktalar oluyor dedi ki bu hoca ankarada iyi bi hastanede bölüm başkanı normalden randevu alınamıyor tanıdık vasıtasıyla gittik.
Kendim önceden masturbasyonla vs bosalabiliyordum ama suan nası diyim hicbisey hissetmiyorum cız cız etmiyor veya uyusma bile olmuyor tamamen nötr.
Ve iyice hareketleri batmaya basladı malesef sürekli gecmisimle suclanmak beni cok yıprattı. Birilerinin beni anlaması ve haklı bulması cok rahatlattı. Şunları yazmanız bile.. gönlüm ferahladı hep kendimi sucladım.
Bi de üstüne üstlük 1 yıl önce onun google driveında yarı cıplak bi kadınla fotoğrafını tesadüfen yakalamıstım (çok eskiden cekilmiş) meğersem o eskortmus kıbrısta. parayla gitmiş artık bende onu yüzüne vuruyorum.. savunma olarak susuyor. Daha önce birini hamile bırakmıs cocuk aldırmıslar kürtaj olmus kız onuda yüzüne vuruyorum o kadar nefret gelıyorki artık
bi yandan da 5 6 ay mesela bu konular açılmasa ve kuruluk olmasa gayet güzel giden bi ilişkimiz var.
Kızlar bu arada bütün kayganlaştırıcılara alerjm var.
Kondoma alerjm var. İnanılmaz hassas bi yapısı var kimseye elletmiyordm zaten eşim sürekli ellemek için zorluyordu beni.
ellemese belki böyle olmayacaktı bu kadar sogumazdım bile..
suan estradiol kullanıyorum o bölgeye östrojen verip rahatlatıyor ama daha 28 yasında olmak ve hergun menepoz kremleri kullanmak benı cok yıprattı :(
Cinselligimz kötü olunca hayatımzda kötü gidiyor.
bunun yanında sürekli krem kullandıgım icin sürekli mantar enfeksiyonu oluyorum 2 ayda bi fitil kullanıyorum geçiyor tekrar krem tekrar fitil kısır döngüye girdim..
napcam blmiyorm kızlar
esinin sana olan tutumuda seni ondan sogutmus .esinde hatali zaten farkindami bilmiyorum .sirf seni kaybetmemek icin senle evlenmis olabilir ve bu durumuda aşamamis olabilir.bunu sana yansittikca dogal olarak sende kendini hep suclu ve utanmis hiasediyosyn vucudunu onunla paylasmak istemiyosyn aslinda.bilemedim birlikte cinsel terapi alabilirsiniz yada evlilik terapisu ya da esinle bence otur guzelce konus seni sucladigi sorguladigi bu seylerden rahatsizlik duydugunu vs anlat

Oluyor. Bir arkadaşımın yumurtlama zamanları bile akıntısı gelmiyordu. Kuruydu. Bu şekilde de bir ilişki problemini duymuştum.
prolaktin yuksekligindenmi acaba.mesela bebek emzirdigim icin suan bendede var nekadar isteklide olsa insan islanmiyor asla cok degisik bir durum ama gecici diye umursamiyorum.konu sahibininkisi biraz zor bi durum anca ankara yada istanbulda gorunse iyi olur belki

Bazen kolay olmuyor cesaretimi nasıl toplarım bilmiyorum şuan çalışmıyorum öncelikle bi iş bulup maddi olarak para biriktirmek istiyorum. Çünkü geri dönersem babam hiç hoş karşılamayacak ve hep engel olmaya calısacak ya onları yok sayıp şehir değiştiricem yada bilmiyorum:(

Hemen iş arayın o zaman. Bu adamla hayat geçmez.

esinin sana olan tutumuda seni ondan sogutmus .esinde hatali zaten farkindami bilmiyorum .sirf seni kaybetmemek icin senle evlenmis olabilir ve bu durumuda aşamamis olabilir.bunu sana yansittikca dogal olarak sende kendini hep suclu ve utanmis hiasediyosyn vucudunu onunla paylasmak istemiyosyn aslinda.bilemedim birlikte cinsel terapi alabilirsiniz yada evlilik terapisu ya da esinle bence otur guzelce konus seni sucladigi sorguladigi bu seylerden rahatsizlik duydugunu vs anlat
başta öyleydi ama sonradan sevdim cok değer verip saygı duydum. ama bunlar olduğu sürece sevgim çok azaldı. bitti gibi bişey.

prolaktin yuksekligindenmi acaba.mesela bebek emzirdigim icin suan bendede var nekadar isteklide olsa insan islanmiyor asla cok degisik bir durum ama gecici diye umursamiyorum.konu sahibininkisi biraz zor bi durum anca ankara yada istanbulda gorunse iyi olur belki
bunu hiç duymadım kan testinde mi cıkıyor? hormonlarımın hepsine bakıldı çünkü TSH FSH AMH ESTRADİOL gibi

Okurken beni sinir bastı. Sakın çocuk yapmayın. Bu adamla sonuna kadar gitmeyecek gibi. Yaşadığınız bu sorunlarada eşiniz neden oluyor gibi
Okurken beni sinir bastı. Sakın çocuk yapmayın. Bu adamla sonuna kadar gitmeyecek gibi. Yaşadığınız bu sorunlarada eşiniz neden oluyor gibi.
kesinlkle. cocuk filan asla insallah olmamıstır bu ay allah korusun. az önce geldi saat kaç olmuş. yemek bile yapmadım dün yaptım yemedi cünkü hayvan. bugünde yapmadım ''bende dısardan bisiler söyleyim evimizin sorumsuzu yemek yapmamış çünkü'' diyor.. bende ben senin annen değilim yemek düzenini takip etmicem dünyemediğin yemek için ve tavrın için bi daha yapar mıyım sanıyorsun? dedim. iyice bi ateş basıyor başım dönüyor artık. Ulan yaptım da yedin mi ayı??!! :(

Katılıyorum hemen önceliğim maaşlı bir iş. Dükkan stresi zaten cok yorar kazanıp kazanamayacağm stresi ile mahvolurum. Sonra gerisi gelir allahın izniyle. Cesaretimi topladm artık korkmuyorum sizlern sayesnde.
Çoluk çocuk olsa çekinmen endişe etmen normal ama hiçbir şey yokken hayatını tekrar kurabilirsin. Babandan çocuklen şiddet görmüşsün şimdi yetişkinsin ve kocandan psikolojik şiddet görüyosun. Neden tüm hayatın böyle geçsin ? Şimdi insanlar 30u geçiyorda anca evlilik işlerine giriyor, hayatın çok başındasın

Back
X