• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi arzulamıyorum ve kuruluk problemim var lütfen yardım edin.

Korunsana o zaman neden korunmuyorsun önlem almazsan çocuk olur tabi inşallah olmaz demekle olmuyor ki 🙄 ayrıca neden hala ilişkiye giriyorsun onu da anlamadım hastasın tedavi görüyorsun ve ilişkiye girdikçe hastalığın daha da şiddetleniyor bırak ya yapma boşver o herif şikayet edecek olursa da aldırma bu haldeyken onu düşünecek değilsin hastasın yani sen sadece tedavine odaklan o herifi boşver
Canım condoma alerjim var yasmin kullanınca hormonlarım yarı yarıya düştü 1 senede doktor kesinlikle yasakladı ilaç olayını. Asla kullanma dedi. Başka ne yöntemler var? Spiral gibi bisey duymuştum vajinaya takılan o olabilir. Deri altı yapıyolarmıs ama o yeni cıkmıs henüz araştırması tam yapılmamış güvenmedim.
Ya şöyle neden korunmadım çünkü mslesef (hep kınardım basıma geldi) hep sorun bende diye düşünerek cocuk düşünüyordum son 6 aydır ama eşimde ileri hareketlilik problemi olduğu icin olmaz diye düşündük ki 8 aydır filan olmadı zaten ama ben takviye filan başlamıştım.

Kızlar işte bazen düzeliyor gibi oluyor 3 ay geçiyor yine aynı konuları açıyor adam.. düzelince unutuyorum şu hafızamı kendim yeniden yükletcem en sonunda. Herifin yaptıklarını dediği şeyleri unutuyorum resmen. Artık burdan açıp açıp okuyacağım hatta belki Word sayfasına bile yazabilirim!

kesinlikle vakit kaybetmeden boşanmanız lazım, tahammül edilecek gibi değil. gençliğinize yazık etmeyin😲

Back
X