Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin kilo basa belaKilo çok etkiliyor hamile kalmayı. Verip de kalan çok var. Bi diyetisyenden yardım al istersen.
Nolucak bizim durumumBende senin durumundaym kiloda veremiyorum kafayı yemek üzereyim
Aynen canim ogun beni yine filme soktular hysteroscopie rahminde egrilik varmis ona iyice bakicak lar bide bu cikti umudim kesiliyor offSedefcim bende 1.73 boyunda tam 99 kg m. bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. bende pcos eşimde de sperm azlığı var (24 mılyon) doktor hıc bana kilo sorun etmedi. Ama tabii kilo ver kızım daha iyi diye nasihat ettiysede bunun hamileliğe engel olabileceğini hiç söylemedi. bu aydan sonrada ataşehir memorıel de aşılama yaptırıcam artık sıkıldım beklemekten. O yüzden hiç takma kafana ama biraz dikkat etsek faydası olur muhakkakke za hamilelikte ne halde oluruz ALLAH bilir.
Hamile kaliyormussun ama canli dogum orani az ya erken dogum yada dusuk yapiyomussun iyice korktumKiloyla çokta alakası yok dedi doktorum bana.. bu kişiden kişiye değişiyor. ben kilolu olupta hamile kalanıda gördüm kalamayanıda.. gerçi ben kalamayanlar arasındayım![]()
24 milyon az bir rakam mı? okuyunca çok şaşırdım. doktor bize en az 15 milyon olmalı demişti?Sedefcim bende 1.73 boyunda tam 99 kg m. bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. bende pcos eşimde de sperm azlığı var (24 mılyon) doktor hıc bana kilo sorun etmedi. Ama tabii kilo ver kızım daha iyi diye nasihat ettiysede bunun hamileliğe engel olabileceğini hiç söylemedi. bu aydan sonrada ataşehir memorıel de aşılama yaptırıcam artık sıkıldım beklemekten. O yüzden hiç takma kafana ama biraz dikkat etsek faydası olur muhakkakke za hamilelikte ne halde oluruz ALLAH bilir.
etrafımdakiler de öyle soyluyor senın halinde ne var 120-130 kilo da bile hamile kaldı hatta ikiz doğran bile var diyorlarbenim bir tanıdığım 130 kg ile hamile kaldı ve doğurdu bebeği
Ins bende kalirimbenim bir tanıdığım 130 kg ile hamile kaldı ve doğurdu bebeği
Ins kizlar yoksa bunalima giricemetrafımdakiler de öyle soyluyor senın halinde ne var 120-130 kilo da bile hamile kaldı hatta ikiz doğran bile var diyorlar
Stresten de olmuyor belki biraz kafamizi rahatlatsak belki olur105 kiloyum ve hamile kalamıyorum eşiminde sperm hareketliliği az bu ayda bebiş yok strest yaparaktan baş ağrısını durduramıyorm adette olamadm 1 hafta geçti offf ki off
Ben de 90 kiloyum pKO var. Zayıfken adetim düzenliydi insülin direnci çıktı kilo almaya başladım sonra da adet düzensizliği baş gösterdi. Iki kez klomen ve aşılama ile hamile kaldım kalbi durdu ikisinin de kürtaj oldum. Hiçbir sebep bulunamadı. Ben de kiloya bağladım bu düşükleri. O Yüzden sıkı bir diyet ve spor yapmaya çalışıyorum. 2-3 kilo verdim bakalım devamı gelir inşallahStresten de olmuyor belki biraz kafamizi rahatlatsak belki olur
Kiyamam ya cok zor gunler gecirmissin gec mis olsun bende zayifliyorum ins hamile kaliriz ekmek ve srkeri cikar hayatindanBen
Ben de 90 kiloyum pKO var. Zayıfken adetim düzenliydi insülin direnci çıktı kilo almaya başladım sonra da adet düzensizliği baş gösterdi. Iki kez klomen ve aşılama ile hamile kaldım kalbi durdu ikisinin de kürtaj oldum. Hiçbir sebep bulunamadı. Ben de kiloya bağladım bu düşükleri. O Yüzden sıkı bir diyet ve spor yapmaya çalışıyorum. 2-3 kilo verdim bakalım devamı gelir inşallah![]()
Canım ya inşallah zayıflayıp hamile kalırızKiyamam ya cok zor gunler gecirmissin gec mis olsun bende zayifliyorum ins hamile kaliriz ekmek ve srkeri cikar hayatindan