100 kg ile hamile kalanlar yardim

sedefbxl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
336
136
23
Slm kizlar by 180 kg 100 yani masallah I'm var hamile kalamiyorum esimde de sperm azligi var asilama icin gorusucez yardim edin bana kilolu hamile kalanlar rahim filmi ne girdim hic bir sorun yok 2 yildir deniyoruz

Kilo çok etkiliyor hamile kalmayı. Verip de kalan çok var. Bi diyetisyenden yardım al istersen.

Bende senin durumundaym kiloda veremiyorum kafayı yemek üzereyim

Sedefcim bende 1.73 boyunda tam 99 kg m. bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. bende pcos eşimde de sperm azlığı var (24 mılyon) doktor hıc bana kilo sorun etmedi. Ama tabii kilo ver kızım daha iyi diye nasihat ettiysede bunun hamileliğe engel olabileceğini hiç söylemedi. bu aydan sonrada ataşehir memorıel de aşılama yaptırıcam artık sıkıldım beklemekten. O yüzden hiç takma kafana ama biraz dikkat etsek faydası olur muhakkak Hoppa ke za hamilelikte ne halde oluruz ALLAH bilir.

Kiloyla çokta alakası yok dedi doktorum bana.. bu kişiden kişiye değişiyor. ben kilolu olupta hamile kalanıda gördüm kalamayanıda.. gerçi ben kalamayanlar arasındayım :eek:

Bende senin durumundaym kiloda veremiyorum kafayı yemek üzereyim
Nolucak bizim durumum
Sedefcim bende 1.73 boyunda tam 99 kg m. bizde 1 yıldır deniyoruz ama olmuyor. bende pcos eşimde de sperm azlığı var (24 mılyon) doktor hıc bana kilo sorun etmedi. Ama tabii kilo ver kızım daha iyi diye nasihat ettiysede bunun hamileliğe engel olabileceğini hiç söylemedi. bu aydan sonrada ataşehir memorıel de aşılama yaptırıcam artık sıkıldım beklemekten. O yüzden hiç takma kafana ama biraz dikkat etsek faydası olur muhakkak Hoppa ke za hamilelikte ne halde oluruz ALLAH bilir.
Aynen canim ogun beni yine filme soktular hysteroscopie rahminde egrilik varmis ona iyice bakicak lar bide bu cikti umudim kesiliyor off

Kiloyla çokta alakası yok dedi doktorum bana.. bu kişiden kişiye değişiyor. ben kilolu olupta hamile kalanıda gördüm kalamayanıda.. gerçi ben kalamayanlar arasındayım :eek:
Hamile kaliyormussun ama canli dogum orani az ya erken dogum yada dusuk yapiyomussun iyice korktum

24 milyon az bir rakam mı? okuyunca çok şaşırdım. doktor bize en az 15 milyon olmalı demişti?:eek: 24 milyon azsa biz ölelim yani :KK14:

105 kiloyum ve hamile kalamıyorum eşiminde sperm hareketliliği az bu ayda bebiş yok strest yaparaktan baş ağrısını durduramıyorm adette olamadm 1 hafta geçti offf ki off

105 kiloyum ve hamile kalamıyorum eşiminde sperm hareketliliği az bu ayda bebiş yok strest yaparaktan baş ağrısını durduramıyorm adette olamadm 1 hafta geçti offf ki off
Stresten de olmuyor belki biraz kafamizi rahatlatsak belki olur

Ben
Stresten de olmuyor belki biraz kafamizi rahatlatsak belki olur
Ben de 90 kiloyum pKO var. Zayıfken adetim düzenliydi insülin direnci çıktı kilo almaya başladım sonra da adet düzensizliği baş gösterdi. Iki kez klomen ve aşılama ile hamile kaldım kalbi durdu ikisinin de kürtaj oldum. Hiçbir sebep bulunamadı. Ben de kiloya bağladım bu düşükleri. O Yüzden sıkı bir diyet ve spor yapmaya çalışıyorum. 2-3 kilo verdim bakalım devamı gelir inşallah :(

Ben

Ben de 90 kiloyum pKO var. Zayıfken adetim düzenliydi insülin direnci çıktı kilo almaya başladım sonra da adet düzensizliği baş gösterdi. Iki kez klomen ve aşılama ile hamile kaldım kalbi durdu ikisinin de kürtaj oldum. Hiçbir sebep bulunamadı. Ben de kiloya bağladım bu düşükleri. O Yüzden sıkı bir diyet ve spor yapmaya çalışıyorum. 2-3 kilo verdim bakalım devamı gelir inşallah :KK43:
Kiyamam ya cok zor gunler gecirmissin gec mis olsun bende zayifliyorum ins hamile kaliriz ekmek ve srkeri cikar hayatindan

yok canım hiç ümitsizliğe kapılma bize iyi yani normal dedi, 3 ay önce 18 mılyon cıktı sonra ben aktarcıda bırsey yaptırdım ve kecıboynuzu suyu ıcırdım her aksam hemen 24 mılyona cıktı doktorda bu iyi dedi, şimdide o spermleri daha kaliteli hale getirmeye çalışıyoruz. bakalım işte hayırlısı senin neyin var ?

Back
X