- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi calminella
-
Sağol cnm.sende toparlan inşallah biran önce kurtuluruz cnm benim :)Sevemed 129 lari gormussun tebrik ederim darisi 100 lrden kurtulmana olsun biz iyi gitmiyoruz toparlanmam lazım
slm cnm :) çok geçmiş olsun Allah şifa versin. ramazanla düzene girirsin bence.bendede dün düzen kalmadı kötü bir gün oldu bulduğumu yedim desem yeri var bugün tekrar eski düzene geçmeliyimde bakalım.bir süredirde tartılmıyorum salladım biraz.dünkü yediklerimi yazmayımda bugünkü yediklerimslm canım nasılsın nasıl gidiyor diyet kilo durumun nasıl ..
ben iki haftadır yoğundum babam hastanede kayınvalidemler bendeydi tabi ne diyet kaldı ne düzen kiloda aldım ama ne kadar bilmiyorum neyseki babam yarın hastaneden çıkıcak zaten perşembede ramazan başlıyor tekrar düzene giricem...
merhaba hoşgeldin tabiki katıl bugün 128 i gördüm ya hoş bende çok dikkat etmiyorum şu sıralar sen kaç kilosun uyguladığın diyet varmıMerhaba arkadaşım, ben de sana katılmak isterim. Epeyce okudum çok güzel bir yolda devam ediyorsun. Peki şimdi kaç kilosun tam olarak?
cnm sen naptın geri almışsın okdr çaban boşa gitti toparlan biran önceSevemed Kutları 128 olmussun ben biraktiktan sonra 137 kadar ciktim ama bugun itibariyle frene bastim sahur ve iftarda yediklerimi yazarim inşallah
merhaba bayanlar
bende evlenmeden önce 70 kiloydum.dün tartıldığımda şokk 102 gördüm.4 yılda 30 kilo aldım...ne çoluk ne çocuk.tüp bebek tedavisi olmak istiyoruz kısmetse eylül gibi.ilaçlar kilo aldırıyormuş e hamilelik olursa zaten malum...benimde çook acilen kilo vermem gerek.ama ramazanda bu nasıl olacak bilemedim...sahurda yarım ekmekten daha az bi ekmeğin içine peynir ve domates koydum onu yedim birde bi kase çorba içtim.ramazan için iftar planım çorba ve salata ama bakalım zaman ne gösterecek.bu ramazanda artık kilo vermek istiyoruuummm
merhaba hoşgeldin tabiki katıl bugün 128 i gördüm ya hoş bende çok dikkat etmiyorum şu sıralar sen kaç kilosun uyguladığın diyet varmı
hoş geldin cnm inşallah en kısa zamanda dualarınız kabul olur :)Sevemed ben de 112 kiloyum. Bende 82 kg ile evlendim ama yemek yemeyi çok sevdiğimden bir de üstüne gördüğüm tüp bebek tedavileri ile bu hale geldim maalesef. Şu anda baya yediklerime dikkat ediyorum ve senin listene baktım neredeyse yediklerimiz aynı. Birbirimize destek olsak tabii ki çok güzel olur ama bu topiği hiç bırakmamamız lazım.
Haci macci mokkey arkadaşım hep aynı dertteyiz benim de yedi sene oldu evleneli şu anda dahi tüp bebek tedavisi görüyorum; Allah dualarımızı kabul etsin İnşallah bizim de birer Hayırlı sağlıklı evladımız olsun. Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüze baksın İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?