100 kilo üzeri zayıflamak isteyen yoldaş arıyorum

Menulerinize bir goz attim da, kucuk bir tavsiyem olacak, menunuze balik et tavuk eklemenizi oneririm. Ayrica gunde üç bardak sut veya yogurt tuketebilirsiniz gonul rahatligiyla. Basarilar diliyorum.

günaydınlar
evelki günkü menüm dün yazmışım paylaşmamışım şimdi farkettim
sabah
ev boğaçamdan 1 tane
çay
öğlen
4 yk kısır
1 biber dolması
yoğurtlu közlenmiş biber
öğleden sonra
6 erik
1 şekersiz türk kahvesi
akşam
1 kase bezelye
1 kurabiye
yoğurt
çay
dünkü menüm
2 dilim ekmek
peynir
öğlen
kiraz
1 ev boğaçamdan boğaça
peynir
öğleden sonra
6 erik
akşam
1 kase bezelye yemeği
1 dilim ekmek
yumurta salatası ( 1 yumurta,peynir,5 zeytin,soğan,maydanoz ) cnm çekti
3 lt su
1 saat yürüyüş

günaydınlar
dünkü menüm
yarım simit
peynir
çay
öğlen
kalan simitim
peynir
kiraz
salatalık
öğeden sonra
5-6 kiraz
akşam
1 kase bezelye ( sonunda bitti )
yoğurt
yumurta salatası yaptım yine ( tok tuttuğunu farketttim hoşumada gidince yine yapayım dedim 1 yumurta+soğan+maydanoz+1 dilim peynir+3 zeytin )
karatay sabah akşam yumurta yiyin diyo ya
bir süre sonra dut yedim
2 soda içtim
3 lt su içtim
1 saatte yürüyüş
dünüde böyle kapattık

günaydınlar
dün sabah
2 dilim ekmek
peynir
öğlen
1 parça tavuk
1 dilim patates
öğleden sonra
kiraz
soda
akşam
18:30
1 karnıyarık
2 yk.kısır
2 yk.yoğurt
1 saat sonrası
20:00 civarı
dondurma
3 lt su içtim
1 saatten fazla yürüyüş oldu
bu arada herkes diyeti bıraktı sanırım.bırakanın keyfi bilirde görünümüde geçin sağlık için bırakmayın benden tavsiye

selamlar kaç gündür giremedim ama diyetimdede sıkıntı olmadı.
dünkü yediklerim
sabah
1 boğaça
çay
öğleden sonra
tavuk ızgara
yarım bardak gazoz
salata
akşam
1 bardak süt
1 lokum
3,5 lt su ve 1 saat yürüyüşümü yaptım.çocukları ekstra gezdirdim parkta oynattım oda bi harekettir dimi yani
bu sabah
1 dilim ekmek
peynir
çay
öğlen
1 lahmacun
1 ayran

selamlar kaç gündür giriyorum ama yazmayı unuttum
fatmanur cnm okdr çabaladın verdin biran önce toparlan
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
öğlen
erik yedim
öğleden sonra sultani bisküvi ( yarım paket )
akşam
kabak yemeği
2 yk pilav
yoğurt
1 kase tavuk suyu çorba
3 lt su içtim yürüyüş yarım saat anca oldu
bu sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay
öğleni bende bilmiyorum görüşürüz

Selamlar dünkü menum Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Domates
Çay
Öğlen
Köfte
Ayran
1 dilim ekmek
Öğleden sonra
Salatalık
Akşam
Patatesli köfte
Ayran
3 lt su içtim
Yürüyüş yapamadım
Bugün
2dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Zeytin
Domates
Salatalık
Çay
Öğlen
Kiraz
Kayısı
Şuanda ızgara yakıcaz
Et
Tavuk
Salata
Patlıcan közlemesi yicem
Belli ölçüde yicem
Bugünü böyle kapatçam insallah  akşama düğün var oraya gidicez zaten telaş başladımı yemek olayını unuturum

slm canım nasılsın nasıl gidiyor diyet kilo durumun nasıl ..
ben iki haftadır yoğundum babam hastanede kayınvalidemler bendeydi tabi ne diyet kaldı ne düzen kiloda aldım ama ne kadar bilmiyorum neyseki babam yarın hastaneden çıkıcak zaten perşembede ramazan başlıyor tekrar düzene giricem...

slm cnm :) çok geçmiş olsun Allah şifa versin. ramazanla düzene girirsin bence.bendede dün düzen kalmadı kötü bir gün oldu bulduğumu yedim desem yeri var bugün tekrar eski düzene geçmeliyimde bakalım.bir süredirde tartılmıyorum salladım biraz.dünkü yediklerimi yazmayımda bugünkü yediklerim
sabah
1 simit
peynir
çay
öğlen ayvalık tostu ( peynir,domatesli )
ayran
şuan 1 yeşil elma yedim
akşama bakalım

pazartesi akşamı
2 biber doması
4 yk mantı
kiraz yedim
3,5 lt su içtim
1 saate yakın yürüdüm
dün
1 simit
peynir
çay
öğlen
ayvalık tostu ( peynir,domates)
ayran
akşam
taze fasulye
1 biber dolması
yoğurt
3 lt su
yarım saat yürüyüş
bu sabah
1 simit
peynir
çay
öğlen
dürüm
ayran
akşamı bende bilmiyorum görüşürüz

Sevemed Kutları 128 olmussun ben biraktiktan sonra 137 kadar ciktim ama bugun itibariyle frene bastim sahur ve iftarda yediklerimi yazarim inşallah

merhaba bayanlar
bende evlenmeden önce 70 kiloydum.dün tartıldığımda şokk 102 gördüm.4 yılda 30 kilo aldım...ne çoluk ne çocuk.tüp bebek tedavisi olmak istiyoruz kısmetse eylül gibi.ilaçlar kilo aldırıyormuş e hamilelik olursa zaten malum...benimde çook acilen kilo vermem gerek.ama ramazanda bu nasıl olacak bilemedim...sahurda yarım ekmekten daha az bi ekmeğin içine peynir ve domates koydum onu yedim birde bi kase çorba içtim.ramazan için iftar planım çorba ve salata ama bakalım zaman ne gösterecek.bu ramazanda artık kilo vermek istiyoruuummm

Hayırlı Ramazanlar
dün akşam
yarım kase tavuk suyu çorba
çiğköfte
1 biber dolması
yoğurt
kiraz
3 lt su içtim
bugün niyetlenmedim ama öğlene kdr denedim başım çok ağrıdı baktımki şekerim yüksek oyüzden kendime güvenemedim bir lokma ekmekle peynir aldım ağzıma hapımı içtim halada başım ağrıyor.dahada bişey yemedim

merhaba hoşgeldin tabiki katıl bugün 128 i gördüm ya hoş bende çok dikkat etmiyorum şu sıralar sen kaç kilosun uyguladığın diyet varmı

Sevemed ben de 112 kiloyum. Bende 82 kg ile evlendim ama yemek yemeyi çok sevdiğimden bir de üstüne gördüğüm tüp bebek tedavileri ile bu hale geldim maalesef. Şu anda baya yediklerime dikkat ediyorum ve senin listene baktım neredeyse yediklerimiz aynı. Birbirimize destek olsak tabii ki çok güzel olur ama bu topiği hiç bırakmamamız lazım.

Haci macci mokkey arkadaşım hep aynı dertteyiz benim de yedi sene oldu evleneli şu anda dahi tüp bebek tedavisi görüyorum; Allah dualarımızı kabul etsin İnşallah bizim de birer Hayırlı sağlıklı evladımız olsun. Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim yüzümüze baksın İnşallah...

hoş geldin cnm inşallah en kısa zamanda dualarınız kabul olur :)
ben buralardayım cnm devamlı giriyorum bazen girip yazmadığımda oluyor öyle böyle ben bu kilolardan kurtulcam sende gir düzenli birbirimize destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…