- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
- Konu Sahibi calminella
-
hoş geldin canım kinler ne kilolar veriyor sen neden veremiyesinki inş eğer kararlıysan başarırsın hep yaz sende tabiki burda destek olarak birbirimizi motive ederek kilo vereceğiz ...
hikayelerimiz çok benziyor bende 37 yaşındayım eylülde 38 olucam gerçişu rakkamları hiç kendime yakıştıramıyorum ... lise yıllarımla 70lerdeydim sonra 98lere çıktım ve defalarca diyet yaptım 70lerle 90lar arasında gittim geldim hep başarılı oldun diyetlerimde ama kilomu korumayı beceremedim banada dediler kilolusun evde kalıcan bende derdim yabancı değil babamın evinde kalıyorum gerçi taliplerimde her zaman vardı...35. yaş günümde evlendim harikada bir eşim var ve evlilik kararı aldığımızda 100 kiloydum düğüne kadar 87 e düşebildim.
sonra farklı bir şehir sıkıntısıyla ve 99 kiloyla hamile kaldım hamilelik ilk sürecinde 94e düştüm ve 105.5 lada doğuma gittim doğumdan sonra 10 kilo hemencik gitti ama ben emziriyorum diye yedimde ne yedim 108lere kadar çıktım eğer dur demeseydim nereye kadar giderdim bilmiyorum .. ekim ayı ortalarından beri diyet yapıyorum çok defada abartı yeme günlerim oldu ama yedim diye bırakmadım hep devam ettim şu an 91 kiloyum daha yolum var hep beraber yolumuza devam edicez pes etmeden ben her zaman diyorum DURMAK YOK YOLA DEVAM öncelikle sağlığımız ve kendimiz için sonra bize ihtiyacı olan yavrularımız için bu kilolardan kurtulup sağlığımıza kavuşacağız
Canım hosgeldin sukriye hoca samimiyet in istekli olman beni cok etkiledi duygularini oyle iyi anliyorumki ancakbunu yasayan bilir birde bu kilolarla calisma hayatinda olmak inşallah baslar ve basarirsin
hoşgeldin cnm :) aramızdasın zaten.hep aynı duygularla birbirimizi yansıtıyoruz.inşallah bu sefer sağlıklı yaşamla gidecek kilolalar vede bir daha uğramaması dileğiyle tabi :) hurma diyetini hiç duymadım hızlı verdirtsede sen onun fazlasını geri alabilirsin bence önemli olan yediklerimizi azaltmamız bence :) ama sen bi yerden başlamalıydın senin için zor olmuyorsa yap bakalım yinede günlük yediklerini yaz bende öğreneyim.duraksama dönemlerinde olabilir tabi ama şu karatayın kitabını araştır kafana yatan tarafı olabilirmerhaba canım arkadaşlarım... şu an mutluluktan ağlayabilirim... iyi ki gördüm bu başlığı :) bir kaç gündür yoğurt-hurma diyeti başlığındayım... bakarsanız sevinirim... oraya da bir kaç kilocuk fazlası olanlar yazmış... artık söz verdim günlük gelişmelerimi yazacam diye devam etmeliyim ama burayı bulduğuma çokkkk mutlu oldum... harika bir yola çıkmışsınız, gönlünüzde ve yanınızda yer varsa geçerken beni de alır mısınız ve gideceğiniz yere kadar götürür müsünüz?
ben de size katılmayı çok istiyorum... kiloluyum diyenleri okuyorum iki haneli rakamlardan bahsediyorlar ve ben halime çok üzülüyorum... hayatım kilo alıp vereMEMEKLE geçti... üniversitede 69 kiloydum ve arkadaşlarıma göre kilolu olduğum için kendimi fil gibi hissederdim...sürekli diyet yapar ve 2 verir mutlu olur bırakır 4 kilo alırdım...... üni. bitti 75 kiloydum ve çok üzülüyordum bi genç kız olarak...diyetler diyetler serisi devam etti, 2 kilo ver rahatla 3 kilo al... 3 kilo ver rahtla 5 kilo al derkeeennnn....puffff... kimse beni beğenmez sanırdım ama 86 kilo ile harika bi adamla evlendim... dediler ki eşin zayıf yakışmıyosun kilo ver.. verdim bi kaç kilo ... hamile kalınca vew doğumdan sonra hooooppp ben oldum 94kilo... etrafımdaki herkes bana kızmaya acımaya hatta yalvarmaya başladı... 1-2 kilo verip 3-4 kilo almalarım devam etti... okulum değişti tayinim çıktı dedim yeni bi şehir yeni bir hayat akapunktur a başladım.. 10 kilo verdim hayatımın rekoru oldu... ama naptım? bi bıraktım ve oldum 110 kiloooo.... diyetisyen diyetisyen dolaşmalar başladı... 3 haneli rakamlar beni şok etmişti... hiç aklıma gelmezdi çünkü... diyetisyenler bana 5-6 kilo verdirdi ben onları faiziyle geri aldım.. bu arada tiroid hastası olduğumu, hashimoto olduğumu ve hipofizimde yani beynimde kitle olduğunu öğrendim... zorlu bir tedavi , endokrin takibi ve ameliyat süreci geçirmeme rağmen aaa kilom bunlardanmış diye de içten içe mazeret bulduğuma sevinir gibi oldum... işin ciddiyeti beniş yıldırmadı ve alıp vermelere devam ettim.. kısacası şuan 37 yaşındayım, 127 kiloyum, tiroid hastası ve mutsuzum... ayrıca genetik olarak kalp, şeker ve tansiyona meyilli sülalenin bir-iki seneye kadar hasta olmaya aday üyesiyim... ilk defa bu kadar kamuya açık alanda kilomu telaffuz ettim sizden cesaret alarak... ne eşime, ne anneme ne aileme asla kilomu söylemem yıllardır... çok mecbur kalırsam da yalan söylerim... ne olur bana destek olun da kurtulayım sizinle beraber bu kadar mutsuz olmaktan... ilk olarak şok diyet yapma diyeceksiniz, zararını biliyorum... denemediğim şey okumadığım edinmediğim bilgi kalmadı... ama acil moral ihtiyacından dolayı hurma diyetine yöneldim ve yarım bırakmamaya kararlıyım... hayatımda ilk defa bu iradeyi göstermek istiyorum... kilodan çok nefsime hükmettiğimi ispatlamak için... bırakırsam gene çözülürüm biliyorum... bu yüzden 2 günü bitmiş olan 7 günlük diyetime destek olun... sonra nasıl derseniz öyle yapacağım... gönül dolusu sevgiler ve merhabalar....
aynı zamanlarda doğum yapmışız demekkiHurma diyetini bende duydum madem ki destek istiyorsun Durma 2 gunu bitirmissin yola devam ancak en sağlıklı zayıflama sekli grup saymak bende 103 kiloyun 13 ay önce 2. Doğumu yaptim benim hem avantajı ayni zamanda da dezavantajı oz güven fazlaligi..bende p yediden sonra 1 yada 2 hafta bir karatay metodunu denemek istiyorum
hoşbulduk canm... seni çok takdir ettim ezberci değil kişiye uygun diyet tarzını benimsemişsin...kafana yatanı yapıyosun ve iradelisin...tam ihtiyacım olan yoldaş tipi :)hoşgeldin cnm :) aramızdasın zaten.hep aynı duygularla birbirimizi yansıtıyoruz.inşallah bu sefer sağlıklı yaşamla gidecek kilolalar vede bir daha uğramaması dileğiyle tabi :) hurma diyetini hiç duymadım hızlı verdirtsede sen onun fazlasını geri alabilirsin bence önemli olan yediklerimizi azaltmamız bence :) ama sen bi yerden başlamalıydın senin için zor olmuyorsa yap bakalım yinede günlük yediklerini yaz bende öğreneyim.duraksama dönemlerinde olabilir tabi ama şu karatayın kitabını araştır kafana yatan tarafı olabilir
canım hoş geldin bende karbonhidrat diyetini geçen cumartesiden beri deniyorum kabızlık dışında gayet güzel gidiyor yarın bir hafta olucak ve 3 kilodan fazla gitti..selamlar hepinize
geçen pazartesi diyete başlamıştım büyük bir hevesle tabii...hatta bu ay içinde spora da başladım
ama çok maymun iştahlıyım galiba çünkü geçtiğimiz cumartesiden beri verdiğim 2 kiloyu da almışım bu sabah gene sitede geziniyor ve mutsuzken birkaç şey okuyunca biraz motive oldum
bu sefer karbonhidrat diyetine başlamayı düşündüm ve bu sabah tekrar diyete başladım spora da devam edicem inşalah
bana motivasyon lazım ama kısa sürede de bitiyor
Dun protein baya depolamıssın bugün sebze turu yesen daha ıyı olur cnm[*]Merhaba arkadaşlar bugun yediklrim
- [2 haşlanmış yumurta peynir turk kahvesi et köftesi yoğurt tavuk govsu yogurt yeşil cay 2, 5 litre civari su
Hepimiz acık olup fıkrımızı söylemeliyiz bence.bencede cok saglıklı olmayabilir.o diyetlerle belkı kısa süreli verende olabılır ama dıkkat etmezse bıanda cok fazla kilo alabilir.verdıgının ıkı katı gıbı.merhaba arkadaşlaröncelikle herkese kolay gelsin diyorum ama naçizane bir fikrimi paylaşmak istiyorum umarım yanlış anlaşılmam bu karbonhidrat diyeti protein diyeti vs. bana açıkcası pek sağlıklı gelmiyor çünkü vücudun hepsine ihtiyacı var ve Allah göstermesin sağilığımızı bozabilir yakın bir akrabam bu tarz diyetler yuzunden kaç gun hastanede yattı en guzeli az az her şeyden yemek sürç-i lisan ettimse affola..
sabah kahvaltım:
* 1 haslanmış yumurta
*1 havuç rendesi
*2 yemek kaşığı lor peynir
*yarım domates
*3 zeytin
*salatalık
ara öğün:
*100 ml liğht puding
Öğle yemeği:
*1 kase mercimek çorbası
*3 ızgara köfte
*4 yemek kaşığı yoğurt
*yağsız salat
ara öğün:
*1 su bardağı süt
*1 tane minik tuzlu kurabiye
Akşam yemeği:
*2 köfte
*yağsız mevsim salata
*3 yemek kaşıği yoğurt
ara öğün:
*1 çay bardağı süt
3.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?