- 16 Eylül 2015
- 610
- 804
- 33
- 44
Gerçekten, nerdeyse biraktigim gibi buldum sayfayi : )Kizlar bayram haftasi diye mi kimse bisry yazmiyo biraz sesiz kalmis sayfamiz
Dogru soyluyosun bazen cok gidiyo bazen hic gitmiyo sabir edecez artik canim seni SEVEMED in gunlugundende takip ediyodum o ne yapti bayadir yazmiyo heralde haberin varmi
Canim benim seninde bayramin mubarek olsun sevdilerinle birlikte
amin bir daha ki bayrama inşallah kalabalık ailemle olurumCanim benim seninde bayramin mubarek olsun sevdilerinle birlikte
Bende de aynı durum var canım.Ne yapalım Allah başka ayrılık vermesin.Ancak telefonla görüşebiliyoruz.amin bir daha ki bayrama inşallah kalabalık ailemle olurum
kız ben hep tek kala kala bayramın sevincini hiç hissetmiyorum normal gün gibi geliyor tatilmişte eşimle oğlum evde tv izliyormuş gibi oluyor
Diger bayrami insallah ailenle geciririsin canim...bayramlarin tadi eskisi gibi degil canim zaten kimse eskisi kadar heyecanlanmiyoramin bir daha ki bayrama inşallah kalabalık ailemle olurum
kız ben hep tek kala kala bayramın sevincini hiç hissetmiyorum normal gün gibi geliyor tatilmişte eşimle oğlum evde tv izliyormuş gibi oluyor
benden geçmemiş yani genelde öyle değil mi canımcımDiger bayrami insallah ailenle geciririsin canim...bayramlarin tadi eskisi gibi degil canim zaten kimse eskisi kadar heyecanlanmiyor
sana da hayırlı bayramlar bayram bitene kadar hepimiz ipin ucunu kaçırdık kaçırıyoruz hiiiç moralini bozma canım pazartesi okulların açılmasıyla tüm K.K deki zayıflamak isteyen hatunlar yeniden başlangıç yapıcazm
merhaba arkadaşlar bu hafta pek iyi değilim
başlangıç 134.4
geçen hafta 118 0
bu hafta 120 .2
fark +2.200gr
toplam fark 14 2gr herkese hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?