Arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim
ADINIZ:Mine
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:103
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kontrol edemediğim iştahım, abur cubur düşkünlüğüm, her duygusal dalgalanmada aşırı yemelerim birde üzerine iki gebelik eklenince kilo 103 oldu
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fazla kilom hem görsel acısan rahatsız ediyor beni, hem de sağlığım bozulmaya başladı
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Aslında evelenmeden önce kilolu değildim 55 ile evlenip ilk gebelikte 80 oldum sonra kilo al kilo ver saçma sapan diyetlerle 87 ye çıktım ikinci gebelikten sonra 103 oldum 3 yıldır bir haftayı geçmeyen diyetlerle bir ileri bir geri olduğum yerde sayıyorum
Hoşgeldin Mine...Arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim
ADINIZ:Mine
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:103
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kontrol edemediğim iştahım, abur cubur düşkünlüğüm, her duygusal dalgalanmada aşırı yemelerim birde üzerine iki gebelik eklenince kilo 103 oldu
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fazla kilom hem görsel acısan rahatsız ediyor beni, hem de sağlığım bozulmaya başladı
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Aslında evelenmeden önce kilolu değildim 55 ile evlenip ilk gebelikte 80 oldum sonra kilo al kilo ver saçma sapan diyetlerle 87 ye çıktım ikinci gebelikten sonra 103 oldum 3 yıldır bir haftayı geçmeyen diyetlerle bir ileri bir geri olduğum yerde sayıyorum
Hoşgeldin Mine...
Hoşbuldumhoşgeldin canım inşallah burada istediğin kiloya ulaşırsın
ben de dün geldim bugün şikayet ediyor gibi oldum kusura bakmayın
motivasyonu hemen düşen biri olduğum için bol bol yazarsak daha iyi motive oluruz diye düşündüm
bende aynen sabah 8.30 akşam 5 işten vakit buldukça takılıyorum. inşallah canım kararlardan sonra daha aktif oluruzCanım ben çoğu zaman sabah 8 buçuk akşam 5 iş yoğunluğuna bağlı olarak buralardayım. Daha çok yeni bir grup olduğumuz için bu tarz sıkıntılar oluyor ama cuma günü liste kesinleştikten sonra bir kaç karar önerim olarak. (Herkesin her türlü önerisine açığız) Ona göre bir kaç karar aldıktan sonra paylaşımın daha aktif olacağını düşünüyorum
Umarım beni de aranıza alırsınız
ADINIZ: Emine
YAŞINIZ: 19
BOYUNUZ: 1,58
KİLONUZ:106,5
HEDEF KİLONUZ: 50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlık sorunları
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İleride sağlık sorunu olmaması ve görsel olarak düzelme
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: kilolu olmaktan nefret eden ve normal olmaya çalışan biriyim.
ohooo.. bizim grup dağılmış yahu
Hoşgeldin EmineUmarım beni de aranıza alırsınız
ADINIZ: Emine
YAŞINIZ: 19
BOYUNUZ: 1,58
KİLONUZ:106,5
HEDEF KİLONUZ: 50
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlık sorunları
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İleride sağlık sorunu olmaması ve görsel olarak düzelme
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: kilolu olmaktan nefret eden ve normal olmaya çalışan biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?