100 kilo ve üstü arkadaşlar... 114 le başladım... Gelin beraber verelim şu kiloları..

gerberaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
34
1
86
Ankara
evet ömrümün en kilolu dönemi... kontrolsüz bir şekilde kilo aldım bu hale nasıl geldiğimi anlayamadım bile... 81 kilodan 114 kiloya çıktım... ortalama olarak 85-95 arasında gidip gelen bir insandım...

defalarca diyet girişimim oldu hep bıraktım...
şimdi çok mutsuzum... kendimi sevmiyorum... beğenmiyorum....

bu gün diyetisyene gittim bir diyet listesi aldım ve başladım zayıflama mücadelesine.... her hafta pazartesi görüşeceğiz diyetisyen ile...
hedef kendi kafamda belirlediğim .... 80 kg yani tam 34 kilo.... bakalım ne yapacağım....

ayrıca psikolojimi ve kilomu yüksek sesle paylaşamıyorum resmen... o yüzden burada paylaştım... çünkü birileri bunu bilmeli, vereceğim mücadeleyi görmeli diye düşündüm...

Bende aynı problemleri yaşayan şişmanzede bir insanım hayatımda çıkamam dediğim kilolara çıktım
ve tartıda 105 leri gördüm kendiliğinden 103 lre düştüm ama deli gibi yemek yeme isteğime engel olamadım
halsizlik problemim çok sanki yemek yeyince iyi gelcek sanıyodum. Dum lu konuşuyorum taki bir hafta öncesine kadar
ne yaptım bir diyetisyene başvurdum 5 günde 2 kilo gitti. Hemde zorlanmadan hemdee tatlı diye delirmeden umarım kalan 30 kilomuda
veririm. Umarım sende hedefine ulaşırsın doğru yoldayızz inanıyorum vericez bu kiloları.
Bu hafta biraz zor geçti ama topluycam kendimi. Senide gördüm ışık oldun bana çok teşekkürediyorummm

Uyarı mesajlarını okumak bu kadar mı zor?

Ay vallahi kusura bakmayın ben uyarı mesajını gördüm ama konunun yeni yerine taşınmış olduğunu düşündüm.

tebrik ederim seni kutluyorum diyetını hıc bırakmazsın umarım bende basladım 15 kılo kadar verdım ama tekrar bıraz aldım amayıne vermem lazım bende baslamayı dusunuyorum beraber destek olarak vermek umuduyla...:81:

merhaba bende 110 kiloyum malesef bunu utanarak söylüyorum pazartesi diyete başladım ama diyetisyene gitmedim tabi artık çevremdekilerin bakışlarından sıkıldım evden dışarı çıkmaya utanıyorum kendime uygun kıyafet bulamıyorum bulsamda bana hitap etmiyor hepsi teyzeler içim 24 yaşımdayım nasıl bu hale geldim anlamadım birbirimize destek olalım ve kiloları yollayalım

Severek takip ettiğim sitelerden birinde karşıma şöyle bir şey çıktı, işinize yarayabilir; REKLAM LINKI ! Forma girenlerden zayıflama önerileri
Ben hiç diyet yapan biri olmadım ama fotoğraflara bakınca çok büyük değişimler var. Bir de motivasyon sağlıyor. Onların nasıl değiştiğini görünce, benim de diyete ve spora başlayasım geldi :)

Canım bende bugün itibariyle diyetisyene başladım.çok tatlı dilli bi doktorum var çok şükür. Şuan tam. 115.700 gr. Kilom. iki çocuk annesiyim. Bakalım nasıl geçecek süreç. Yazarım burdan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…