100 kilodan ... kiloya DKZ ile zayıflama günlüğüm

filiz2012

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
396
170
123
Ben DKZ ile yani Diyetsiz Kalıcı Zayıflama yöntemi ile zayıflayacağım. Önce açıklığı ve tokluğu öğreneceğim. Aç olduğumda yiyeceğim. Tok olduğumu hissettiğimde de sofradan kalkacağım.
acıkma hissinin 3 günde, doyma hissinin ise en geç 15 gün içinde öğrenilebileceğini söylüyor ozan tunçer. Yani fazla kilolardan kurtulmak için, "midenin sesini" dinlemek şart.

Tabi sağlıklı yiyeceklerim olacak. Bebek düşünüyorum. kendimi kısmadan kasmadan kilomu vermeyi düşünüyorum.

ben dkz ile yani diyetsiz kalıcı zayıflama yöntemi ile zayıflayacağım. önce açıklığı ve tokluğu öğreneceğim. Aç olduğumda yiyeceğim. Tok olduğumu hissettiğimde de sofradan kalkacağım.
Acıkma hissinin 3 günde, doyma hissinin ise en geç 15 gün içinde öğrenilebileceğini söylüyor ozan tunçer. Yani fazla kilolardan kurtulmak için, "midenin sesini" dinlemek şart.

Tabi sağlıklı yiyeceklerim olacak. Bebek düşünüyorum. Kendimi kısmadan kasmadan kilomu vermeyi düşünüyorum.

canım topiğin hayırlı uğurlu olsun
2013 yılı sana uğurlu gelir
bütün dileklerin kabul olur

Melikeciğim ben 43 yaşında 164 boyunda 100 kilo bir bayanım :)

hayırlı olsun canım
ne kadar benzeşiyoruz ama ben seni kiloda geçerim :9:
ben ayşe 103 kilo 156 boy :43:
topiğini takip etmeye karar verdim canım aynı sıklette birini bulmuşken kaçırmıyım :37:
bu arada bende yeniyim bir kaç gün önce 8.gruba dahil oldum. inşallah 2013 yılı hedeflerimize ulaştığımız incecik olduğumuz bir yıl olur,sağlıkla mutlulukla..:3:

canım bir de kilo çizelgesi yaparsan kendine süper olur :46:

hayırlı olsun canım
ne kadar benzeşiyoruz ama ben seni kiloda geçerim :9:
ben ayşe 103 kilo 156 boy :43:
topiğini takip etmeye karar verdim canım aynı sıklette birini bulmuşken kaçırmıyım :37:
bu arada bende yeniyim bir kaç gün önce 8.gruba dahil oldum. inşallah 2013 yılı hedeflerimize ulaştığımız incecik olduğumuz bir yıl olur,sağlıkla mutlulukla..:3:

Teşekkür ederim xay... hoşgeldin hep birlikte zayıflayacağız inşallah :)

Ben dkz ile başlayacağım zayıflamaya fakat bunun yanı sıra

dkz + spor + yürüyüş + lokmaları fazla çiğneme + zayıflamaya yardımcı bitki çayları

yapacağım.

var inşallah hep beraber ilkbaharda inceliriz

fadimecim merhaba canım:3:
benim gibi 100 kiloluları görünce hoşuma gitti birbirimizi kaybetmeyelim boylarda uyuyor elele zayıflıyoruz bize hiç bir şey hiç kimse engel olamasın:13:
şöyle bi kaç ayda 60 olalım her istediğimizi giyelimmmmmm:46:

Şu anda açlık ve tokluğu öğrenmeye çalışyorum. Açlığı hissediyorum. Ama tokluk hissinde zorlanıyorum. Zaten 15 günde öğreniliyormuş. Bakalım :)

97 kilo olmuşum. mutluyum. diyet olayını kafamdan çıkardım. istediğimi yerim düşüncesi olduğu için kısıtlamaya gitmiyorum. Kısıtlama olayı oladığı içinde aman şunu yiyim aman bunu yiyimde ondan sonra diyete başlayım olmuyor. DKZ tam bana göre...

Hayırlı olsun ..benim bildiğim en iyi yöntem umarım vucudunuzun ideal kilosuna rahatlıkla diyet yapmadan sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.Bende zayıladım bu yöntemle.çocuğum olmuyordu zayıladım dkz ile ve kendiliğimden hamile kaldım.Ama hamilelik sırasında aldım..Kısa sürede doğumdan sonrada veremedim bir türlü o zayıladığım döneme dönemedim..Banada destek olun benimde yeniden başarmam lazım...

Hayırlı olsun ..benim bildiğim en iyi yöntem umarım vucudunuzun ideal kilosuna rahatlıkla diyet yapmadan sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.Bende zayıladım bu yöntemle.çocuğum olmuyordu zayıladım dkz ile ve kendiliğimden hamile kaldım.Ama hamilelik sırasında aldım..Kısa sürede doğumdan sonrada veremedim bir türlü o zayıladığım döneme dönemedim..Banada destek olun benimde yeniden başarmam lazım...

Teşekkür ederim Polyannacığım. Burada hep birlikte birbirimize destek olarak zayıflayacağız inşaallah. Yalnız sende çok iyi biliyorsundur ki dkz da sabırlı olmak gerek stres heyecan yapmadan yavaş yavaş olacak ki sağlıklı olsun zayıflamamız ve de kalıcı tabii ki :)

İnşaallah hepbirlikte rahatlıkla vucudumuzun sinyallerini dinleyerek sürekli ideal vucut ağırlığında olan insanların doğallıklarında kullandıkları doğal yetilerimizi bizde insanız bizdede var yüce evreni yaratan yüce rabbim bi bizde mi eksik koydu bu yetiyi töbe töbe tabiki bizde ideal vucut ağırlığımızda olacağız...
Kandiliniz mübarek olsun...
Sevgimle.

Back
X