%100 organik ve bambudan yapılmış rengarenk bebek kıyafetleri!

shyqueen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
281
7
296
Selam kızlar!
Ben de bir 2010 haziran annesiyim. Organik kıyafetlerle tanışmam kızımın doğumuyla başladı. Önceleri organik olan ürünlerin, gereksiz titiz ve çok detaycı kişilerin seçimi olduğunu düşünürdüm ama kızım doğduktan sonra onun hassas cildinin nasıl kolay tahriş olduğunu ve ne şekilde yapıldığını, hangi boyaların kullanıldığını bilmediğim kıyafetlerle ona nasıl zarar verebileceğimi anladım. İşte o zamanlar hem uygun fiyatlı hem de çok iyi kalitedeki bebek kıyafetlerini arayışa çıktım ve anladım ki aynı arayışa giren benim gibi birçok anne vardı....

Son düzenleme:
selam, ben de 2010 temmuz annesiyim ve bebeklere organik urunler giydirilmesi hakkindaki dusuncelerinize tamamen katiliyorum. ben de yurtdisindayim, bir suredir irice bir bebek olan oglum icin organik ic camasiri ve pijama arayisi icindeyim, 0-24 ay grubu icin cok urun var fakat 2 yas ve sonrasi icin ayni seyi soyleyemeyecegim, su ana kadar bir kac firmanin urunlerini gordum ancak fiyatlar 45-60 dolar arasinda degisiyor. turkiye'yi de arastiriyorum ama henuz kayda deger birsey bulamadim. siz 2 yas sonrasi icin de birseyler satmayi dusunuyor musunuz? ya da bildiginiz, onerebileceginiz urunler var mi? simdiden cok tesekkurler..

Back