%100 organik ve bambudan yapılmış rengarenk bebek kıyafetleri!

shyqueen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
281
7
296
Selam kızlar! Bu üçüncü konu açma denemem sanırım bu sefer doğru yeri buldum

Ben de bir 2010 haziran annesiyim. Organik kıyafetlerle tanışmam kızımın doğumuyla başladı. Önceleri organik olan ürünlerin, gereksiz titiz ve çok detaycı kişilerin seçimi olduğunu düşünürdüm ama kızım doğduktan sonra onun hassas cildinin nasıl kolay tahriş olduğunu ve ne şekilde yapıldığını, hangi boyaların kullanıldığını bilmediğim kıyafetlerle ona nasıl zarar verebileceğimi anladım. İşte o zamanlar hem uygun fiyatlı hem de çok iyi kalitedeki bebek kıyafetlerini arayışa çıktım ve anladım ki aynı arayışa giren benim gibi birçok anne vardı....

Son düzenleme:
Ne anlamda böyle söylediniz anlamadım. Ama şimdiden 80-90 adet Türkiye siparişimiz oldu bile..
Sitedeki bütün kıyafetler %100 organik! ve bebeklerin vücudunda oluşan birçok leke, egzama, isilik vb. hep giyilen kıyafetlerden ve kıyafetlerin yapıldığı meteryalden kaynaklanıyor. Özellikle hassas cildi olan çocuklar için tek çözüm organik kıyafetler seçmek..
Tabiki yine de bir anne olarak son karar sizin...

merhabalar,

shyqueen e katılıyorum. bu konu oldukça önemli, bebişlerimiz en kıymetlilerimiz ve onların sağlığı herseyden önde gelir Şu an pamuk, dunyada en çok kimyasalı tüketen giysi hammaddesi maalesef. Pamuktan üretilmiş giysileri sağlıklı diye kullanıyoruz değil mi? aslında o pamuk giysiye dönüşürken öyle çok zararlı kimyasalla son haline geliyor. Çocuklarımıza zehir giydirdiğimizin farkında değiliz. Bu konuyle ilgili bilgiyi googledan biraz araştırın bulursunuz. FDehşete düşmemek elde değil. Ben de ağustos 2010 annesiyim. Hamileliğimde tanıştım organik bebek giysileri ile. Evet maliyetleri biraz daha yüksek ama kullanım ömürleri o kadar daha uzun. ve en azından bebeğimin direkt tenine değen body, tulum gibi giysilerinin organik olmasına çok dikkat ediyorum artık. ben kalite fiyat açısından en uygun olanını totsandmore'da buldum. yumuşacık, basic aşırıya kaçmayan modelleri var tam organik yaşam felsefesiyle uyumlu. ayrıca sitede diş çıkaran bebekler için kehribar diş boncukları var ki, avrupada asırlardır çocuklara diş çıkarma dönemlerinde kullanılır, yurtdışında özellikle avrupada yaşayan tanıdığınız varsa danışabilirsiniz, bu diş boncuklarından aldım ve kızım diş çıkarma dönemlerini çok rahat atlattı. denemenizi şiddetle tavsiye ederim. herkese iyi günler dilerim.

Link vermek yasak oldugu icin ilgilenen anneler jojo bebe organik bebek kiyafetleri icin lutfen bana ozelden mesaj atsinlar. Bu arada bu forum uzerinde reklam vermek icin iletisim bilgilerini bulamadim bana birisi yardimci olursa sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…