• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1000 TL lik baklava

Birbebekmeselesiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
173
92
28
29
Arkadaşlar merhaba
orta kalite de bir baklava ve 1 kilosu 1000 TL ye alır mısınız? Hatta arttırıyorum 2000 TL alır mısınız? Gerçekten çok merak ediyorum. Görümcem orta kalite yüzüne bakmayacağı baklavanın kilosunu 1000 TL den alıp 2000 TL ye sattığını söylüyor açıkçası pek inandırıcı gelmiyor bana ve herkese böyle söylüyor. Ankara da yaşıyor kendisi

neyli baklava?
gulluoglunda bile fistikli baklavanin kilosu 1200 tlyken gidip nasil yaptigi bilinmeyen bir ev hanimindan 2000e alan enayidir:)

neyli baklava?
gulluoglunda bile fistikli baklavanin kilosu 1200 tlyken gidip nasil yaptigi bilinmeyen bir ev hanimindan 2000e alan enayidir:)
Kendi yapmıyor başka yerden satın alıyormuş o şekilde kendisi de 2000 TL ye satıyormuş 😂 eşimde bana sordu sen alır mısın böyle durumda die en iyi baklava dururken öyle bir baklavaya sen 2000 verir misin dedim hayır dedi. Ve bu ara da bu iş sadece baklava değil mantı içli köfte falan da satıo ben bunları kendi yapıyor sanıodum ama böyle yapıomuş

Bu ekonomide her şeye inanırım. Evet 1000 liraya baklava alabilir. Ve evet satabilir de. Fiyat algımız kalmadı çünkü. Artık bir ürün için pahalı veya ucuz diyemiyorum.

Kendi yapmıyor başka yerden satın alıyormuş o şekilde kendisi de 2000 TL ye satıyormuş 😂 eşimde bana sordu sen alır mısın böyle durumda die en iyi baklava dururken öyle bir baklavaya sen 2000 verir misin dedim hayır dedi. Ve bu ara da bu iş sadece baklava değil mantı içli köfte falan da satıo ben bunları kendi yapıyor sanıodum ama böyle yapıomuş
Ahlaki yozlaşmaya görümceniz de dahil olmuş.Aileden birinin bu şekilde davranması beni çok üzerdi ve asla görüşmezdim.

Sorunuza gelince şerbetli tatlı sevmediğim için bedava da olsa almazdım.

Yok ya 2000 de olmaz ama
Tabi ki olmamalı ama alan var mı var. Bizim burda en iyi baklava kg 800 lira. Burada 1000 liraya bile alan olmaz. Ama işte kim ne tutturursa alıyor satıyor.
Görümceniz de iyi düzenbazmış ama. Böyle kazanılan bir paranın bereketi olacağını sanmıyorum

Back
X