....

Nurayesila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
6
0
1
31
Arkadaşlar merhaba benim regl en son olduğum tarih 21 mart en son evde test yaptım pozitif çıktı sonra kan tahlili yaptım 52.5 çıktı sordum 4 haftalık dediler adetim şuan 4 gün geçikti bir sorun olurmu çok merak ediyorum

Ne gibi bi sorun olmasını bekliyorsun ki ? Hamilesin demiş ya doktor canım kontrole çağırmadı mı seni ?

kan tahlilini nerde yaptırdınız?acildemi
kadın dogum hastanesine gidip muayene olun tahlil yaptırın ilaç baslar doktor vitamin falan ilk ögrendiğinizde genelde iki gunde bir tekrarlıyorlar tahlili ve 3 katıysa sağlıklı gebelik oluyor az yukseliyorsada ona göre ilaç baslıyorlar
yarın hemen gidin doktora bence

Doktor kontrole çağırdı salı günü gel dedi ama tekrar beta hcg istedi evet acilde yaptırdım özel hastane

İnşallah 4 haftalık ken gittim kese görünmüyor dedi bu hafta gidicem bakalım ne diyecek kan testi yapıp öyle giderim küçükken öğrenince böyle heyecan oluyor

Geçen çarşamba günü akşam yaptım kan tahlili 52.5 çıktı bügün yaptım 107.4 çıktı
Malesef gebelik saglıklı gözükmğyor hakkında hayırlısı olsun. Kontrollerini yaptır yarin mutlaka doktora git

Ne yapalım hayırlısı neyse o olsun inşallah hastanedeki başka doktor gebelik var dedi kese görünmez dedi küçük ondan mış

Back
X