- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Arkadaşlar dün eşimle kayınvalideme masa aldık masası kırışmıştı sürpriz yapmak için evden çıktık ve asansöre bindik bide ne olsun elektirikler kesildi bende çok korkarım asansörden falan birde asansör elektirikler kesilince bir andan sertce durdu ve ayaklarımız çok sert bir şekilde yere çarptı ve ben korkudan kendimi kaybettim resmen ve sol tarafıma bir ağrı girdi o ağrıyla gittim kayınvalideme sürprizimi yaptım misafiri varmış mutfağını falan temizledim iyice eşimde o ara masayı kırdu falan derken saat 12 olmuş ordan çıktık ve kadın doğum aciline gittik direk durumu anlattım direk ultrasondan baktılar bebek gayet iyi suyuda iyi dedi 1 gece yatış verdi gözlem için ama yatmadım direk eve geldim evde de yatabilirim diye sorum şu 31+4 hamileyim ama doktor 30 haftalık olduğumu söyleyince ben şok oldum nasıl olur dedim ben 32. Haftanın içindeyim oda normal 1 hafta oynaması dedi ben özel hastahaneye gidiyorum normalde doktorum özelde ve kendi doktorumda haftası son adet tarihimle uyumlu ama acildeki ultrason kafamı kurcaladı ???