100akil 1 akildan ustundur lutfen yorum yapiniz

Kan testi özelde de devlette de verdiğinde eğer gebelik çıkarsa senin numaran sağlık ocağınde tanmlıysa seni ararlar canım.. Ben özele gittikten sonraki gün sağlık ocağı tarafından arandım gelin takibe alınacaksınız diye.. Ama hamilelit yoksa aranmaz bilgi verilmez.. Sen 18 yaşını doldurduysan sağlık ocağında kendi bilgilerini güncelleyp doktorunu değiştirebilirsin.. O zaman direk senin nonu ararlar..bunu e nabız üzerinden de yapabilirsin.. Ama hamile değilsin inanki hamilelik böyle birşey değil.. Hem zeck suyundah olacak kadar Kolay değil hemde bu kadar sürede çıkardı mutlaka.. Evlilikten önce genel kontrol için doktora gitmiştim kist falan var mı diye gebaliğe engel durumum olur mu diye doktor ultrasonla muayene etmişti.. Eğer çok merak ediyorsan bu şekilde gidip ultrasonla bile baktırabilirsin
bende acilde kan verdim ama sağlık ocağından arayan olmadı, hamilelik oldugunu bende sanmıyorum ama olsa bile ultrasyonda cıkacak kdr büyük olmaz malesef :)

bende acilde kan verdim ama sağlık ocağından arayan olmadı, hamilelik oldugunu bende sanmıyorum ama olsa bile ultrasyonda cıkacak kdr büyük olmaz malesef :)
Ama ilk adetinden önce olmuş.ilişki.. Sonra adet olmuş şimdi 2. Adetini olacakmış ama kısa sürede ilk adetini olduğu için korkuyormuş.. 1 aydan fazladır diye düşndüm 🙊🙊 kese falan görünür belki.diye düşündüm 😂😂

Yumurtlama donemi bile degilken birlikte oluyor ustune adet gunu geldiginde adet oluyor ve hala hamile olma ihtimali var oyle mi tebrik ediyorum sizi de 😂 bu ne hayal dunyasi.
O kadar bakmadim yumurtlamada mi birlikte olmus olmamis ben ona yorum yapmadim adetten sonra hamile oldugunu ogrenenler var yazmisim sadece oraya

O kadar bakmadim yumurtlamada mi birlikte olmus olmamis ben ona yorum yapmadim adetten sonra hamile oldugunu ogrenenler var yazmisim sadece oraya
Kiz zaten korkularin icinde yaniyor, boyle bir sey yazmak ona yardimci olmaz. Konuyu dogru okuyup yorumlamak gerektigini dusunuyorum.

Kiz zaten korkularin icinde yaniyor, boyle bir sey yazmak ona yardimci olmaz. Konuyu dogru okuyup yorumlamak gerektigini dusunuyorum.
Bir de en sonra cevap veren sizsiniz oy izden size sormak istiyorum . Sizce şu anda kesin bir sonuç için ne yapmalıyım tamam değilsin hamile diyorsunuz haklisiniz ama şüphe gitmedi bende ağlamaktan yoruldum:*( özele gidip iyice sorsam aile hekimine haber vermezlerse kan testi yaptıracam olur mu yoksa adetimi bekleyimmi ama beklesem nolucakki

Bir de en dobra cevap veren sizsiniz oy izden size sormak istiyorum . Sizce şu anda kesin bir sonuç için ne yapmalıyım tamam değilsin hamile diyorsunuz haklisiniz ama şüphe gitmedi bende ağlamaktan yoruldum:*( özele gidip iyice sorsam aile hekimine haber vermezlerse kan testi yaptıracam olur mu yoksa adetimi bekleyimmi ama beklesem nolucakki

adete 1 hafta falan varken kan testi yaptırın, doktora iyice danışın, net bilgi gelir merak etmeyin. doktor içinizi rahatlatır.

Bir de en sonra cevap veren sizsiniz oy izden size sormak istiyorum . Sizce şu anda kesin bir sonuç için ne yapmalıyım tamam değilsin hamile diyorsunuz haklisiniz ama şüphe gitmedi bende ağlamaktan yoruldum:*( özele gidip iyice sorsam aile hekimine haber vermezlerse kan testi yaptıracam olur mu yoksa adetimi bekleyimmi ama beklesem nolucakki
Sgk kapsami disinda yaptirirsaniz tamamen ozel olarak bildirmezler keza negatif cikacak.

ya da hic bildirilmesin derseniz ozel muayenehaneye gideveksiniz

12 sayfa yazı yazmışlar aynı şeyleri sorup duruyosun.İlişkiden 4 gün sonra adet olmuşsun,zaten tam anlamıyla bi ilişki yasamamissin.Test yapmışsın.Tutturmussun adetten 6gün önce test yapsam çıkar mı diye?Hamile değilsin işte!
Hadi diyelim pozitif çıktı napacaksın??
Ayrıca nerde yaptirirsan yaptir aile hekimligine bilgi gidiyor.Yani bu durum illa karşına çıkar birgün.

Kadın doğuma değil psikoloğa gidin. Hamile olmama ihtimaliniz %100. Yani hamile değilsiniz. Gerçekten bu kadar takacaksanız korunun lütfen.

Back
X