- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
hayır üniversite
profilde lise yazıyor da.
ayrıca bundan ayrıldın hiç mi svegilin olmayacak başka? nasıl bi hayat yaşamayı planlıyosun ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır üniversite
Sevgilim olmayacak birkaç ay ailelerle birlikte görüşüp direk evlilik düşünüyorum artik.profilde lise yazıyor da.
ayrıca bundan ayrıldın hiç mi svegilin olmayacak başka? nasıl bi hayat yaşamayı planlıyosun ki?
okulumuz bitmeden evlenemeyiz biliyor o yüzden evlenelim demesi ani kurtarirdi sadeceRahatsızlığınızı dile getirmişsiniz, o zaman evlilik işini hızlandıralım diyeceğine intihar vs. ne saçma şeyler. intihar edecek kadar seviyorsa(!) evlenelim diyecek kadar da arkanızda durmalıydı.
Anlattım ama anlamak istemedi sanırım onu sevmediğimi o yüzden böyle birşey yaptığımı düşünüyorBu yaptığın da bi nevi günah olmuş. Bence ayrılmak yerine farklı bi yöntem uygulasaydın. Ya da ne bileyim ona ayrılık sebebini anlattın mı? intihar edeceğine bu kaygılarını kaldırsın ortadan. Meselaaa seninle evlensin
anladım.. o zaman sevginizden eminseniz deyin ki barışalım ama hem benim hem ailemin içi rahat etsin nişan takalım deyin. öyle beklemek daha mantıklıokulumuz bitmeden evlenemeyiz biliyor o yüzden evlenelim demesi ani kurtarirdi sadece
Yani onu da anlamak lazım sert bi geçiş olmuş.. Yine de uygulamalarında hata olduğunu düşünüyorum. Ama zaten evlenmeyecekmişsin de.. Belli ki sevmiyosun zaten, bu aşamadan sonra bunun aksine ikna olmam. Senin kararın tabi...Anlattım ama anlamak istemedi sanırım onu sevmediğimi o yüzden böyle birşey yaptığımı düşünüyor
ayrılırsan intihar ederim gibi birşey demedi tabi ama benim geleceğimi bitirdin vsHicbir sey yapmaz merak etmeyin. Edecek olan ederdi.
Boyle zayif kisiliklerden hic hoslanmiyorum. Insan askini bir saygi ve karakter cercevesinde yaşar. Ergen midir nedir
Evlenmeyecegim demedim ki şuan okul olduğu için evlenemem dedimYani onu da anlamak lazım sert bi geçiş olmuş.. Yine de uygulamalarında hata olduğunu düşünüyorum. Ama zaten evlenmeyecekmişsin de.. Belli ki sevmiyosun zaten, bu aşamadan sonra bunun aksine ikna olmam. Senin kararın tabi...
Kaç yaşındasınız? Okuyor musunuz?evlenmek için en az 3 sene var önümüzde
20 . OkuyorumKaç yaşındasınız? Okuyor musunuz?
Yani , opme eluni tutma , sevgili olunca illa ustune mi atlaniyor :)Sözdür, efendim nişandır, hatta masum bir sevgililik dönemidir, el ele değmedikten, usturup ve terbiye korunduktan sonra neden günah olsun?
İnancınız o yöndeyse, illa vıcık vıcık öpmeli sevmeli sevgili olmanıza gerek yok, bunun için ayrılınır mı?
Adam intihar edecekmiş, mantıksızmış falan onları geçiyorum.
Tamambenim içinde ne intihar edecekler vardı, aksine çoğaldılar çoluk cocuk sahıbı oldular. blöf yapıyor gelme bu oyunlara :)