:((

Rahatsızlığınızı dile getirmişsiniz, o zaman evlilik işini hızlandıralım diyeceğine intihar vs. ne saçma şeyler. intihar edecek kadar seviyorsa(!) evlenelim diyecek kadar da arkanızda durmalıydı.

Ayrıca da biriyle görüşmek haram falan değil size zina yapın diyen yok yani İslamiyet yobaz bı din değil. Okadar bilmiyorsunuz ki... Ayrıca sana göre haramsa en baştan niye görüştün? önce görüşüp sonra haram degip ayrılmak bahane olsa gerek Off valla tükendim.

Rahatsızlığınızı dile getirmişsiniz, o zaman evlilik işini hızlandıralım diyeceğine intihar vs. ne saçma şeyler. intihar edecek kadar seviyorsa(!) evlenelim diyecek kadar da arkanızda durmalıydı.
okulumuz bitmeden evlenemeyiz biliyor o yüzden evlenelim demesi ani kurtarirdi sadece

Bu yaptığın da bi nevi günah olmuş. Bence ayrılmak yerine farklı bi yöntem uygulasaydın. Ya da ne bileyim ona ayrılık sebebini anlattın mı? intihar edeceğine bu kaygılarını kaldırsın ortadan. Meselaaa seninle evlensin

Bu yaptığın da bi nevi günah olmuş. Bence ayrılmak yerine farklı bi yöntem uygulasaydın. Ya da ne bileyim ona ayrılık sebebini anlattın mı? intihar edeceğine bu kaygılarını kaldırsın ortadan. Meselaaa seninle evlensin
Anlattım ama anlamak istemedi sanırım onu sevmediğimi o yüzden böyle birşey yaptığımı düşünüyor

Hicbir sey yapmaz merak etmeyin. Edecek olan ederdi.
Boyle zayif kisiliklerden hic hoslanmiyorum. Insan askini bir saygi ve karakter cercevesinde yaşar. Ergen midir nedir

Anlattım ama anlamak istemedi sanırım onu sevmediğimi o yüzden böyle birşey yaptığımı düşünüyor
Yani onu da anlamak lazım sert bi geçiş olmuş.. Yine de uygulamalarında hata olduğunu düşünüyorum. Ama zaten evlenmeyecekmişsin de.. Belli ki sevmiyosun zaten, bu aşamadan sonra bunun aksine ikna olmam. Senin kararın tabi...

Yani onu da anlamak lazım sert bi geçiş olmuş.. Yine de uygulamalarında hata olduğunu düşünüyorum. Ama zaten evlenmeyecekmişsin de.. Belli ki sevmiyosun zaten, bu aşamadan sonra bunun aksine ikna olmam. Senin kararın tabi...
Evlenmeyecegim demedim ki şuan okul olduğu için evlenemem dedim

Sözdür, efendim nişandır, hatta masum bir sevgililik dönemidir, el ele değmedikten, usturup ve terbiye korunduktan sonra neden günah olsun?
İnancınız o yöndeyse, illa vıcık vıcık öpmeli sevmeli sevgili olmanıza gerek yok, bunun için ayrılınır mı?
Adam intihar edecekmiş, mantıksızmış falan onları geçiyorum.
Yani , opme eluni tutma , sevgili olunca illa ustune mi atlaniyor :)

Seviyorsan çözüm bu olmamaliydi bence. Zaten erkek arkadaşının yaptığı çocukluk ona birşey demiyorum. Bir erkek bana göre 25'ten önce evlenmemeli. Madem İslami usullere göre olsun diyorsun, aileler tanissaydi küçük bir söz nişan.. ya da bundan sonra hep birileri varken gorusseydin. Hadi onu da bırak uzaktan uzağa da olsa ilişkini sürdürseydin... Bir anda kesip atmışsın, bu iş bahane olmuş gibi..

Back
X