• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Güncel kilom 80.3 7 li rakamlari gorcem az kaldı:))))))):p
Dmek kendin çalıp kendin oynuyorsun :-):-)amq süper oynamışsin kuzum tebrik ederim çok az kalmış 70 görmene bende 68 e düştüm ama benim boy senden 10 cm kısa dolayısıyla da hedef kılı 10 kilo az 58 olabilirim inşallah sende 68 :KK36::KK36:

merhaba terk edilmiş dukancılar :D bari diğer konuyu tamamen terk edelim ben takipten cıkarıyorum o konuyu..

Menüm :KK66:
Sabah 8:00
Çok minik tost pita ekmeği ile havuç:KK66:
Öğlen 13:00
Havuç kabak kavurdum yağsız sonra yoğurtladım (4kaşık):KK66:
Akşam19:45
Patlıcan közlemesi yoğurtladım (3-4 kaşık) üstüne kıyma (1kaşık anca) döktüm pita ekmeği öyle yedim
Hibiskus yeşil çay içtim mistik çayda içecem :KK66: 3 litre su 1 mil leslie 30 dakika yürüyüş15 dk da spor yarım mekik felan çektim :KK66:

Menüm :KK66:
Sabah 8:00
Çok minik tost pita ekmeği ile havuç:KK66:
Öğlen 13:00
Havuç kabak kavurdum yağsız sonra yoğurtladım (4kaşık):KK66:
Akşam19:45
Patlıcan közlemesi yoğurtladım (3-4 kaşık) üstüne kıyma (1kaşık anca) döktüm pita ekmeği öyle yedim
Hibiskus yeşil çay içtim mistik çayda içecem :KK66: 3 litre su 1 mil leslie 30 dakika yürüyüş15 dk da spor yarım mekik felan çektim :KK66:
Ohhh maşallah sana:KK37:

Kızlar tartildinizmi bugün ben tartılmadım moralim bozulmasın diye yarın tartilcam pazartesi sendromu oluyo bende ondan cumalari tartılıyorum

Back
X