• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Hayır ben şimdi kendimi yılbaşına endeksledim ya o gün 68 kilo olmam lazim:KK43:
Canım bende bayramdan önce bayramdan 1 hafta sonra 69 felan olurum diye düşünüyordum ama halen düşemedim :KK43: ama can sıkmak yok canım olmadı 1 ay daha yapıp o şekilde düşeriz:KK66: sonuçta biz bir sürü kilo verdik bunlarıda veririrz;)

Canım bende bayramdan önce bayramdan 1 hafta sonra 69 felan olurum diye düşünüyordum ama halen düşemedim :KK43: ama can sıkmak yok canım olmadı 1 ay daha yapıp o şekilde düşeriz:KK66: sonuçta biz bir sürü kilo verdik bunlarıda veririrz:KK66:
Senin şimdi yılbaşına kadar kaç kilon kaldı vermen gereken

3. Evredede kilo vermeye devam ediliyormuş yaaa canım onun için 57-58 olayım sonra geçecem güçlendirmedede inşallah 55 olup bitiririm ;)

Güçlendirmede 1. Evre gayet ömür boyu yapılabilir valla günde 1 dilim ekmek haftada 1 ödül yemeği süper zaten ben fazlasını yaparsam kilo alırım yine bünyem fena

Güçlendirmede 1. Evre gayet ömür boyu yapılabilir valla günde 1 dilim ekmek haftada 1 ödül yemeği süper zaten ben fazlasını yaparsam kilo alırım yine bünyem fena
Ay canım Allah korusun almayız inşallah artık bu kiloları yaa bende seviyorum devam ederim ama insanın canı bakliyat çekiyor ya:)

Menüm :)
Sabah 11:00
2 pita ekmeğinden tost
Öğlen14:00
Patlıcan biberi fırınladım yağsızca üstüne yoğurt döktüm 4 dilim pita ekmeği
Akşam19:30
Kıymalı ıspanak yoğurt 4dilim pita ekmeği
Hibiskus içtim 2,5 litre su havuç yedim 30dk yürüyüş 1mil Leslie :) mistik ve yeşil çay içecem:)

Menüm :)
Sabah 11:00
2 pita ekmeğinden tost
Öğlen14:00
Patlıcan biberi fırınladım yağsızca üstüne yoğurt döktüm 4 dilim pita ekmeği
Akşam19:30
Kıymalı ıspanak yoğurt 4dilim pita ekmeği
Hibiskus içtim 2,5 litre su havuç yedim 30dk yürüyüş 1mil Leslie :) mistik ve yeşil çay içecem:)
Çok iyi canım ya maşallah sana

Bugünkü menüm
Sabah
Omlet
Çay
Öğle
Köfte
Ayran
Akşam
Tavuk döner
Yoğurt
1 saat yürüyüş

Bugün tatlandırıcı ve lıght hiçbişey kullanmadim:)

Back
X