• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Oh mis gibi canım :) ben Kabaklı da yapmayı düşünüyorum :)) bide aynı tarife tuz atıp tatlandırıcı katacam içinede havuç ve tarçın ekleyecem havuçlu kek yapcam:kk77:
Bende toz tatlandırıcı bulsam tiramisu yapıcam çok canım istiyo ama önce 78i atlatmam gerekiyo süt tozu aktardan bulurum heralde

Yoğurdum yok ya ayran yaptım hepsini şimdi tek ayran da pek tok tutmaz sanki akşam yemeğini 4te yedim güne erken başlayınca böyle oldu:110:
Hımm anladım canım ye o zaman canım:) bide ben pita ekmeği ile tostta yapıyorum :)) tek dilimi ortadan 2ye bölüp içine bazen kaşar bazen peynir koyup mikrodalga fırına sürüyorm 1 dk hazır tostum:KK70:

Bende toz tatlandırıcı bulsam tiramisu yapıcam çok canım istiyo ama önce 78i atlatmam gerekiyo süt tozu aktardan bulurum heralde
Süt tozu bulamadım kuzum ben aktardakilerde kahveye konandanmış canım toz tatlandırıcı kipadan aldım canım :) bende 68 olmadan kullanmayacam :)

Hımm anladım canım ye o zaman canım:) bide ben pita ekmeği ile tostta yapıyorum :)) tek dilimi ortadan 2ye bölüp içine bazen kaşar bazen peynir koyup mikrodalga fırına sürüyorm 1 dk hazır tostum:KK70:
Ohh ne güzel bide senin tarifi deniyim bakalım seninkiler güzel çıkıyo nasıl yapiyosun pita ekmeğini korktuğum için denemedimde

Ohh ne güzel bide senin tarifi deniyim bakalım seninkiler güzel çıkıyo nasıl yapiyosun pita ekmeğini korktuğum için denemedimde
Canım 4 yumurta beyazı
2 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı yulaf kepeği 3-4 kaşık yoğurt maya tuz :) şimdi canım önce yumurta sarısı yulaf kepeği ve yoğurdu ve mayayı karıştır bi kapta beklesin sonra yumurta beyazına tuz at ve mikserle krem şanti kıvamına kadar çırp sonra ikisini karıştır fırına önce 150derece 20 dk sonra 175 derece 20 dk pişir ;)

Back
X