.:(

Evde kavga et bağr çağr. Brnmkide küsyo çok.bikere yeter küfr fln arabanin camini kirdm.el frenini kirdm. Kavga çkardm yoldayken. Küfr falan. Ondan sonra fıss etdi. Şokdaydı zaten. Bi daha küsmedi.
ben bunlari yaparsam ailedeki konumum cok zedelenir. . Saygi duyulan bi meslegim var .. Hoca iserse cemaat ... Gibi olur :D yasım kucuk dıye belkı tecrubem yok tel bıldıgım kusluge gelememem ve ınsanlara hep acımam

Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of
Benimm esimde malesef hem nazli hem kinci haklida olsam haksız da olsam hep ayagina ben giderim simdi bi çözüm buldum o tartistigimiz konuyu acmiyom yemk yiyecen mi evet diyor böyle küçük sorularla konuşuyor sizde deneyin

Benim esimde oyleydi haklida haksizda olsam yanina giderdim baktim yok olmuyor simdi tam tersi oldu haksizda olsam o yanima geliyor artik

Küsüyorsa küssün ne gidecem ayağına . Bide çocuk var iki cocukla ugrasaılmaz şimdiden alıştır böyle çok işin var
Selam hanimlar..esimle guzel geciniriz sukur .. Bebegimiz var yeni evli sayiliriz .. Sorun su ki kusme huyu var.. Ben yalvarmadan yanasdan da barismaz .. Tamam hakliysa benim gitmem lazim ama haksizsada gitmekten yoruldum.. Kuslukten nefret ederim ama o kuser de kuse lr hic konusmasam umru olmaz... Ben dayanamiyorum kusmeye ..bugun haksizdi ama bence cok simariyor ondan olmali 10 kez aradim acmadi haa tabi kizacagimi biliyor cunku cok hatali sonra alttan aldim ama nuh diyor peygamber demiyor ... Dayanamiyorum kus kalmaya ama o cok uzuyor biktim ayagina gitmekten.. Aksam gelecek yine kus .. Ne yapsam egosu tatmin olmuyor ille yalvaracam oyle belki .. Evet barisir sarilir edersem ama ya ben hakliyim ... Soyle guclu bayanlara bayiliyorum .. Var mi fikriniz cok basim agriyor haksilzik geliyor bana..not .. Ona yeter lan bu dunyanin pisinden dedim diye sogumusmus benden ..of

Aynisinni sizde ona yapin ne kadar itici oldugunu kendi gozleriyle gorecektir.

Baştan böyle alistirmissin boşversene küs kalsın ya ne uhrasacaksin

Ben haksız da olsam trip atarım gönlümü gene alır ama ikimizde küs kalamiyoruz orası var

Niye küs kalmaya dayanamiyorsun? Bak kocan ne guzel dayaniyor.

Sen koca, o ise kadin olmus. Niye yalvariyorsun. Valla ben kendime yakistiramam. Kisasa kisas. O küstumu sen de küs. Ölmezsin dayanirsin merak etme.

Adamin egosunu tavan yapmissin. Yalvardigin surece bu bir ömur boyu devam eder.

Bence de bir süre sık dişini yanaşma oralı olma bakalım ne kadar sürdürecek. Haklı haklı dur da ne yapacak acep? Alıştı bence her kavgada sizin adım atmaniza. Insanlar taviz verdikçe doymak yerine daha çok taviz istiyorlar. Burda dur demelisin bu duruma bence

Bence de bir süre sık dişini yanaşma oralı olma bakalım ne kadar sürdürecek. Haklı haklı dur da ne yapacak acep? Alıştı bence her kavgada sizin adım atmaniza. Insanlar taviz verdikçe doymak yerine daha çok taviz istiyorlar. Burda dur demelisin bu duruma bence
uzun sure konusmuyacak benım gıcık oldugm nw varsa yapacak mesela gece balıga gıtmek vs vs ıns dayanırım

uzun sure konusmuyacak benım gıcık oldugm nw varsa yapacak mesela gece balıga gıtmek vs vs ıns dayanırım

Bence hiç gıcık oluyormuş gibi davranmayin. Sanki gıcık olunacak bişey yokmuş gibi yani. Ben de olsam biraz dayanırdım. O nasılsa dayanamayıp konuşacağınızdan emin. Siz de boyun eğdikçe nazı niyazı bitmeyecek

Bence hiç gıcık oluyormuş gibi davranmayin. Sanki gıcık olunacak bişey yokmuş gibi yani. Ben de olsam biraz dayanırdım. O nasılsa dayanamayıp konuşacağınızdan emin. Siz de boyun eğdikçe nazı niyazı bitmeyecek
gercekten skldım :( kuslukten nefret edıyorım qma mecbur olmakta cok gıcık

Back
X